2016 yılında tüp bebek tedavisi ile uğraşanlar

merhaba kızlar.2016 yılında tedavi görecekler tanışalım istedim.beni rezervim düşük.defalarca tedaviye başladık ama hep iptal oldu.yumurta ya gelişmedi, ya erken çatladı, ya boş çıktı.bu ay gittiğimde doktor kist olduğunu söyledi ilaç verdi.kısmetse ocak ayında tekrar gideceğim muayeneye inşallah olumlu olur bu defa...

sizin sıkıntınız nedir, tedaviniz ne aşamada?yazarsanız sevinirim...
Benim bugün transferden sonraki 3.günüm inşalah hayırlısıyla olur bebişime kavuşurum benimde yumurta rezervim düşüktü bakalım sonucu nasıl olacak

Benim bir kürtajım vardı,kürtajdan sonra bi skntı olmuş olabilir diye bakmıştı (ilk tüp de bebeğim öldüğü. İçin kürtajla almışlardı) Arkadaşın da film ini gördükten sonra bi bakalım demişti...
Benim de kurtajim vardı doğal yolla hamile kalmıştım 6 haftalikken kesenin yeri değişmişti gelişimi durdu ve almak zorunda kaldılar. Ben direkt kan testleriyle tüp bebek tedavisine başladım sonra bi kimyasal gebeliğin oldu.kafam karıştı tutması ile ilgili acaba içerde Rahimde bi sıkıntı olabilir mi

Benim bugün transferden sonraki 3.günüm inşalah hayırlısıyla olur bebişime kavuşurum benimde yumurta rezervim düşüktü bakalım sonucu nasıl olacak
Inşallah hayırlisi olur hakkında sağlıklı hayırlı evlatları olsun. Yaşadığın belirtileri bizimle paylaşımının bende bi tüp bebek yaptırdım ama olmadı kimyasal gebelikti.ikinciye bakalım dedim zamana biraktim

Benim de kurtajim vardı doğal yolla hamile kalmıştım 6 haftalikken kesenin yeri değişmişti gelişimi durdu ve almak zorunda kaldılar. Ben direkt kan testleriyle tüp bebek tedavisine başladım sonra bi kimyasal gebeliğin oldu.kafam karıştı tutması ile ilgili acaba içerde Rahimde bi sıkıntı olabilir mi
Pıhtılaşma testi yaptırdınız mı?şu an dr a gidiyor musunuz?Bence bi sorun dr ınuza...

Ciddi bir sorununuz yok madem,okadar para vermeyin bence...Ben Erdem hastanesinde yaptrdım..muayene de dahil 3000 tl ödedik..ilaçlarımı da 2.el satanlardan kk dan aldım...Gayet de memnun kaldım,yani benimki tutmadı ama her şey güzel gitti,olmaması nasip kısmet diyorum .9 yumurtam toplandı 7 si olgundu ve hepsi döllendi(eşimin sperm hızı yüzde sıfır ve morfolojisi de sıfır olmasına rağmen bu çok büyük başarıydı) hatta 5.güne 3 embriyo gitti ve hücre sayısı da kalitesi de çoook iyi olan 2 si transfer oldu..rahim kalınlığı,yapısı her şey çok iyiydi.yüzde 80 tutar denildi ama olmadı işte:KK43: Benim asıl dr um Başkent Ankara göğşen hoca..izin alamadığım için ve maddi skntıda olduğum için erdem de yaptrdım.Göğşen hocamla da her aşamada görüştük.tüm tedavim,ilaçlarının dozunu bile ona teyid ettirdikten sonra yaptrdım.yani içim çok rahattı...ve hastane nin bir güzelliği de olumsuz tüp olunca hemen sonraki ay ücretsiz aşılama yapıyorlar.Ama tüp yaptrmadan önce yapılacak tüp tetkikleri yaptrmak lazım .ben yaptrdığım için içim rahattı..Mesela Histeroskopi yaptrdınız mı ?muhakkak yapılmalı...ben göğşen hocaya çok da uyguna yaptrmıştım(istanbul da 2-3-4 bin istiyorlar ,Başkennte 450 tl ve dr um MÜKEMMEL di abartısızzzz) bahçecide olumsuz tüp yaptrıp Ankara da benm dr umda histeroskopi çektiren bi arkadaşım o ay hamile kaldı...ordan kıllandım ben bahçeciden..o kızcağıza histeroskopi yapılsaydı tüp e bile gerek kalmayacaktı belki de..Göğşen hoca tüp -aşılama yapmadan film,histeroskopi Amh her şeyi inceliyor...tüm bunları yaptrdığım için ve Göğşen hocamla da hep irtibatta olduğum için Erdem hast de yaptrdım ve herkese de tavsiye ederim

