2016 yılında tüp bebek tedavisi ile uğraşanlar

Merhaba arkadaşlar..bende nasip olursa mart-nisan gibi tüp bebek yaptırıcam ..4. denemem olucak bu..
bundan onceki tedaviden bi kızım var...eşim azospermi son kalan 2 tüp spermimiz var onlarla deniycegiz kızıma kardeş Rabbim nasip eder inşallah..Allah isteyen herkesede hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
bizde cok zor aşamalardan geçtik 10 sene sonra kızım oldu şükür..
Umut tupbebek merkezinde deneme yapıcaz ordaki 3. denemem olucak.
şimdi yeni tedavimde burda inşallah birbirimize destek olarakk geçirmek istiyorumm..
sayfaları okumadım henüzz sayfanın adını görünce hemen yazmak istedim...
Canimm gordum seni bi merhaba deyim dedim.
Hadi insallah guzel kizina nazina bi kardes nasip eder rabbim.2015 te 1 mayista baslamisti benimde tedavim.simdi son gunleri sayiyoruz bizde.27 ocak carsamba doguma gircrm bende allah nasip kismet ederse.
Dualarini bekliyorum cnm.
Rabbim hepimize yardim etsin.
Gorusmek uzere...

Merhaba ben de Aralık ayında ilk tüp bebek denememi yaptırdım ama olmadı. TSH değerim 4,28 doktorlar hiçbir şey söylemedi ama ben tiroidi araştırmak için doktora gideceğim. İkinci deneme için Şubat ayını bekleyeceğim. Yaşım 39 AMH 1,9 eşimde de bende de sorun yok ama hayırlısı....

Canimm gordum seni bi merhaba deyim dedim.
Hadi insallah guzel kizina nazina bi kardes nasip eder rabbim.2015 te 1 mayista baslamisti benimde tedavim.simdi son gunleri sayiyoruz bizde.27 ocak carsamba doguma gircrm bende allah nasip kismet ederse.
Dualarini bekliyorum cnm.
Rabbim hepimize yardim etsin.
Gorusmek uzere...

AAAYY sagol cnm seni gördüğüme mutlu oldum.
gecenlerde cemremle konuşurken seninde kulaklarını cınlattık.
inşallahh cnmm benimm..nazımında bi kardeşi olur hayırlısıyla
maaşallahh seninde az kalmışş ne güzell..
Rabbim sağsağlim kucagına almayıda nasip etsin inşallahh
Amin cnm amin..dualarımda olucaksın ..inşallah oğluşunu kucagına aldıgın haberinide alırız..:KK68::KK68::KK68:

Bende tüp bebek yaptıranlardanım
5,5 senelik evliyim.
Endometriyoma dan muzdaribim bende...
Eşim de geçen sene varikosel den ameliyat oldu.
Ben de 4 ay önce ameliyat oldum.
Ama bendeki gibi dertten muzdarip olan bu derdin ameliyatla geçmediğini bilir...
Şükür ki o ağrılardan kurtuldum.
Ama kistler tekrarladığı için acil hamile kalmam gerekiyormuş ve tüp bebek kapısı kaçınılmaz olarak açıldı.
Şu an tam tedavinin tam başındayım.
9 gündür lucrin kullanıyorum. Bugün de göbekten iğnelere başladık.
Haftaya tekrar doktora gidicez ve yumurta takipleri başlıcak bakalım.

Hakkımızda hayırlısı olsun inş.

merhaba kızlar.2016 yılında tedavi görecekler tanışalım istedim.beni rezervim düşük.defalarca tedaviye başladık ama hep iptal oldu.yumurta ya gelişmedi, ya erken çatladı, ya boş çıktı.bu ay gittiğimde doktor kist olduğunu söyledi ilaç verdi.kısmetse ocak ayında tekrar gideceğim muayeneye inşallah olumlu olur bu defa...

sizin sıkıntınız nedir, tedaviniz ne aşamada?yazarsanız sevinirim...
İnşaallah olur bu defa hayirla canim. Allah yardimcimiz olsun bende negatif 3 asilama ve bir tup bebek tedavisi geçirdim.

merhaba kızlar.2016 yılında tedavi görecekler tanışalım istedim.beni rezervim düşük.defalarca tedaviye başladık ama hep iptal oldu.yumurta ya gelişmedi, ya erken çatladı, ya boş çıktı.bu ay gittiğimde doktor kist olduğunu söyledi ilaç verdi.kısmetse ocak ayında tekrar gideceğim muayeneye inşallah olumlu olur bu defa...

