- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #1.361
Yok canım adet olmadım dahaCanim adet oldun mu?umarim hamilesindir
Benim belirtilerim batma ve sari akintiydi
Ama herkeste ayni olacak diye bi şey yok mesela kizimda belirti falan yoktu hatta adet belirtileri vardi
Pazar keyfi bizim neyimize:)) sanırım uzuunca bir sürede unuturuz:)) ah canım yaşadıklarını yeni okudu Allah sabrını versin inşallah bebişlerini sağsağlim kucakla da hepsini unutursunNerdesiniz kocalarla pazar keyfi var sanırım:))
Ee benim heruf olmayınca yanimda boş boş geziniyorum buralarda:))hoş olsa bile bizim pazarimiz neyim yok:))
Test yapmayi dusunuyo musun?Yok canım adet olmadım daha
Teşekkür ederim balimPazar keyfi bizim neyimize:)) sanırım uzuunca bir sürede unuturuz:)) ah canım yaşadıklarını yeni okudu Allah sabrını versin inşallah bebişlerini sağsağlim kucakla da hepsini unutursun
İşte canım geçen ayın yirmi beşinde oldumda onu baz alıyorum hani yarinda olma ihtimalim var diye ama beni ümitsizliğe düşüren şu herkes sol tarafında batma ayrı var diyooo bende de sağ tarafında batma hiç yok sadece ara ara giren bir agriiiii karinnnn boşluğuna adet ağrısı degilTest yapmayi dusunuyo musun?
Canim işte dediğim gibi belirtiler ayni olmaya biliyoİşte canım geçen ayın yirmi beşinde oldumda onu baz alıyorum hani yarinda olma ihtimalim var diye ama beni ümitsizliğe düşüren şu herkes sol tarafında batma ayrı var diyooo bende de sağ tarafında batma hiç yok sadece ara ara giren bir agriiiii karinnnn boşluğuna adet ağrısı degil
pekı kramp dedıgınız sey nedır naısl bır agrı ara ara gıren agrımıCanim işte dediğim gibi belirtiler ayni olmaya biliyo
Canım istersen bi kanda baktır hem kafanda soru işreti kalmaz bu şekilde tahmin edemezsin hamile olup olmadığını böyle kendini kandırmış olup üzülürsün sonra. Kesin sonuç için kan verpekı kramp dedıgınız sey nedır naısl bır agrı ara ara gıren agrımı
Batma dediğim şey sanki içerde bıçak varmış gibi kipirdadikca ucu batıyodu karnimapekı kramp dedıgınız sey nedır naısl bır agrı ara ara gıren agrımı
Karinindaki agri nasıl bi şey canim?kizlar benim iki gundur karnim agriyor sizde de olan var mi
Canım bende 15. Haftadayım bel ağrım çok oluyo. Karın ağrısıda rahim kadılmalarım var benim ona bağlı oluyo. Lekelenmem felan da var. Benim biraz sorunlu geçiyoda sonu güzel olucak inşallahkizlar benim iki gundur karnim agriyor sizde de olan var mi
Batma dediğim şey sanki içerde bıçak varmış gibi kipirdadikca ucu batıyodu karnima
bnde oyle hıc batma yokda hafıf sızı seklınde bır agrım var sag tarfımda okdr
Nasılsın canım konuyu gördüm bi vakıyım dedim hala dogum olmamiş maşallah size iyi ni bebişler?cinsiyetleri ne...?kendinize iyi bakın...Nerdesiniz kocalarla pazar keyfi var sanırım:))
Ee benim heruf olmayınca yanimda boş boş geziniyorum buralarda:))hoş olsa bile bizim pazarimiz neyim yok:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?