2016 yılında tüp bebek tedavisi ile uğraşanlar

Kizlar crinone jel kullandiktan sonra yatiyor musunuz yuruyor musunuz.
Ilkini bugun iki gibi yaptim 10 dakika yatip yürüdüm biraz sonra namaz kildim oturdum
Simdi aksam yapmam gerekeni yatarken yapsam sıkıntı olur mu acaba yoksa yine yapip hareket mi etsem

Ilkini bugun iki gibi yaptim 10 dakika yatip yürüdüm biraz sonra namaz kildim oturdum
Simdi aksam yapmam gerekeni yatarken yapsam sıkıntı olur mu acaba yoksa yine yapip hareket mi etsem
Bana hemşireler sikinca kalkıp en az 10 dk yürüyün demişlerdi ama siz yine de arayın soru isterseniz

sıkıntı olacağını düşünmüyorum canım.

Kizlar selam.Bahçecide tedavi olan arkadaslar ben transfer yaptircam kismetse.Bugun regli oldum baba verdik leri chart var coraspin ve estrofem kullanis gunleri.Regli olduktan kac gun sonra sizi gormek istiyolar.Bir de regli nin kacinci gunu ilaclari almaya basliyim?

Inşaallah cok tesekkur ederim. Birde 3.gun 4.gun embriyosu diye bisey gördüm bugün burda onun anlami nedir acaba
Embriyo yu ya 3.gun yada 5.gun transfer ediyolar eğer döllenen yumurtan fazlaysa 5.gune gidiyolar eğer az ise 3.gun transfer yapiyolar canim bazı doktorlar 3.gun transfer yapiyolar canim yani embriyo sayina bakmadan

canım hayırlı olsun ümitsizliğe kapılma Rabbim nasip ederse tek embriyo ile de olur inşallah güzel haberlerini duyarız da çok mutlu olursun...

Teşekkür ederim. Dediğim gibi nasip artık ama dün düşük tehlikesi için iğne yedim hala bile acıyor -ki ben o kadar mızmız değilimdir- hani bunca yediğimiz iğne ilaç neticesinde de halime kalamazsam en çok ona üzülcem. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inş

Kizlar selam.Bahçecide tedavi olan arkadaslar ben transfer yaptircam kismetse.Bugun regli oldum baba verdik leri chart var coraspin ve estrofem kullanis gunleri.Regli olduktan kac gun sonra sizi gormek istiyolar.Bir de regli nin kacinci gunu ilaclari almaya basliyim?

Regli bitiminin 2. Veya 3. günü gidiyorsun. Yumurta takibi başlıyor.

Coraspirin ve birde folikasit transferden sonra kullanılıyor. En azından benim doktorum böyle söyledi. Meraklanma hiç hani ilacı ne Zaman kullanacağını söylüyorlar. Bende ilk başta bir torba ilaç görünce bi gözüm korkmuştu ama yumurta toplamadan sonra 3 ilaç kullandırttılar bana transfer sonrası da 2 sini kesip diğerlerine başladım.

İnş hepimiz muradımıza ereriz.

Zaten tablonu verirlerken söylemeleri lazımdı doktorun kim canım? ilk günü başlıyorsun ilaçlara, merkezide arayıp haber veriyorsun 1. günü olduğunu ona göre gelmen gereken günü söylerler..

Zaten tablonu verirlerken söylemeleri lazımdı doktorun kim canım? ilk günü başlıyorsun ilaçlara, merkezide arayıp haber veriyorsun 1. günü olduğunu ona göre gelmen gereken günü söylerler..
Sorun su ben yurtdisinda yasiyorum.ekstra bi ilac veriyolar mi?

Regli bitiminin 2. Veya 3. günü gidiyorsun. Yumurta takibi başlıyor.

Coraspirin ve birde folikasit transferden sonra kullanılıyor. En azından benim doktorum böyle söyledi. Meraklanma hiç hani ilacı ne Zaman kullanacağını söylüyorlar. Bende ilk başta bir torba ilaç görünce bi gözüm korkmuştu ama yumurta toplamadan sonra 3 ilaç kullandırttılar bana transfer sonrası da 2 sini kesip diğerlerine başladım.

İnş hepimiz muradımıza ereriz.
Iste benim problemim yurtdisinda olmam.Reglinin kacinci gunu ilaca basladinmi? Bi de coraspirin ve estefom disinda ilac verdilermi?

Iste benim problemim yurtdisinda olmam.Reglinin kacinci gunu ilaca basladinmi? Bi de coraspirin ve estefom disinda ilac verdilermi?
Canim o dedigin ilaclari yumurta toplama isleminden sonra baslattilar bana birde onlara ek olarak prednol ve monodoks var ve birde crinone jel.
Reglinin ikinci günü karnimdan iğneler e baslamistim yumurta toplama gününe kadar igneler devam etti ilac almadım sadece folik asit aliyirdum ve ona hala devam ediyorum . Yani toplama ile beraber ignelerin yerini ilaçlar aldi..

benim yine tedavim iptal oldu hiç yumurta gelişmedi.denemediğim kür vs. kalmadı.nasip değilmiş.inşallah sizlerin tedavileriniz güzel sonuçlanır...

Back
X