- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #1.721
Yaaaaa azerinnn korkutma bizi bu kadar uzun süre seni görmemeye alışkın değiliz bizayy merak etmeyin dogurmadim daha kuzenim geldi sadece o yuzden giremedim
Günaydın benimde mide bulantıları devam edio yaGünaydın analar
Sirtim kopuyo yine
Hahahah karnında futbol oynuolar resmen :)))Buarada cok ser atislara basladk :)) cok guzl biseymis bisagdan bi soldan bi ortadan :))) dahabaamiza hic denk gelmedk galiba bunlar anaci olucak :))
Ya cok komikler :))Hahahah karnında futbol oynuolar resmen :)))
Canm konu hkknda bilgm yok ama biz tarama testlerni yaptiramadgmz icin eger ense kalinligi gorurlerse amiyosrntez yapilablir.karindan bakilip ense kalinligi olculuyo. Allh yar ve yaridimcmz olsun.Tekrar herkese merhaba, doktorumuz bugün "üçüzlerin birisinde ense kalınlığı var gibi" deyip perinatoloğa yönlendirdi. 10+1deyim, açıkçası çok endişeliyim bizim yaşadığımız durumu yaşayan arkadaşlarımız varsa bizi biraz bilgilendirebilirse çok sevinirim.Ve bunun muayenesi nasıl yapılıyor, alttan mı yoksa göbekten mi? Şimdiden çok teşekkür ederim Allah hepimize sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Dualarımdasınız sevgilerle
Ya benim dr hiç ense kalınlığına falan bakmadı bide bu renkli ultrasona kaç haftalıkta bakmaya başlanıyor. Bana baktığı 4 boyutlu ultrason her gittiğimde bebklerin boyunu calan ölçüyor ama bana bi yorum yapmadı hiç :/Canm konu hkknda bilgm yok ama biz tarama testlerni yaptiramadgmz icin eger ense kalinligi gorurlerse amiyosrntez yapilablir.karindan bakilip ense kalinligi olculuyo. Allh yar ve yaridimcmz olsun.
Banada her gittgmde 4 boytlu bakiyo ama ense kalinlgnada bakiyo. Seninde bakiyodr mutlaka cogu doktr bi sorn cktgnda sylyo sadce.benmksi ense kalngi guzl azlma artma yok falndye sylyo ama.detayli yani renkli ultrasonda 20 li haftalarda yapiliyo bana yarin yapilcak bakalm.Ya benim dr hiç ense kalınlığına falan bakmadı bide bu renkli ultrasona kaç haftalıkta bakmaya başlanıyor. Bana baktığı 4 boyutlu ultrason her gittiğimde bebklerin boyunu calan ölçüyor ama bana bi yorum yapmadı hiç :/
Uzulme canim hepimz birbirimzn dualarndyz merk etme sen. İns iki haftada ucude toparlar kendini daha minickler. Ama tek bi doktorlada kalma sakin. Hepsi ayni yemni edyolr ama ayni taniyi bazn koyamayabliylar neyazkki. Sen bi doktora daha gorun bence canm.Bende simdi dr dan geliyorum birinin ense kalinligi sinirda takip edecegiz dedi birininde ense iyu ama kemikleri gelismemis dedi kemik geriligi olabilir dedi iki hafta sonra tekrar bakacak ins hersey duzelir o zamana eger bir sorun gorursem buyuk sehire gitmen lazim dedi orda detayli bakilacak ve anladigim kadariyla sonlandirmak istiyorlar o minicik kalplerinin atisini duyup insan bunu nasil kabul edebilirki :'( iki haftaya biraz daha buyuyup organlari yerine oturur ve gelisirler ins akliniza gelirsem sizde dua edermisiniz arkadaslar benim bebeklerimede
:)))iste annelikle babaligin farki bu sanırım :))Eşim bana dün gelmiş diyo ki ya diyo hiç korkmuyomusun sen üç çocuk doğurmaktan :) bende dedim napiim korkulun ecele faydası var mı ? :)
Amin tesekkur ederiz canimAllak hepinizin yardımcısı olsun bebişlerinizi sag salim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.
