Boş gebelikten kastım aslında devami gelmeyecek benim icin sonlanan bi gebelik olarak yazmıştım. Seninde yazdığın gibi kese görmeye kadar gelemedik malesef ucuncu betada anlasildi zaten kimyasal gebelik oldugu hizla dusmustu beta, açıklama içinde ayrica teşekkürler, bu tedavilere başlayan herkes, derdine çare olacak yeni bi şey öğrenirmiyim diye internette deliler gibi arastirma yapıyor. Bende öyle oldum kimden ne duysam bakıyorum. Ama bi seyi merak ediyorum netten bulamadım hocayada sormadım dördüncü günümdeyim regl olmam gerekiyordu ama olmadım acaba beta dustukten sonra tekrar yükselir mi yani tutunma sonradan devam eder mi bi bilgin var mı? Umut kapısı işte[/QU hayır canm bi kere düşmeye başladı mı artk umut kesilir o bebekten

tekrar yükselme ihtimali var ama o zaman da yazdığım gibi dış gebelik olma ihtimali var ki o çok daha tehlikeli

o yüzden kimyasal gebeliklerde beta değerinde 0 ı görmek lazım tehlikeyi atlatmak için..ama sizin sıfıra kadar düştüyse kesin gebe değilsin demektir...yılda 2 kez de adet gecikmesi normal diyor doktorlar...