2016 tup bebek yolculuguna çıkanlar icin tecrubeliler buraya

s_akaydin76

bthcg sonucunuz pozitif olsun insallah
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
533
645
103
49
Üye
Herkese iyi yolculuklar diliyorum öncelikle yolunuz açık ve şansınız bol olsun herkesin gönlüne göre versin.benim merkezdeki yolculuğum iki gün sonra bitiyor inşallah çocuğumu alıp gelecek.bu yolculukta beş duraktan sonuna geldik.benim her duragim sorunlu oldu birinci durakta yumurtalarin ölçümünde sorun oldu.dozlar yükseltildi 7 folikulle bu durağı atladık şükür,ikinci durağa geldik sperm roblemimiz oldu neyseki bize yetecek kadar canlı sperm yikamalarda bulundu.üçüncu durak opu ya girdim anesteziyi almadan tansiyonum 23/16 çıktı .neyseki o gün toplama yapıldı.5 yumurta çıktı.dördüncü durak ilk gün döllenme sadece bir embriyomuz oldu.beşinci durak birinci kalite tek embriyoyla trasferimiz oldu çok şükür bir olsun bizim olsun dedik.carsamba günü inşallah çocuğum yasiyormu öğreneceğim.inşallah sıkı sıkı tutunmuştur.sizin yolculukları bekliyoruz

Merhaba oncelikle forum hayır ve Uğur getirsin inşallah bol bereketli bir Mart ayı olur hepimiz için herkeze bol şans diliyorum ve kendi hikayeme geçiyorum yaşım 27 5 senelik evliyim hiç bir problem olmamasına rağmen hala bebeğimiz yok bir çok aşamadan geçtik bizlerde 2.senemde kendiliğinden hamile kaldım fakat 5 haftalik düşük yaptim 3 senedir kendiliğinden gelir diye bekledik ama olmadı tabi bu süre zarfında yumurta takibi aşılama hsg ilaç tedavisi ve sonunda eşimde varikosel ameliyatı geçirdi ve hiç birşey bizi bebek sahibi yapmadı artık beklemek faydasiz dedik çok doktor değiştirdik ve her biri sizin çocuğunuz olur ikimizde de herşey yolunda demesine rağmen beklemek faydasiz dedik kolları sıvadık ve martin ilk haftası başladık tedaviye herşey hızla ilerledi tokezlemeden 21 yumurtam toplandı 14 ü saglikliymis ve 12 si dollenmis 5.gune 7 tane 1.kalite embriyo oluşmuş 5 i donduruldu ve 2 tane 1.kalite embriyo transferim yapıldı ayın 15 inde beş gün annemde kaldım çok güzel beslendim tuvalet harici pek fazla kalkmadım hergün ananas yedim dünden beride evimdeyim eşimin de yardımıyla dinleniyorum herşey güzel ilerledi ve doktor um benden pozitif sonuç alacağından çook emin çarşamba günü iş başı yapıcam zaten tuttuysa tutmustur cuma günü de test günüm kan için çağırdı doktorum bakalım nolcak inşallah Rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı ve yardımcısı olsun

Canım allah gönlünün istediğini sana hayırlı etsin sıkı sıkı tutunsun yavrucugun inşallAh

Canm hayirli olsun 5.gun embriyosu t
Transfer. Edildiyse 7-8.gunler Kanda cikiyor pozitfse insallah allahim hepimiznde kucaklarini doldurur bende ikiz bekliyorm bende cok ananas yemistm insallah bebislern seninledr

Canım allah gönlünün istediğini sana hayırlı etsin sıkı sıkı tutunsun yavrucugun inşallAh
Mrb resimdeki senmisn ilk tedavinmi bende cok kiloluydm ilk tedavmde dusuk yapmistm daha sonra diyet sporla kilo verdim 15kilo kadar oyle basladik tedaviye cok yardimi oluyor