Simdi doktor histeroskopi yapalim istiyor

Bende 2016 Şubat ayında baslayacagim allah izin verirse geçen sene anatolia yaptırdım 7 haftalik kalpi durdu keseyi gördük kalp atışını duymadık şimdi 2 tüp bebek deneyecegiz canım

biz de tedaviye başlamıştık 9 gün önce.cumartesi kontrole gittim ama 1 yumurta çok az gelişmiş dedi.bu 6. denemem ama gelişmiyor yumurtalar.çarşamba tekrar kontrolüm var ama pek ümitli değilim.nasip artık...

Merhaba arkadaşlar;
Aşılama sürecinde bu siteyi keşfettim. Aşılama olumsuz sonuçlanınca başlayacak olan tüp bebek sürecimi sizlerle paylaşmak istedim. Allah hepinizin yardımcısı olsun öncelikle. Ben daha yeni başlayacağımdan biraz heyecanlıyım. Yaşım 30 herhangi bir sorunumuz yok hsg sperm vs normal ancak 1,5 senedir olmuyor. 2 çatlatma 1 aşılama olumsuz olunca tüp bebeğe başlamaya karar verdik yarın doktor randevusu var. Sizlere birşey sormak istiyorum, 35 yaşın altında tek embriyo sınırlaması getirilmiş ancak bazı kişilere yapıldığını gördüm bizde istediğimizden ne yapmak gerekiyor bunun için bilginiz varmı?

hayırlı olsun inşallah transfer olduğunda da sıkıca tutunur size...

Amin inş. olumlu sonuçlanır. Sonuçta elbette evlat sahibi olmak istiyorum ama endometriyomalarımın daha fazla büyümemesi için de acilen hamile kalmam gerekiyor.

İnş. isteyen herkese nasip olur. Yumurtalarının gelişmesi için bitkisel kürler denedin mi hiç? Kuruyemiş ye bol bol. Her gün bir kase fındık fıstık içeren karışık kuruyemişte ye bence. Baya etkisi oluyor.

Rabbim cümlemizin gönlünün muradını versin inş.

Amin inş. olumlu sonuçlanır. Sonuçta elbette evlat sahibi olmak istiyorum ama endometriyomalarımın daha fazla büyümemesi için de acilen hamile kalmam gerekiyor.

İnş. isteyen herkese nasip olur. Yumurtalarının gelişmesi için bitkisel kürler denedin mi hiç? Kuruyemiş ye bol bol. Her gün bir kase fındık fıstık içeren karışık kuruyemişte ye bence. Baya etkisi oluyor.

Rabbim cümlemizin gönlünün muradını versin inş.
yiyorum cnm her gün.fındık ceviz badem.ama henüz faydasını göremedim...

Bende tüp bebek yaptıranlardanım
5,5 senelik evliyim.
Endometriyoma dan muzdaribim bende...
Eşim de geçen sene varikosel den ameliyat oldu.
Ben de 4 ay önce ameliyat oldum.
Ama bendeki gibi dertten muzdarip olan bu derdin ameliyatla geçmediğini bilir...
Şükür ki o ağrılardan kurtuldum.
Ama kistler tekrarladığı için acil hamile kalmam gerekiyormuş ve tüp bebek kapısı kaçınılmaz olarak açıldı.
Şu an tam tedavinin tam başındayım.
9 gündür lucrin kullanıyorum. Bugün de göbekten iğnelere başladık.
Haftaya tekrar doktora gidicez ve yumurta takipleri başlıcak bakalım.

Hakkımızda hayırlısı olsun inş.

Tedaviniz hayırlı olsun ...
inşallah tedaviniz güzel ilerler hamile kalırsınız hayırlısyla..
Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlı saglıklı evlatlar..
Embriyolardan haber varmı acaba..

biz de tedaviye başlamıştık 9 gün önce.cumartesi kontrole gittim ama 1 yumurta çok az gelişmiş dedi.bu 6. denemem ama gelişmiyor yumurtalar.çarşamba tekrar kontrolüm var ama pek ümitli değilim.nasip artık...

Hayırlı olsun tedaviniz..inşallah bi atak yaparda gelişir yumurtalar..
bu defa Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah..

yiyorum cnm her gün.fındık ceviz badem.ama henüz faydasını göremedim...

İnş. İnş. İnş. O yumurtaların geliştiği haberlerini de alırsın. Sizin için de dua edicem Rabbim kabul etsin inş.

Hani diyorlar ya eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlar. Tedavi süreci ne kadar zorlu psikolojik olarak ancak çeken bilir....

Back
X