2016 yılında tüp bebek tedavisi ile uğraşanlar

Bende varım kızlar ilk denememiz tuttu ama bebeğimin kalp atışını 7 haftalıkken duyduk 8.haftada kalp atımı durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Toparlanım maddi manevi Rabbim tekrar denemeye güç versin. Bu yolda uğraşan herkesin Rabbim yardımcısı olsun...

Bende varım kızlar ilk denememiz tuttu ama bebeğimin kalp atışını 7 haftalıkken duyduk 8.haftada kalp atımı durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Toparlanım maddi manevi Rabbim tekrar denemeye güç versin. Bu yolda uğraşan herkesin Rabbim yardımcısı olsun...
Allah yardimci olsun sende sıkıntı neydi? Nerde yaptırdın?

Yumurta rezervim az başka bi sıkıntımız yok çok şükür. Amh 0.7. Amin cnm herkese.. sizin neydi problem? İzmir irenbe tüp bebek merkezi doktorum kaan bozkurt
Bende de yumurta rezervi az amh 0,49 ilk tüp bebek tedavi kimyasal gebelikle sonuçlandı. Ikinci bi tedaviye başlamıyor bilmiyorum. Şu an fsh 19 çıktı :KK43: ben ankaradayim başkent hastanesinde göğsüne onalan

Bende de yumurta rezervi az amh 0,49 ilk tüp bebek tedavi kimyasal gebelikle sonuçlandı. Ikinci bi tedaviye başlamıyor bilmiyorum. Şu an fsh 19 çıktı :KK43: ben ankaradayim başkent hastanesinde göğsüne onalan
Cnm benim daha falan normal en son transferden sonra kan testi istedi Dr bey tahlil sonucu yanlış hatırlamıyorsam 6 falandı. Kürtajı geçen hafta oldu daha yeni cnm. Bir yada iki adet bekleriz dedi Dr bey. Sonuçta orası bir işlem gördü toparlanması gerekir dedi. Ama biz maddi ve manevi olarak toparlayalım kafa olarakta ben toparlayayım o zamana kadar bi 4-5 ay sonra Rabbim nasip eder o gücü verir inşallah tekrar başlarız. İzmir e de il dışından geliyoruz cnm. Sizin de inşallah tez zamanda başlar ve kucağınıza alırsınız. Şunu çok merak ediyorum bizim gibi olupta normal hamile kalan var mı

Ayın 26. da 2 tane 1. kalite embriyo transfer edildi. Perşembe günü test günüm. Bizim bir sıkıntımız yok ama yinede olmadı. inşallah bebeklerim tutunmuştur. Tutunmadıysa devam edicem.

Cnm benim daha falan normal en son transferden sonra kan testi istedi Dr bey tahlil sonucu yanlış hatırlamıyorsam 6 falandı. Kürtajı geçen hafta oldu daha yeni cnm. Bir yada iki adet bekleriz dedi Dr bey. Sonuçta orası bir işlem gördü toparlanması gerekir dedi. Ama biz maddi ve manevi olarak toparlayalım kafa olarakta ben toparlayayım o zamana kadar bi 4-5 ay sonra Rabbim nasip eder o gücü verir inşallah tekrar başlarız. İzmir e de il dışından geliyoruz cnm. Sizin de inşallah tez zamanda başlar ve kucağınıza alırsınız. Şunu çok merak ediyorum bizim gibi olupta normal hamile kalan var mı
Ben 1.5 yillik evliyim durumumdan habersiz bir yil korunduk sonra denemek istedik ve dr gittim.Senin hamile kalman cok zor dedi fsh 12 cikmisti. Ilk denememizde oldu ama dusuk riskim vardi ve ben bunu bile bile bayram ziyaretine gittim ankara disina. Uzun yol yaptim. 6 haftalikti iki defa kanamam oldu ve kurtaj olmak zorunda kaldim. kese yer degistirmis ve bebegin gelisimi durmustu. Ilk gittiğim Dr şans dedi denk gelmiş dedi. Sonrada zaten basit kist çıktı rahim toparlansin derken kending tüp bebekte buldum. Neden olmasın normal yolla ben inancını yitirmedim bu ay kendim denemek istiyorum.bakalım ne olcak

Ben 1.5 yillik evliyim durumumdan habersiz bir yil korunduk sonra denemek istedik ve dr gittim.Senin hamile kalman cok zor dedi fsh 12 cikmisti. Ilk denememizde oldu ama dusuk riskim vardi ve ben bunu bile bile bayram ziyaretine gittim ankara disina. Uzun yol yaptim. 6 haftalikti iki defa kanamam oldu ve kurtaj olmak zorunda kaldim. kese yer degistirmis ve bebegin gelisimi durmustu. Ilk gittiğim Dr şans dedi denk gelmiş dedi. Sonrada zaten basit kist çıktı rahim toparlansin derken kending tüp bebekte buldum. Neden olmasın normal yolla ben inancını yitirmedim bu ay kendim denemek istiyorum.bakalım ne olcak
Cnm bizde 3 yıllık evliyiz cnm ama ilk sene tayinden dolayı eşimle 1 sene ayrı kalmak zorunda kaldık 1-1.5 senedir bebiş istiyoruz Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eder. İnanç olarak bende yitirmedim cnm hatta yumurta takibi yaptırsam çatlama iğnesi falan denesem mi diye düşünüyorum. Tüp bebek tedavisine tekrar başlamadan Rabbim doğal yoldan bizlere de nasip eder inşallah

benımde 2 kaybım var canım sebep söledılermı sana mesela kan sulandırıcı kullanıyormuydun

benımde 2 kaybım var canım sebep söledılermı sana mesela kan sulandırıcı kullanıyormuydun
Şuan bişey söylemediler cnm kromozom testi yaptırcaz eşimle kan sulandırıcı fitiller herşeyi kullandım ama bebeğimin kalbi durdu.. önce biraz kanama bikaç gün sonra kürtaj

