2016 tup bebek yolculuguna çıkanlar icin tecrubeliler buraya

Canım benim allah razı olsun valla verdiğin bilgiler için inşallah bizlerde senin gibi şanslı tuplu lerden oluruz

Olmadi canım kısmet değilmis
Demekki daha zamanı gelmemiş canım hayırlısı böyleymiş dondurulmuş varsa onları denersin yoksa kendini topladığında yeniden denersin sana tavsiyem arı sütü 3 ay öncesinden başlayın ben bundan önceki iki tedavimdede 3. Güne 3 embriyo geldi ve kaliteleri kötüydü bu tedavimde 3 ay öncesi arı sütüne başladım ve 5. Güne 6 embriyo geldi ve eşimin dondurulmuş spermleriyle oldu

Arı sutu hapları var ondanmi bahsediyorsun

Yok canım eğriçayır markasının arı sütü ampulu var sıvı şekilde suya karıştırıp içiyorsun
Yok canım eğriçayır markasının arı sütü ampulu var sıvı şekilde suya karıştırıp içiyorsun

Bendeemilerek alınan arı sutu hapı var o dahaki etkisiz acaba önerim için teşekkür ampulunu nerden alabilirim acaba

Kizlar dört gün oldu iğneleri keseli hala adet olmadım kotu bir şey yoktur değilmi bir kötü haber alacak durumda değilim.bu jadargec olan oldumu

Erkekte serm morfolojisi gelistirici ilaçlardan kullanıp olumlu gelişmeler aldiginiz ilaç oldumu öneriniz varmı

kızlar ben ilk defa böyle biyere yazıyorum. bende kısaca hikayemi yazayım. 31 yaşındayım 4 yıllık evliyim 3 aşılama deneyimim var.bir kere olumlu sonuç aldık ama 7. haftada kaybettik. ilk tüp bebek denemem. bizde bir sorun yok hatta bugün dr beklediğimden daha da iyi yumurtaların dedi. kontrolde yaklaşık 20 yumurta saydı. puregon kullanıyorum bugün 6. gün . 2 nisan opu tarihim.

[QUOTE="Laylay26, post: 45785956, member: 748779"Şansın açık olsun ]kızlar ben ilk defa böyle biyere yazıyorum. bende kısaca hikayemi yazayım. 31 yaşındayım 4 yıllık evliyim 3 aşılama deneyimim var.bir kere olumlu sonuç aldık ama 7. haftada kaybettik. ilk tüp bebek denemem. bizde bir sorun yok hatta bugün dr beklediğimden daha da iyi yumurtaların dedi. kontrolde yaklaşık 20 yumurta saydı. puregon kullanıyorum bugün 6. gün . 2 nisan opu tarihim.[/QUOTE]şansın açık olsun folikul sayın çok iyi inşallah kaliteli yumurtaların olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…