- 22 Ocak 2014
- 248
- 80
- 28
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.861
İş öğretiyomuş gibi hiç sevmediğim işler ama dediğin gibi söylemezse söylerim artık. 16. Haftada çağırdı beni. O hafta mı söyleyeyim?Vajinal ultrasonla yapıyolar cnm. Baktırmak istiyosan hazırlıklı git. Sen sor o söylemese de mutlaka bakar
Bence direk iğne vermeli bana koruyucu olarak haftada 1 proluton eğer kanama hiç olmamış sa yarım doz yaptırıyorSen devam ediyo musun progestana? Benim kanama 1 hafta olmazsa bırak diyor. Olunca tekrar başlatıyor. Şimdi yine kestik. Bakalım nolucak. Ben arada 1 tane içiyorum ama korkudan:)
Bende yaptırdım serklaj yeniNerde yaptirdin ve ucreti ne kadar cnm eger tekrar gebe kalirsam bende dusunuyirum dikisi( birde acisi agridi oluyormu?
İğneyi tüp bebek transferinden itibaren günde 2 ampul yaptırdım. Sonra hapa geçtim. Öyle mi dersin rahat mı ki:) progestanın uzun süre kullanımı çocuklarda ciğer gelişimini etkiliyo gibi bişeyler anlattı. Keşke bana da oyle bi iğne verse haftalık. Kafamda rahat olurdu.Bence direk iğne vermeli bana koruyucu olarak haftada 1 proluton eğer kanama hiç olmamış sa yarım doz yaptırıyor
Arada bir tane değilde günde 1 falan düzenli olsa iyi olur senin doktorum biraz rahat geldi bana :)
Sendemi onlem amacli serklan oldun cnm?Bende yaptırdım serklaj yeni
1500 verdim bende bursada
Ağrı da öyle çok olmuyor korkma
Zaten anestezi li oluyor sonrasında da cok az oluyor
Evet canim her hangi bir sorun görünmedi ama benim doktorum yapalım dedi bende kabul ettimSendemi onlem amacli serklan oldun cnm?
Benimde haftalik yarım su anİğneyi tüp bebek transferinden itibaren günde 2 ampul yaptırdım. Sonra hapa geçtim. Öyle mi dersin rahat mı ki:) progestanın uzun süre kullanımı çocuklarda ciğer gelişimini etkiliyo gibi bişeyler anlattı. Keşke bana da oyle bi iğne verse haftalık. Kafamda rahat olurdu.
Ne kadar guzel iyi doktorlarmis,bana hic teklif etmedi ben ne bilirdim rahim agzi uzunlugunu erken dogumu bilincsizce cahilce gittim geldim doktora onun uyarmasi gerekti dimi yaEvet canim her hangi bir sorun görünmedi ama benim doktorum yapalım dedi bende kabul ettim
Sonra aklımda kalırdı yoksa yaptirmasaydim
Tabii canım. Ben senin yaşadıklarını okuduktan sonra çok tedirgin oldum ve farkına vardım. Gerçi Allah bilir tabii yine de. Şimdi stres olma diyosun da benim de önceden bi kaybım olduNe kadar guzel iyi doktorlarmis,bana hic teklif etmedi ben ne bilirdim rahim agzi uzunlugunu erken dogumu bilincsizce cahilce gittim geldim doktora onun uyarmasi gerekti dimi ya(
Çoğu doktor da yapmıyor serklaj ama rhim ölçüyorNe kadar guzel iyi doktorlarmis,bana hic teklif etmedi ben ne bilirdim rahim agzi uzunlugunu erken dogumu bilincsizce cahilce gittim geldim doktora onun uyarmasi gerekti dimi ya(
Çoğu doktor da yapmıyor serklaj ama rhim ölçüyor
Canim benim şimdi herseyi biliyorsun
allahın izniyle en kisa zamanda allahım kucağını doldursun inşallah
Çok çok üzücü yaşadıkların p kadar üzüldüm ki hiç bir anne adayı yaşamasın insalalh
Allah sana en kısa zamanda , hayırlı evlatlar nasip etsin,sabır versin Allahım acını hafifletsin .dualarım seninle.İnsaAllah cnm 4 ay olcak ama gecmiyor dun gibi..