Canm hayirli olsun 5.gun embriyosu t
Transfer. Edildiyse 7-8.gunler Kanda cikiyor pozitfse insallah allahim hepimiznde kucaklarini doldurur bende ikiz bekliyorm bende cok ananas yemistm insallah bebislern seninledr
Ay canım benim inşallah bende senin gibi olurum ya anlatırmisin nasıl geçti neler yaşadın heycanla gün sayiyorum

merhaba forum hayırlı olsun herkes başından geçenleri paylaşırsa çok yararlı oluyor benzer durumda olanlar için.. bende kendi durumumu anlatayim; 29 yaşımda tüp bebek tedavisine başladık eşim azosperm ve bende pko olduğumu öğrendim. aslında pko belirtim hiç yok ama çok yumurta oluşunca belli oldu. 30 a yakın yumurta toplandı 2 tanesi transfer oldu 5. gün..9. gün test yaptım 54 çıktı betahcg ama sonra düştü. ..ikinci tedavide de 40 a yakın yumurta toplandı 2. gün embriyosu kondu olmadı bu arada eşime tesa yapıldı. .3. tedavide eşime igne ve keciboynuzu kuru verdi doktor 3 ay oldu başlayalı ve çarşamba günü opu ya giricez ..O gün micro tese olup olmayacağı belli olacak..eşimde çıkış oldu bu defa 20 civarı motil amorf sperm..belki onlarla da embriyo oluşur..inşallah embriyo oluşur da bi dahaki aya transferim olacak...bizim 3 tedavide de hiç dondurulmuşum yok hep sıfırdan başladık. . inşallah bu Son olur gerçekten çok yıpratıcı bi surec. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

merhaba forum hayırlı olsun herkes başından geçenleri paylaşırsa çok yararlı oluyor benzer durumda olanlar için.. bende kendi durumumu anlatayim; 29 yaşımda tüp bebek tedavisine başladık eşim azosperm ve bende pko olduğumu öğrendim. aslında pko belirtim hiç yok ama çok yumurta oluşunca belli oldu. 30 a yakın yumurta toplandı 2 tanesi transfer oldu 5. gün..9. gün test yaptım 54 çıktı betahcg ama sonra düştü. ..ikinci tedavide de 40 a yakın yumurta toplandı 2. gün embriyosu kondu olmadı bu arada eşime tesa yapıldı. .3. tedavide eşime igne ve keciboynuzu kuru verdi doktor 3 ay oldu başlayalı ve çarşamba günü opu ya giricez ..O gün micro tese olup olmayacağı belli olacak..eşimde çıkış oldu bu defa 20 civarı motil amorf sperm..belki onlarla da embriyo oluşur..inşallah embriyo oluşur da bi dahaki aya transferim olacak...bizim 3 tedavide de hiç dondurulmuşum yok hep sıfırdan başladık. . inşallah bu Son olur gerçekten çok yıpratıcı bi surec. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım sende zorlu aşamalar anlatmışsın dilerim ki herşey gönlünce olur ve bu sefer bebeğin sana sımsıkı tutunur

• N
Mrb resimdeki senmisn ilk tedavinmi bende cok kiloluydm ilk tedavmde dusuk yapmistm daha sonra diyet sporla kilo verdim 15kilo kadar oyle basladik tedaviye cok yardimi oluyor
evet benim ama benim kilo vermemi malesef sedef hastalığı için kullandigim kortizon engelliyor .8 yildir sedefle uğraşıyorum.tedavi için ilaçları bıraktik inşallah hamile kalirimda sedeftende kurtulurum

• N
evet benim ama benim kilo vermemi malesef sedef hastalığı için kullandigim kortizon engelliyor .8 yildir sedefle uğraşıyorum.tedavi için ilaçları bıraktik inşallah hamile kalirimda sedeftende kurtulurum
geçmiş olsun inss hamilesinizdir

Buarada bugün aile hekimine gittim bebe aspirini verdi içen oldumu sizin doktorlar verdimi .benim tansiyonum yükselmesine diye kullanmamı
istedi.ateşimde 37.3 çıktı gebelik olabilr dedi vücut sıcaklığın artmış dedi bukonuyla ilgili bilginiz varmı?

Bende kullanmistim cnm kullanabilirsin genelde drlar veriyor kanı sulandırma için inss hamilesinizdir

Canım ateş yükselmesi gebelik belirtisi inşallah tutmustur transferin test gunun me zaman di

Kizlar bir şey soracağım tutunma kanaması olmak zorundamı benim hiç lekem felan yok şeffaf bir akıntı oldu oda her zaman değil bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…