2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

bugün tedaviye başladım ben de arkadaşlar, adetimin 2. günü, prolaktin hormonum yüksekmiş onun için parlodel verdiler, yarım tablet.
ve puregon 175 doz ile başladım, cumartesi günü kontrolüm olacak.
heyecanlı bir serüven olacak, tüm isteyenlere, bu uğurda çabalayanlara bol şans dilerim.
Hayırlı olsun tedavin canım inşaallah herşey yolunda gider sonunda yüzümüz güler inşaallah

İlk tedavimde gonal f 200 ve menagon birde cetrotit kullanmıştım 11 yumurta görünüyordu 7 dolu çıktı ama 1 tane kaliteli vardı o da döllenme olmadı transfer olmadan kalmıştım. 3 aradan sonra yine başladık aynı şekilde devam bakalım hayırlısı yine
Canım nbr bugün nkontrolün vardı dimi nasılgeçti? Benim de bugün kontrolüm vardı sanırım pazar günü yumurtalar toplanır gonal f 112.5 ve orgalutran a devam ediyorum. Cuma günü tekrar kontrol var. Bakalım cuma günü yumurta toplama günü kesinleşir galiba

Kızlar şimdi çıktım doktordan 21 , 18.5 , 18 , 17.8 olmak üzere 4 yumurta iyi şekilde ilerliyor dediler . Cuma toplama olacak bakalım nasip artık bına da şükür
Ignelere devam etcenmi yarin icin canim birde catlama igneni nezaman vurulacaksin benimde bikac gun icinde yumurtalarim toplanacakta;)

Kizlar erken gebelik testi almis esim yaptim ama ikinci hayalet gbi goruyorum esim yok sana oyle geliyo diyo sinir oldum.erken gebeilk testinde kesin cikarmiydi

Erken gebelik.kizlar cok ince bi cizgi var eminim.ama normalde bu eren gebelik testlerinde yerleri boyle belirginmi onun cizgisimi

Erken gebelik.kizlar cok ince bi cizgi var eminim.ama normalde bu eren gebelik testlerinde yerleri boyle belirginmi onun cizgisimi
Canım çıkar erken gebelik testinde belirgin olur yani. Sen en iyisi kan testi yap gebelik varsa yani çizgi varsa idrara geçtiyse beta hcg kana hayli Hayli geçmiştir . Insaalah hamilesindir canım... kaçıncı gün embiryosuydu bugün transferin kaçıncı günü

Can'ım ben pazartesi yaptım çıkmadı Çarşamba yaptım çıkmadı yani ümitsizliğe hiç kapılma

Canım çıkar erken gebelik testinde belirgin olur yani. Sen en iyisi kan testi yap gebelik varsa yani çizgi varsa idrara geçtiyse beta hcg kana hayli Hayli geçmiştir . Insaalah hamilesindir canım... kaçıncı gün embiryosuydu bugün transferin kaçıncı günü
Canim 2.gun transferi 9.gunum oyuzden cikmamasi normal geldi bana transferde erken transfer gunumde gelmedi.bide dedigim gibi hafif var sanki

Canim 2.gun transferi 9.gunum oyuzden cikmamasi normal geldi bana transferde erken transfer gunumde gelmedi.bide dedigim gibi hafif var sanki
Anladım canım bende bi yerde okumuştum eğer çizgi çıktıysa silikte olsa gebelik olduğu için diye. Çünkü gebelik olmadığı zaman silik falan hiç bişey çıkmaz kontrol çizgisi dışında. En iyisi yarın kan vermen canım. Eğer gebelik varsa. 5. Gün embiryosu kana 6.7. Gün karışıyor 3. Gün embiryosuysa 9.10. Gün beta hcg kana karışıyor diyorlar...

Kızlar cumartesi kanım 210 ken şimdi 2061 çıktı sizce normal mi tek embriyo

Back
X