Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba slm kızlar bıse sormak ıstıyorum. pre-seed dıye bır jel var hamılelıgı kolaylastıran kullanan var mı ?
sıtede bılgı var ama yeterlı degıl kullanan var mı suan...Sımdıden teskuur ederm
Bu ay almayi dusunuyorum. Bende merak ediyorum kullanan var mi?
kızlar ben kaç kullandm işe yaramadı boşa almayın bence o olanlarda da tesadüf ve diğer topiklerde çok arkadaşım denedi
Peki bi sorun varmiydi sizde ya da esinizde.?
yok tatlım ikimizdede sıkıntı yoktu
Ben de 2 aydır kullanıyorum daha olmadı![]()
Botanik ecza diye bi siteden aldım canım ben pre seedin kendi sitesinde kalmamıştı.Arkadaslar nerden aldiniz pre-seed leri acaba. Ovulasyon takibiyle birlikte kullananlar genelde bikac ay sonra hamile kalmislar
Botanik ecza diye bi siteden aldım canım ben pre seedin kendi sitesinde kalmamıştı.
Ne kadar zamandır istiyosun bebekTamam canim bende ordan alicam hayirlisi bakalim belki vesile olur![]()
Ne kadar zamandır istiyosun bebek
Evet yaptırmak lazım bende 11 aylık evliyim hiç korunmadık Rabbim bizlerede anne olmayı nasip eder inşallah11 aylik evliyim 2 ay korunduk 9 aydir olmuyo. Artik hormon testi yaptirmayi dusunuyorum
Evet yaptırmak lazım bende 11 aylık evliyim hiç korunmadık Rabbim bizlerede anne olmayı nasip eder inşallah
Yaptırdım canım pko varmış bende onuda öğrendim hormonlarda bir ay iyi bir ay kötü çıkıyo yumurta takibide yaptırıyorum ama bu ay çok yoruldum bıraktımInsallahh . Sen yaptirdin mi hormon testi
Yaptırdım canım pko varmış bende onuda öğrendim hormonlarda bir ay iyi bir ay kötü çıkıyo yumurta takibide yaptırıyorum ama bu ay çok yoruldum bıraktım