- 16 Mart 2016
- 437
- 433
- 18
- 35
- Konu Sahibi s_akaydin76
-
Canım benim allah razı olsun valla verdiğin bilgiler için inşallah bizlerde senin gibi şanslı tuplu lerden oluruzMerhaba kızlar ben tüp bebk annesiyim 16 haftalık hamileyim belirtiyor falan takılmayın bende belirti nin b si yoktu belirti arayıp canınızı boşa sıkmayın mutlu geçirin günlerinizi iyi beslenin su için bol bol... ve çok erken test yapmayın 3. Gün embriyosu 8. Gün kana karışıyor 5. Gün embriyosu ise 7. Gün kana karışıyor işlh allah hepimize Pozitifler nasip etsin ve allah tamamına erdirsin bende dahil hamiş kalmakla bitmiyor iş asıl sonra başlıyor öpüyorum hepinizi
İnşallah canım az Kaldı sabah öğreneceğizamin canım .darisi size insaallah.seni anlıyorum o duyguları ben 5 kez yasadım bol bol dua et.agrilarin belkide hamileliktendir :)öyle duşun
Bekliyoruz haberlerini cnm...İnşallah canım az Kaldı sabah öğreneceğiz
Demekki daha zamanı gelmemiş canım hayırlısı böyleymiş dondurulmuş varsa onları denersin yoksa kendini topladığında yeniden denersin sana tavsiyem arı sütü 3 ay öncesinden başlayın ben bundan önceki iki tedavimdede 3. Güne 3 embriyo geldi ve kaliteleri kötüydü bu tedavimde 3 ay öncesi arı sütüne başladım ve 5. Güne 6 embriyo geldi ve eşimin dondurulmuş spermleriyle olduOlmadi canım kısmet değilmis
Olsun durmak yok denemeye devam...Olmadi canım kısmet değilmis
Arı sutu hapları var ondanmi bahsediyorsunDemekki daha zamanı gelmemiş canım hayırlısı böyleymiş dondurulmuş varsa onları denersin yoksa kendini topladığında yeniden denersin sana tavsiyem arı sütü 3 ay öncesinden başlayın ben bundan önceki iki tedavimdede 3. Güne 3 embriyo geldi ve kaliteleri kötüydü bu tedavimde 3 ay öncesi arı sütüne başladım ve 5. Güne 6 embriyo geldi ve eşimin dondurulmuş spermleriyle oldu
Yok canım eğriçayır markasının arı sütü ampulu var sıvı şekilde suya karıştırıp içiyorsunArı sutu hapları var ondanmi bahsediyorsun
Yok canım eğriçayır markasının arı sütü ampulu var sıvı şekilde suya karıştırıp içiyorsu
Canım bende hapı var emilerek kullanılıyor o ise yaramiyormu
şekilde suya karıştırıp içiyorsun
Yok canım eğriçayır markasının arı sütü ampulu var sıvı şekilde suya karıştırıp içiyorsun
Yok canım eğriçayır markasının arı sütü ampulu var sıvı şekilde suya karıştırıp içiyorsun
eğriçayır arı sütü ampulu yaz internete ordan alabilirsin kapıda ödeme seçeneği bile var canımBendeemilerek alınan arı sutu hapı var o dahaki etkisiz acaba önerim için teşekkür ampulunu nerden alabilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?