- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Doktora sordun mu peki canim neden böyle doz verilmisBencede yuksek bana 112.5 vurdukları halde e2 degeri fırladı gitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora sordun mu peki canim neden böyle doz verilmisBencede yuksek bana 112.5 vurdukları halde e2 degeri fırladı gitti
Tamamen acemilik gelecek ay 85 vurururz dedi ama tatmin olmadım ayrıldım ordanDoktora sordun mu peki canim neden böyle doz verilmis
Bende hafif pko luyum canım ordan biliyorum . Bakalım inşallah sonuç güzel olur .Tamamen acemilik gelecek ay 85 vurururz dedi ama tatmin olmadım ayrıldım ordan
Oo Maşallah canım baya toplanmış.inşallah hepsi birinci kalitede oluriyi akşamlar kızlar. Bugün yumurtalarım toplandı 20 tane toplanmış yarın dan itibaren hergün arayıp embiryolarin gelişimini haber verecekler. Sanırım cuma günü transfer olacak. Sizde son durumlar ne kızlar.
Canım ben tam 10 gün gonal f vuruldum 10. Gün çatlama iğnesi vuruldum ve o gün iğne kullanmayı bıraktım. 12 Gün sonra yumurtam toplandı. Yarından itibaren adet gününe kadar kalçadan protestan iğne olacam. inşaallah seninde tedavin ağrısız sızısız güzel bi şekilde devam eder kaliteli kaliteli embiryolarin olur tatlım. Sen iğnelerin kaçıncı günundesinOo Maşallah canım baya toplanmış.inşallah hepsi birinci kalitede olur.bende pazartesi kontrol o zaman belli olcak toplama günü.senin iğne başladıktan kaç gün sonra toplandı canım.
Cok sevindim canım sayısı gayet iyiymiş umarım hersey yolunda gideriyi akşamlar kızlar. Bugün yumurtalarım toplandı 20 tane toplanmış yarın dan itibaren hergün arayıp embiryolarin gelişimini haber verecekler. Sanırım cuma günü transfer olacak. Sizde son durumlar ne kızlar.
Sağol canım inşallah sende yeni tedavinde geleceksin. Evet e2 degerime bakıldı iğnelerin 6. Günü 2300 falandi canım bide 8. Ve 10. Gün bakıldı o günkü değerlerden haberim yok canım. benim de ohs riskim olabilir çok yumurta olduğu için dostinex diye hap kullanmıyorum inşaallah ohs olmam değilse benim de transferim iptal olur. Bu tedavi o kadar hassas bi tedavi ki bütün hormonal değerlerin iyi seyirde gitmesi gerekiyor işte bazen bizim elimizde olmadan bazı değerler düşüyor ya da yükseliyor o yüzden canım üzülme inşaallah hepimizde ayrı riskler oluyor. içinin sinecegi bi merkez bul merkez seçimi yaparken tüp bebek konusunda merkezin başarı oranını göz önünde bulundur. Acıbadem Maslak Hastanesini önerebilirim merkezin başarısı baya yüksek.Cok sevindim canım sayısı gayet iyiymiş umarım hersey yolunda giderkeske bende o raddeye gelebilseydim senin e2 degerine bakıldımı bakıldıysa kactı
![]()
İnsallah oyle bişey olmaz canım iyi haberlerini beklicem. Gercekten bu yolda ilerleyen ve mutlu sona ulasan kimi gorsem en az kendım kadar sevinirim cunku cok zor. Artık önümüze bakacagız.. Allah hepimizin yardımcısı olsunSağol canım inşallah sende yeni tedavinde geleceksin. Evet e2 degerime bakıldı iğnelerin 6. Günü 2300 falandi canım bide 8. Ve 10. Gün bakıldı o günkü değerlerden haberim yok canım. benim de ohs riskim olabilir çok yumurta olduğu için dostinex diye hap kullanmıyorum inşaallah ohs olmam değilse benim de transferim iptal olur. Bu tedavi o kadar hassas bi tedavi ki bütün hormonal değerlerin iyi seyirde gitmesi gerekiyor işte bazen bizim elimizde olmadan bazı değerler düşüyor ya da yükseliyor o yüzden canım üzülme inşaallah hepimizde ayrı riskler oluyor. içinin sinecegi bi merkez bul merkez seçimi yaparken tüp bebek konusunda merkezin başarı oranını göz önünde bulundur. Acıbadem Maslak Hastanesini önerebilirim merkezin başarısı baya yüksek.
