Ciddi bir sorununuz yok madem,okadar para vermeyin bence...Ben Erdem hastanesinde yaptrdım..muayene de dahil 3000 tl ödedik..ilaçlarımı da 2.el satanlardan kk dan aldım...Gayet de memnun kaldım,yani benimki tutmadı ama her şey güzel gitti,olmaması nasip kısmet diyorum .9 yumurtam toplandı 7 si olgundu ve hepsi döllendi(eşimin sperm hızı yüzde sıfır ve morfolojisi de sıfır olmasına rağmen bu çok büyük başarıydı) hatta 5.güne 3 embriyo gitti ve hücre sayısı da kalitesi de çoook iyi olan 2 si transfer oldu..rahim kalınlığı,yapısı her şey çok iyiydi.yüzde 80 tutar denildi ama olmadı işte

Benim asıl dr um Başkent Ankara göğşen hoca..izin alamadığım için ve maddi skntıda olduğum için erdem de yaptrdım.Göğşen hocamla da her aşamada görüştük.tüm tedavim,ilaçlarının dozunu bile ona teyid ettirdikten sonra yaptrdım.yani içim çok rahattı...ve hastane nin bir güzelliği de olumsuz tüp olunca hemen sonraki ay ücretsiz aşılama yapıyorlar.Ama tüp yaptrmadan önce yapılacak tüp tetkikleri yaptrmak lazım .ben yaptrdığım için içim rahattı..Mesela Histeroskopi yaptrdınız mı ?muhakkak yapılmalı...ben göğşen hocaya çok da uyguna yaptrmıştım(istanbul da 2-3-4 bin istiyorlar ,Başkennte 450 tl ve dr um MÜKEMMEL di abartısızzzz) bahçecide olumsuz tüp yaptrıp Ankara da benm dr umda histeroskopi çektiren bi arkadaşım o ay hamile kaldı...ordan kıllandım ben bahçeciden..o kızcağıza histeroskopi yapılsaydı tüp e bile gerek kalmayacaktı belki de..Göğşen hoca tüp -aşılama yapmadan film,histeroskopi Amh her şeyi inceliyor...tüm bunları yaptrdığım için ve Göğşen hocamla da hep irtibatta olduğum için Erdem hast de yaptrdım ve herkese de tavsiye ederim