Teşekkür ederim açıklamaların için. Erdem hastanesini deneyebilirim aslında hiç hastane takıntım yok ama bilmediğim için internetten okuduklarimla hareket ediyorum. Şimdi bahceci umutta tüp bebek dediler bana selen hn. Aşılama için yaşım geçmiş diyorlar. 35 yaşındayım.

Amin insallah rabbim sabrinida versin sukur muslumaniz dogum gibi olumunde hak oldugunu biliyor ve inaniyoruz isyandan korusun Allah bizleri ama gozlerden yas hic gitmiyo benim aglamakta isyana girecek diye korkuyorum ama elimde olan bisey degil onla konusuyordum ayaklarini mideme dayardi disardan bile gorunurdu ayaklari simdi karnim bos kucagim bos kalbimdeki acinin tarifi yok zor burayada kimseyi uzmek icin yazmiyorum inanin biraz rahatlamak icin yazdim
Allahım bol sabır versın.

Inşallah hayırlisi olur hakkında sağlıklı hayırlı evlatları olsun. Yaşadığın belirtileri bizimle paylaşımının bende bi tüp bebek yaptırdım ama olmadı kimyasal gebelikti.ikinciye bakalım dedim zamana biraktim
Can'ım valla arada bir kasık agrım oluyor doktor iki tane yerleştiriyoruz dedi bazen çok ümitliyim bazen de modum düşüyor bakalım hayırlısı bugün 4.günüm ama zor geçiyor 12.gün hiç gelmeyecek gibi inşalah seninde hayırlı evlatların olur Allah hepimizin bütün isteyenlerin yüzünü güldürsün inşalah

Pıhtılaşma testi yaptırdınız mı?şu an dr a gidiyor musunuz?Bence bi sorun dr ınuza...
Yok pıhtılaşma testi yaptıracaktik beta düşünce gerek kalmadı. Şu an gidiyorum ama ikinci için fsh yüksek cikti. Göğsü hoca Dr. Vardır heralde bildiği diyr dusunfum simdi bi gittigünde sorarım

Merhaba benim de yumurta rezervlerimde azalma var (amh 0.49) 34 yasinsayim hic cocugum yok 1.5 yillik evliyim. Bu yıl haziranda bi normal gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı. Aralik ayinda durumumun farkına vardım ve Tüp bebek merkezine gittim. Hemen ilaclara basladik fsh dusurmek icin bir ay kullandım. Sonra bes yumurta toplandi üçu döllendi birinin bolunmesi devam etti ve tek embriyo transfer oldu bi hafta önce sonuçlandı ve ne yazikki bi kimyasal gebelik olduğunu öğrendim. Ikinci tedaviye başlıcam adet olur olmaz. Şu an bekliyorum.
Rabbim herkesin yardımcısı olsun.
Slm.. benim amh 0.01 çok kötü ona rağmen Şansın var dediler ..ve tedaviye basladik ama transfer aşamasına gelemedik henüz. .maddi manevi çöküntü. .yaşım 38 bu arada.. Allah hepimizin gönlünde kini versin..

