2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Kızlar cumartesi kanım 210 ken şimdi 2061 çıktı sizce normal mi tek embriyo
ayyy maşallah normaldir tabi benim aşılama yaptırdığımda ilk değerim 667 çıkmıştı 2 gün sonra 1447 çıkmıştı :) gözün aydın canım

Anladım canım bende bi yerde okumuştum eğer çizgi çıktıysa silikte olsa gebelik olduğu için diye. Çünkü gebelik olmadığı zaman silik falan hiç bişey çıkmaz kontrol çizgisi dışında. En iyisi yarın kan vermen canım. Eğer gebelik varsa. 5. Gün embiryosu kana 6.7. Gün karışıyor 3. Gün embiryosuysa 9.10. Gün beta hcg kana karışıyor diyorlar...
Kana karismadan idarar karismiyor zaten bildigim kadariyla ya resim atabilsem keske

Arkadaşlar ,
doktordan geliyorum.
tedavim iptal her iki yumurtalığımda da kist oluşmuş, zaten ayrıca çikolata kistimde var.

lucrin diye bir iğne yaptırdı .. en yakın adetini eylül ortasında olabilirsin dedi. geçici menopoz tarzı birşey
benim ihtiyacım varmış.. zaten çiko kistimin baskılanması iyi olurmuş.
çok umutlu konuştu
bu ilaçla ilgili yeni yayınlar varmış . tedavi öncesi kullanırılarak tedavi zamanı geldiğin de baskılandığı için daha iyi sonuçlar alınabilirmiş.
kısmet olursa eylül sonuna doğru ...

ya nasip dedim , ne diyim ..

sizlerde kendinize iyi bakın
dilerim ki gönlünüzde ki herşey hakkınız da hayırlı olsun
canım rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz kendine dikkat et arasırada olsa uğra :cry:

Kizlar resim yuklendi.ben ikinci inveceik bi cizgi goruyorum.esim hayal goruyorsun diyor.merak ettigim siz gorebiliyormusunuz bide testin kendi cizgisi olabilrmi bu

Eklentiler

• Screenshot_20160720-215829.webp
    Screenshot_20160720-215829.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 57
Kizlar resim yuklendi.ben ikinci inveceik bi cizgi goruyorum.esim hayal goruyorsun diyor.merak ettigim siz gorebiliyormusunuz bide testin kendi cizgisi olabilrmi bu
Sevinebilirsin kuzu hayırlisıyla devam etsin inşallah Can'ım gözünaydın

Canım nbr bugün nkontrolün vardı dimi nasılgeçti? Benim de bugün kontrolüm vardı sanırım pazar günü yumurtalar toplanır gonal f 112.5 ve orgalutran a devam ediyorum. Cuma günü tekrar kontrol var. Bakalım cuma günü yumurta toplama günü kesinleşir galiba
benimde cuma günü kontrolüm var herhalde o zaman netleşir yum toplama :)

canım ikinci çizgi çok silik gözün aydın bende ilk aşılamada aynen böyle çıkmıştı sonra kanda değerim 667 çıkmıştı :halay:

Dondurulmuş 3.gün embriyosu 10.gün yaptığım testle aynı. Benimki birde normal 5 tl lik testti. Seninde tutunmuş maşallah. İnşallah tamamı sağlıklı birşekilde gelir tebrikler canım.

Dondurulmuş 3.gün embriyosu 10.gün yaptığım testle aynı. Benimki birde normal 5 tl lik testti. Seninde tutunmuş maşallah. İnşallah tamamı sağlıklı birşekilde gelir tebrikler canım.
Ya cok duygulandim insallah kanda netlesir varsa.vardir insallah canim dedigin gbi

Ya cok duygulandim insallah kanda netlesir varsa.vardir insallah canim dedigin gbi
Ben 8.günümde kan verdim pozitifti 20 küsurdu. Evde test yaptm çıkmadı. 9.gün sabah yaptım kıl gibi incecikti ama gördüm halada saklıyorum yaptığım bütün testleri. 10.gün dahada belirgindi seninkinin tonlarındaydı. O yüzden gönlünü ferah tut. Artık bütün olumsuzlukları kafandan at ve bunu kıymetini bil. Onu sev konuş. İnan ki psikoloji çok çok önemli.

Ben 8.günümde kan verdim pozitifti 20 küsurdu. Evde test yaptm çıkmadı. 9.gün sabah yaptım kıl gibi incecikti ama gördüm halada saklıyorum yaptığım bütün testleri. 10.gün dahada belirgindi seninkinin tonlarındaydı. O yüzden gönlünü ferah tut. Artık bütün olumsuzlukları kafandan at ve bunu kıymetini bil. Onu sev konuş. İnan ki psikoloji çok çok önemli.
Allah razi olsun canm icimi rahatlattin.umarim kandada gorurum

Back
X