- 16 Mart 2016
- 437
- 433
- 18
- 35
- Konu Sahibi s_akaydin76
-
AA süper hayır leke olmak zorunda değil canım çoğu kişide leke olmazken bazı kişilerde olabiliyo olmak zorunda değil sorun etme inşallah güzel sonuçlarla gelirsin peki bi belirtin var mı2 gün kaldı canım çarşamba günü öğreneceğim inşallah çarşamba
12 .gün
Baya belirti olmuş canim inşallah güzel sonuçlarla gelirsin bizeHemen hemen opu dan buyana sol kasığımda ağrı var.5ci günden buyana göğüs ağrım var batma şeklinde.son iki gündür atesim 37;2 civarı bugünde sirtim ağrıyor ama kasık ağrım aralıklı hergün oluyor.baş dönmelerim varsın beş gündür aklıma gelen bukadar.
çok güzelsin ama bi insana kilo bu kadar mı yakışırevet benim ama benim kilo vermemi malesef sedef hastalığı için kullandigim kortizon engelliyor .8 yildir sedefleuğraşıyorum.tedavi için ilaçları bıraktik inşallah hamile kalirimda sedeftende kurtulurum
- N
Sağol canım teşekkürlerBende kullanmistim cnm kullanabilirsin genelde drlar veriyor kanı sulandırma için inss hamilesinizdir
çok güzelsin ama bi insana kilo bu kadar mı yakışır
Kızlar bende 5 tup bebek denemesi 4 ameliyat sonunda 28 Şubat 2015 de anne oldum darısı size insaallah .13 aylık oğlum var Eylül'de tekrar tup bebek yapacaz insaallah tutar.size tek tavsiyem transferden sonra stresten uzak durun zor biliyorum ama dikkatinizi dağıtın ba
Hoşgeldin allah evladına uzun ömür versin insallah bu transferinde yorulmadan kardeş getirirsiniz.bize gelince ilk zamanlar çok iyi geçti gezdi tozdum yatmadim hiç ama iki gündür sonuç heyacanindan yatKtan kalkamiyorum suratim düştüKızlar bende 5 tup bebek denemesi 4 ameliyat sonunda 28 Şubat 2015 de anne oldum darısı size insaallah .13 aylık oğlum var Eylül'de tekrar tup bebek yapacaz insaallah tutar.size tek tavsiyem transferden sonra stresten uzak durun zor biliyorum ama dikkatinizi dağıtın başka seylere
Evet kişiden kişiye değişiyor allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin.Merhaba kızlar ben tüp bebk annesiyim 16 haftalık hamileyim belirtiyor falan takılmayın bende belirti nin b si yoktu belirti arayıp canınızı boşa sıkmayın mutlu geçirin günlerinizi iyi beslenin su için bol bol... ve çok erken test yapmayın 3. Gün embriyosu 8. Gün kana karışıyor 5. Gün embriyosu ise 7. Gün kana karışıyor işlh allah hepimize Pozitifler nasip etsin ve allah tamamına erdirsin bende dahil hamiş kalmakla bitmiyor iş asıl sonra başlıyor öpüyorum hepinizi
Amin cnm ... sonucunu bekliyoruz merakla....Evet kişiden kişiye değişiyor allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin.
Hayat süprizlerle dolu arkadaşım yaşımız aynı bebişinde sana süpriz yapar belkiHayatım boyunca okadar heyecanla bekledigim bir çok şey old,atandigim gün,eşimle ilk karşılaşma(biz eşimle telefonda tanıştırıldık)bir ay sonra gorustuk.nikah,düğün,ama su an yaşadığım hepsinden farklı anne olmayı bukadar istediğimi ben bile bilmiyordum.
inşallah o suprizi bende sizinle paylaşırim havalarda uçarakHayat süprizlerle dolu arkadaşım yaşımız aynı bebişinde sana süpriz yapar belki
Canım inşallah kolaylıkla tamamlarsin.bol bol folikullerin olurMeraba yasim 27 bir asilama ve 2 yil bekleme sonucu bizde tup bebege karar verdik doktorlar hep olur bekleyin bi sorun yok dedi bende sadece 2.5 cmlik cikolata kisti var bundanda bi sorun cikmayacagini ameliyat bile gerekmediginj soylediler ama biz bekleyemedik eskisehirde yaptiricam ignelerime basladim rahatim stres yapmamaya calisyrm insallah tutar
amin canım .darisi size insaallah.seni anlıyorum o duyguları ben 5 kez yasadım bol bol dua et.agrilarin belkide hamileliktendir :)öyle duşunMerhaba hoşgeldin .allah oğluna hayırlı uzun ömür versin.bundan sonraki denemendede kolaylıklar dilerim ilk seferinde kardeş bulursunuz inşallah.bize gelince ilk günler çok iyi geçti hiç yatmadim gezdim tozdum sinemalara gittim günlük yürüyüşümü yaptım ama son iki gün çok kötüyüm yataktan kalkamadim stres heyecan yordu beni birde bu yoğunlaşan adet sancısı sanki adet olacak psikoloji altüst yarın test günüm allahım inşallah hersey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?