Alla
Slm.. benim amh 0.01 çok kötü ona rağmen Şansın var dediler ..ve tedaviye basladik ama transfer aşamasına gelemedik henüz. .maddi manevi çöküntü. .yaşım 38 bu arada.. Allah hepimizin gönlünde kini versin..
Allah yardimcin olsun var tabi ki Şansın neden olmasın, onu Rabbim bilir o nasip ederse olcak. Moral çok önemli bu tedavi de insan ister istemez düşünüyorum kafası dolu oluyo ümitsizliğe kapılabiliyor ama üstesinden gelmek gerekiyo. Ben bu tedavi ye büyük bi çöküntü başladım destekli kimse yanımda yoktu etkiledimi bilmiyorum ama sonuçlandırmak sonra kendime çok kizmistim. Çünkü bu tedavinin geriye dönüşü yok ne olursa olsun moraller hep iyi olmali.

Alla

Allah yardimcin olsun var tabi ki Şansın neden olmasın, onu Rabbim bilir o nasip ederse olcak. Moral çok önemli bu tedavi de insan ister istemez düşünüyorum kafası dolu oluyo ümitsizliğe kapılabiliyor ama üstesinden gelmek gerekiyo. Ben bu tedavi ye büyük bi çöküntü başladım destekli kimse yanımda yoktu etkiledimi bilmiyorum ama sonuçlandırmak sonra kendime çok kizmistim. Çünkü bu tedavinin geriye dönüşü yok ne olursa olsun moraller hep iyi olmali.

merhaba fsh ınız kaç acaba? hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz

Aynı yaştayız ve benzer durumdayız, benim amh 0.06 ilk denemede 2 tane 3.kalite 3.gün transferim oldu, negatif sonuç aldım ama yumurtladığımız sürece şans var. Ne kadar karamsarsınız bence her şeyden önce psikolojinizi düzeltin ve mucizelere inanmaya başlayın. Yalnız standart tüp bebek tedavisindense kişiye özel takip ile devam etmenizi tavsiye ederim ve olabildiğince yumurta-embriyo biriktirmeyi denemenizi. Hemen transfer eden havuz uygulamayan bir merkeze gittiğim için pişmanım. Bol şans.

Aynı yaştayız ve benzer durumdayız, benim amh 0.06 ilk denemede 2 tane 3.kalite 3.gün transferim oldu, negatif sonuç aldım ama yumurtladığımız sürece şans var. Ne kadar karamsarsınız bence her şeyden önce psikolojinizi düzeltin ve mucizelere inanmaya başlayın. Yalnız standart tüp bebek tedavisindense kişiye özel takip ile devam etmenizi tavsiye ederim ve olabildiğince yumurta-embriyo biriktirmeyi denemenizi. Hemen transfer eden havuz uygulamayan bir merkeze gittiğim için pişmanım. Bol şans.
havuz sistemı nasıl oluyor bahsedermısın .her seferinde ayrı tup bebek ucretımı odenıyor?

havuz sistemı nasıl oluyor bahsedermısın .her seferinde ayrı tup bebek ucretımı odenıyor?
Benim gittiğim merkez uygulamadığı için tam bilmiyorum ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla her ay yumurta takibi yaparak, folikül varsa iğne ilaç ne uygunsa büyütüp her ay opu yapılıyor sanırım. Tabi opudan sonraki ay genelde yumurtlama olmuyor herhalde 2 ayda bir opu yapılıyordur. Amaç olabildiğince çok embriyo biriktirip azalan yumurtalık rezervinde zamandan kazanmak sanırım. Ödeme farklı oluyordur, tüp bebek merkezlerinin bazıları ilk seferde tam ücret alıp sonraki aylar sadece yapılan işleme göre fiyat ekliyorlar sanırım.

Merhaba arkadaşlar..bende nasip olursa mart-nisan gibi tüp bebek yaptırıcam ..4. denemem olucak bu..
bundan onceki tedaviden bi kızım var...eşim azospermi son kalan 2 tüp spermimiz var onlarla deniycegiz kızıma kardeş Rabbim nasip eder inşallah..Allah isteyen herkesede hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
bizde cok zor aşamalardan geçtik 10 sene sonra kızım oldu şükür..
Umut tupbebek merkezinde deneme yapıcaz ordaki 3. denemem olucak.
şimdi yeni tedavimde burda inşallah birbirimize destek olarakk geçirmek istiyorumm..
sayfaları okumadım henüzz sayfanın adını görünce hemen yazmak istedim...

Back
X