Sevgili dostlar,kaderdaşlar,yoldaşlar :)) Ankara Başkent ünv hastanesi tüp bbeek bölümünde tüp bebek raporu çıkarmak için 2 olumsuz aşılamanızın olması yeterli ..tüp bebek de olabilir..orada 3900 den 2700 e düşüyor,ilaçlar da yarı fiyat oluyor..Muhtemelen diğer merkezlerde de öyledir,bi araştırın derim :) ama bebeğiniz olmayacak...istenen belgeler 2 şer resim,vukuatı nüfus kayıt örn.kimlk ve evllik cüzd fotokopisi,2 olmsuz aşılama raporu....bu kadarcıııııık☺️

kızlar nerelerdesiniz tedaviye başlayan oldu mu?

Folikül olmadığı için başlayamadım. Zaten fsh de 39 olmuş. Dhea ve coq10 kullanıyorum. Femara verdi doktorum 5 gün sabah akşam içtim. Pazartesi kontrole gidicem faydası olduysa tek folikül bile olsa opu yapılıcakmış her ay.

Folikül olmadığı için başlayamadım. Zaten fsh de 39 olmuş. Dhea ve coq10 kullanıyorum. Femara verdi doktorum 5 gün sabah akşam içtim. Pazartesi kontrole gidicem faydası olduysa tek folikül bile olsa opu yapılıcakmış her ay.
zeytinyağı incir kürü yapabilirsiniz yumurta gelişmesi için.eğer gelişmezse fsh düşürmek için hayıt çayı ve aslanpençesi tavsiye ederim.benim de gelişmiyor hep iptal oluyor.

Bende regl döneminde gittiğimde hiç yumurta görememişti fsh da 19,49 çıkmıştı.regl nin ikinci günü bal tarçın çörek otu kurune başladım bugün gittim üç yumurta gördü. Ilaclara da devam ediyorum biosteron teatre melatonin belki onların da etkisi vardır ya da bi ay once tüp bebek tedavisinde kullandığım ilaçlar bilmiyorum ama kürlerin de faydası olduğuna inanıyorum.

bir arkadaş da her gün sabah ısırgan tohumu yemiş yoğurda karıştırıp.36 yumurtası toplanmış.sen de deneyebilirisn.ben deniyorum inşallah faydası olur...

bir arkadaş da her gün sabah ısırgan tohumu yemiş yoğurda karıştırıp.36 yumurtası toplanmış.sen de deneyebilirisn.ben deniyorum inşallah faydası olur...
Arkadaşım 10 yumurta san fazla toplanması çok da iyi değil,ohss (aşırı yanıt verme,yumurtalıklar da şişkinlik vs) riski var,yumurta arttkça kalitesinin düşme ihtimali var..sonuçta bizler en fazla 2 bebek sahibi olmak istiyoruz bir tüp bebekte ...fazlası çok da lazım değil aslnda .olanlar sağlam ve sağlklı olsun yeter .yani yumurtlamaaı ve yumurtaları sağlam olan birinin bu tarz bitkisel yöntemler denemesi tehlikeli olabilir.az yumurtası toplanan moralini bozmasın diye yazdım bunları :)) benim 9 yumurtam toplanmıştı ve dr um çok seviniyo heyecanlanmıştı:) 7 si olgundu,hepsi de döllendi (spermimizin morfolojisi ve hızı sıfır olmasına rağmen) 3 tanesi de çooook hücreli çok kaliteli 5.gün embriyosu oldu ama nasip değilmş olmadı :((

Arkadaşım 10 yumurta san fazla toplanması çok da iyi değil,ohss (aşırı yanıt verme,yumurtalıklar da şişkinlik vs) riski var,yumurta arttkça kalitesinin düşme ihtimali var..sonuçta bizler en fazla 2 bebek sahibi olmak istiyoruz bir tüp bebekte ...fazlası çok da lazım değil aslnda .olanlar sağlam ve sağlklı olsun yeter .yani yumurtlamaaı ve yumurtaları sağlam olan birinin bu tarz bitkisel yöntemler denemesi tehlikeli olabilir.az yumurtası toplanan moralini bozmasın diye yazdım bunları :)) benim 9 yumurtam toplanmıştı ve dr um çok seviniyo heyecanlanmıştı:) 7 si olgundu,hepsi de döllendi (spermimizin morfolojisi ve hızı sıfır olmasına rağmen) 3 tanesi de çooook hücreli çok kaliteli 5.gün embriyosu oldu ama nasip değilmş olmadı :KK43:(

Morfolojinin 0 olmasını önemsemiyorlar ama Kaan Aydos'tan randevu almak için aradığımda çok ileri bir tarih söylemişlerdi, amh çok düşük olduğu için o kadar bekleyemeyeceğimizi söylemiştim. Siz bilirsiniz yumurta kalitesine pek bişey yapılamıyo ama sperm kalitesi değiştirilebilir. Negatif sonuç alır yine ararsınız demişlerdi çok üzülmüştüm. Döllenme olunca sevinmiştim ama negatif oldu. Herkes başka bir şey söylüyor aklımız karışıyor. Bi gün tüm doktorlarımı bir araya toplayıp buyrun siz birbirinizle konuşun da karar verin verebiliyorsanız diye bağırmak istiyorum :)

Back
X