Maşallah hepsi kaliteli olur inşallah canım . Aradılar mi son durum nedir. İnşallah transferin gerçekleşir ve hamis olursun hayirlisiykaiyi akşamlar kızlar. Bugün yumurtalarım toplandı 20 tane toplanmış yarın dan itibaren hergün arayıp embiryolarin gelişimini haber verecekler. Sanırım cuma günü transfer olacak. Sizde son durumlar ne kızlar.
Sağol canım inşallah. Henüz aramadılar Merak ettim bende inşaallah güzel şeyler duyarım. Sen ne yapıyorsun canım nasıl gidiyorMaşallah hepsi kaliteli olur inşallah canım . Aradılar mi son durum nedir. İnşallah transferin gerçekleşir ve hamis olursun hayirlisiyka
Amin inşallah bekliyoruz güzel haberini. CAnm ben iğneler e devam yarın kontrol var bakalım hayırlısı ama şimdiden hissediyorum yumurtaları kasiklarimda doluluk ve ağrı gibi biseyler :)Sağol canım inşallah. Henüz aramadılar Merak ettim bende inşaallah güzel şeyler duyarım. Sen ne yapıyorsun canım nasıl gidiyor
Maşallah canım. inşaallah hep aynı şekilde güzel ilerler. Az kalmış opuya canım hadi bakalım Insaalah sonu güzel olacak.kızlar, bugün 6. günüm ve kontrolüm vardı, 20 tane yumurtam görünüyor 13 mm den 9 mm e kadar çeşitli boylarda. e2 ilk gün 34dü, 630a çıkmış. gidişatın güzel olduğunu söylüyorlar, bakalım inşallah kaliteleri de iyi olur, çok tuhaf bir süreç, güzel bir bekleyiş.
herbirinize kolaylıklar dilerim.
Ooo maşallah maşallah CAnm çok güzel haberler bunlar inşallah hepsi kaliteli olur. Yarın benim de 7. Günüm sabah kontrol um var bakalım nasıl gelişmeler varkızlar, bugün 6. günüm ve kontrolüm vardı, 20 tane yumurtam görünüyor 13 mm den 9 mm e kadar çeşitli boylarda. e2 ilk gün 34dü, 630a çıkmış. gidişatın güzel olduğunu söylüyorlar, bakalım inşallah kaliteleri de iyi olur, çok tuhaf bir süreç, güzel bir bekleyiş.
herbirinize kolaylıklar dilerim.
Benim de Karnım şiş ne kadar böyle olacak artık yumurtalar toplandı hala niye ağrı var inşaallah geçer transfer gününe kadar. iğnelerin kaçıncı günündesin canımAmin inşallah bekliyoruz güzel haberini. CAnm ben iğneler e devam yarın kontrol var bakalım hayırlısı ama şimdiden hissediyorum yumurtaları kasiklarimda doluluk ve ağrı gibi biseyler :)
inşallah :) hepimize o kadar dua ediyorum ki, allah kolaylıklar versin. çarşamba yine kontrolüm var. senin 20 tane toplanmıştı, acaba boyutları ne kadardı canım? inşallah birsürü kaliteli embriyon olsun.Maşallah canım. inşaallah hep aynı şekilde güzel ilerler. Az kalmış opuya canım hadi bakalım Insaalah sonu güzel olacak.
Bi haftayahaftaya kadar anca geçer canım ağrılar. Bu günn 5. Gün iğnemi olcam CAnmBenim de Karnım şiş ne kadar böyle olacak artık yumurtalar toplandı hala niye ağrı var inşaallah geçer transfer gününe kadar. iğnelerin kaçıncı günündesin canım
seninle aynı gün başladık canım :) inşallah güzel haberler verirsin yarınaOoo maşallah maşallah CAnm çok güzel haberler bunlar inşallah hepsi kaliteli olur. Yarın benim de 7. Günüm sabah kontrol um var bakalım nasıl gelişmeler var
İnşallah CAnm. Senin adetin 6. Günü mu bu gün . Sen kaçıncı günü gittin doktora 2 mi üç museninle aynı gün başladık canım :) inşallah güzel haberler verirsin yarına