- 17 Mart 2016
- 533
- 645
- 103
- 49
- Konu Sahibi s_akaydin76
-
Canm hayirli olsun 5.gun embriyosu tMerhaba oncelikle forum hayır ve Uğur getirsin inşallah bol bereketli bir Mart ayı olur hepimiz için herkeze bol şans diliyorum ve kendi hikayeme geçiyorum yaşım 27 5 senelik evliyim hiç bir problem olmamasına rağmen hala bebeğimiz yok bir çok aşamadan geçtik bizlerde 2.senemde kendiliğinden hamile kaldım fakat 5 haftalik düşük yaptim 3 senedir kendiliğinden gelir diye bekledik ama olmadı tabi bu süre zarfında yumurta takibi aşılama hsg ilaç tedavisi ve sonunda eşimde varikosel ameliyatı geçirdi ve hiç birşey bizi bebek sahibi yapmadı artık beklemek faydasiz dedik çok doktor değiştirdik ve her biri sizin çocuğunuz olur ikimizde de herşey yolunda demesine rağmen beklemek faydasiz dedik kolları sıvadık ve martin ilk haftası başladık tedaviye herşey hızla ilerledi tokezlemeden 21 yumurtam toplandı 14 ü saglikliymis ve 12 si dollenmis 5.gune 7 tane 1.kalite embriyo oluşmuş 5 i donduruldu ve 2 tane 1.kalite embriyo transferim yapıldı ayın 15 inde beş gün annemde kaldım çok güzel beslendim tuvalet harici pek fazla kalkmadım hergün ananas yedim dünden beride evimdeyim eşimin de yardımıyla dinleniyorum herşey güzel ilerledi ve doktor um benden pozitif sonuç alacağından çook emin çarşamba günü iş başı yapıcam zaten tuttuysa tutmustur cuma günü de test günüm kan için çağırdı doktorum bakalım nolcak inşallah Rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı ve yardımcısı olsun
Mrb resimdeki senmisn ilk tedavinmi bende cok kiloluydm ilk tedavmde dusuk yapmistm daha sonra diyet sporla kilo verdim 15kilo kadar oyle basladik tedaviye cok yardimi oluyorCanım allah gönlünün istediğini sana hayırlı etsin sıkı sıkı tutunsun yavrucugun inşallAh
Ay canım benim inşallah bende senin gibi olurum ya anlatırmisin nasıl geçti neler yaşadın heycanla gün sayiyorumCanm hayirli olsun 5.gun embriyosu t
Transfer. Edildiyse 7-8.gunler Kanda cikiyor pozitfse insallah allahim hepimiznde kucaklarini doldurur bende ikiz bekliyorm bende cok ananas yemistm insallah bebislern seninledr
İnşallah canim benim hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah varmı sende bi belirti filan bende sol kasigima bıçak gibi kesi girdi 4.gunCanım allah gönlünün istediğini sana hayırlı etsin sıkı sıkı tutunsun yavrucugun inşallAh
Canım sende zorlu aşamalar anlatmışsın dilerim ki herşey gönlünce olur ve bu sefer bebeğin sana sımsıkı tutunurmerhaba forum hayırlı olsun herkes başından geçenleri paylaşırsa çok yararlı oluyor benzer durumda olanlar için.. bende kendi durumumu anlatayim; 29 yaşımda tüp bebek tedavisine başladık eşim azosperm ve bende pko olduğumu öğrendim. aslında pko belirtim hiç yok ama çok yumurta oluşunca belli oldu. 30 a yakın yumurta toplandı 2 tanesi transfer oldu 5. gün..9. gün test yaptım 54 çıktı betahcg ama sonra düştü. ..ikinci tedavide de 40 a yakın yumurta toplandı 2. gün embriyosu kondu olmadı bu arada eşime tesa yapıldı. .3. tedavide eşime igne ve keciboynuzu kuru verdi doktor 3 ay oldu başlayalı ve çarşamba günü opu ya giricez ..O gün micro tese olup olmayacağı belli olacak..eşimde çıkış oldu bu defa 20 civarı motil amorf sperm..belki onlarla da embriyo oluşur..inşallah embriyo oluşur da bi dahaki aya transferim olacak...bizim 3 tedavide de hiç dondurulmuşum yok hep sıfırdan başladık. . inşallah bu Son olur gerçekten çok yıpratıcı bi surec. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım hepimiz için böyle dua ediyorumCanım sende zorlu aşamalar anlatmışsın dilerim ki herşey gönlünce olur ve bu sefer bebeğin sana sımsıkı tutunur
evet benim ama benim kilo vermemi malesef sedef hastalığı için kullandigim kortizon engelliyor .8 yildir sedefle uğraşıyorum.tedavi için ilaçları bıraktik inşallah hamile kalirimda sedeftende kurtulurumMrb resimdeki senmisn ilk tedavinmi bende cok kiloluydm ilk tedavmde dusuk yapmistm daha sonra diyet sporla kilo verdim 15kilo kadar oyle basladik tedaviye cok yardimi oluyor
geçmiş olsun inss hamilesinizdirevet benim ama benim kilo vermemi malesef sedef hastalığı için kullandigim kortizon engelliyor .8 yildir sedefle uğraşıyorum.tedavi için ilaçları bıraktik inşallah hamile kalirimda sedeftende kurtulurum
- N
geçmiş olsun inss hamilesinizdir[/Q inşallah canım hepimizin sonuçları iyi olur. .
Bende kullanmistim cnm kullanabilirsin genelde drlar veriyor kanı sulandırma için inss hamilesinizdirBuarada bugün aile hekimine gittim bebe aspirini verdi içen oldumu sizin doktorlar verdimi .benim tansiyonum yükselmesine diye kullanmamı
istedi.ateşimde 37.3 çıktı gebelik olabilr dedi vücut sıcaklığın artmış dedi bukonuyla ilgili bilginiz varmı?
Canım ateş yükselmesi gebelik belirtisi inşallah tutmustur transferin test gunun me zaman diBuarada bugün aile hekimine gittim bebe aspirini verdi içen oldumu sizin doktorlar verdimi .benim tansiyonum yükselmesine diye kullanmamı
istedi.ateşimde 37.3 çıktı gebelik olabilr dedi vücut sıcaklığın artmış dedi bukonuyla ilgili bilginiz varmı?
2 gün kaldı canım çarşamba günü öğreneceğim inşallah çarşambaCanım ateş yükselmesi gebelik belirtisi inşallah tutmustur transferin test gunun me zaman di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?