İnsanlar tek gebelikte bile zorlanıyor siz 3 tane birden.Rabbimin mucizesi gercekten.
Bende iki senedir bekliyorum banada dua ederseniz cok ama cok sevinirim.
Bekarken dahi ikiz cocuk isterdim.Hayırlısı olsun tabi ama cok tatlı oluyorlar.
Amin teşekkür ederiz canimüçüz anneleri çok şanslısınız rabbim bağışlasın inşallah Allah tamamına erdirsin
Belirti arama derim ben sinkarcim:)Allah hayirlisini versinCanım benim 7 şubat... Ama gebelik belirtisi yok
Riskleri neler ki canim?Aslinda normal dogum olabiliyor olmasina da ama hem anne icin yorucu hem de biraz riskli oldugu icin galiba drlar pek istemiyor. Bu azimle sen o ucuzlwri normal dogumla kucagina alip yuruye yuruye hastaneden cikip gideceksin sanirim azerinnn :)
Canim cok geçmiş olsun cok üzücü bi durumTekrar herkese merhaba, doktorumuz bugün "üçüzlerin birisinde ense kalınlığı var gibi" deyip perinatoloğa yönlendirdi. 10+1deyim, açıkçası çok endişeliyim bizim yaşadığımız durumu yaşayan arkadaşlarımız varsa bizi biraz bilgilendirebilirse çok sevinirim.Ve bunun muayenesi nasıl yapılıyor, alttan mı yoksa göbekten mi? Şimdiden çok teşekkür ederim Allah hepimize sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Dualarımdasınız sevgilerle
Az kaldi leydi kendimize teselli verelimGünaydın benimde mide bulantıları devam edio yane zaman bitcek :,(
Benim bi de bobregim basladi bu günGunaydinlarr. Herkesin bi agrisii var curuduk iyicevalla. Bende gogus altimn agrisndan kalkamyrm . artk agirlasmya basladm
inşallah güzel haberlerle gelirsin berencimYarin detayli ultrasona giricz dua edin bize kizlar hicbi skintimzckmsn cok korkuyormbide tok mu acmi giricz dye sormdm ama tok karnnadr dye dusndm .
Benimkisi de o konuda yorum yapmiyo ben sorunca ben bakıyorum sen merak etme diyoYa benim dr hiç ense kalınlığına falan bakmadı bide bu renkli ultrasona kaç haftalıkta bakmaya başlanıyor. Bana baktığı 4 boyutlu ultrason her gittiğimde bebklerin boyunu calan ölçüyor ama bana bi yorum yapmadı hiç :/
Canim inşallah 2 haftaya her şey düzelirBende simdi dr dan geliyorum birinin ense kalinligi sinirda takip edecegiz dedi birininde ense iyu ama kemikleri gelismemis dedi kemik geriligi olabilir dedi iki hafta sonra tekrar bakacak ins hersey duzelir o zamana eger bir sorun gorursem buyuk sehire gitmen lazim dedi orda detayli bakilacak ve anladigim kadariyla sonlandirmak istiyorlar o minicik kalplerinin atisini duyup insan bunu nasil kabul edebilirki :'( iki haftaya biraz daha buyuyup organlari yerine oturur ve gelisirler ins akliniza gelirsem sizde dua edermisiniz arkadaslar benim bebeklerimede
Teşekkür ederim :) bidahaki gittiğimde sorayım bakiim bende ense kalınlıklarını merak ettimBanada her gittgmde 4 boytlu bakiyo ama ense kalinlgnada bakiyo. Seninde bakiyodr mutlaka cogu doktr bi sorn cktgnda sylyo sadce.benmksi ense kalngi guzl azlma artma yok falndye sylyo ama.detayli yani renkli ultrasonda 20 li haftalarda yapiliyo bana yarin yapilcak bakalm.
Az kaldı azerinnn 2 gün daha sabret bak gör 33. Haftaya gireceksin hatta 34. Haftayı göreceksin benceKizlar 32 haftam zor geçiyo sanki bitmek bilmedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?