Her gece gozyasi dokuyorum aglamadigim aklimdan bi an bile cikmiyor,5 yil sonra tedaviyle olmustu babamin sevincini gormeliydiniz hamile kaldigimda,her gordugunde torunlarim napiyo iyimi derdi,kardesim askerdi geldiginde dogum yapicaktim ama ondan once yaptim askerdeyken uzulmrsin diye soylememistik, beni gordugunde artik karnim yoktu gorur gormez hickira hickira agladi hic unutamiyorum..
Sagolun arkadaslar ne olur bana dua edin bu sefer tek bebegime hamile kalip sag salim kucagima almayi nasip eder rabbim insaAllah.. ocak da gitmeyi dusunuyorum dondurulmus embriyomu alnak istiyorum normal dogum yaptim 6 ay yeterli olur sanirim..Allah sana en kısa zamanda , hayırlı evlatlar nasip etsin,sabır versin Allahım acını hafifletsin .dualarım seninle.
Sen neler yasadin cnm anlatirmisin??Tabii canım. Ben senin yaşadıklarını okuduktan sonra çok tedirgin oldum ve farkına vardım. Gerçi Allah bilir tabii yine de. Şimdi stres olma diyosun da benim de önceden bi kaybım olduŞimdi senin yaşadıklarını ben yaşamış gibi oldum Nasıl stres olmam?
Tabi cnm tek embriyo olur hayırlısıyla. 6 ay yeterli cnm.dondurulmuş da şansın da yuksek.gönlünü ferah tut.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.kendim için ve sizler için hep boyle dua ediorum.Sagolun arkadaslar ne olur bana dua edin bu sefer tek bebegime hamile kalip sag salim kucagima almayi nasip eder rabbim insaAllah.. ocak da gitmeyi dusunuyorum dondurulmus embriyomu alnak istiyorum normal dogum yaptim 6 ay yeterli olur sanirim..
Benim de ilk hamileliğim doğal oldu. 8. Haftada mol gebelik olduğu anlaşıldı. Duydun mu bilmiyorum. Kürtaj yapıldı. Tehlikeli bi durum olduğu için yaklaşık 3 ay 2 günde bir, haftada bir kan vererek takip yapıldı. 1 sene korunmalısın dendi ama ben dinlemedim. Baktık olmuyo 2 aşılama denedik. Sonra başka bi doktorda anlaşıldı ki tüplerimde yapışıklık oluşmuş. 1,5 sene boşu boşuna işlemler stres falan. Sonra tüp bebek. 2. Denememde oldu. Şimdi heran bişey olucak korkusuyla yaşıyorum. Bugün bile yaşıyolar mıdır diyorumSen neler yasadin cnm anlatirmisin??
Amin canım çok teşekkür ederim.Kızlar okudum da yazdıklarınızı Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin.. benimde tüp bebek ve çok şükür ki ilk denememde tutundular.. ve inşallah hepimizin de sağlıklı sıhhatli bi şekilde dünyaya gelir bebekleri... Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olurlar..Gulgonca86 Siden80 C Cergibozanlar
Benim de ilk hamileliğim doğal oldu. 8. Haftada mol gebelik olduğu anlaşıldı. Duydun mu bilmiyorum. Kürtaj yapıldı. Tehlikeli bi durum olduğu için yaklaşık 3 ay 2 günde bir, haftada bir kan vererek takip yapıldı. 1 sene korunmalısın dendi ama ben dinlemedim. Baktık olmuyo 2 aşılama denedik. Sonra başka bi doktorda anlaşıldı ki tüplerimde yapışıklık oluşmuş. 1,5 sene boşu boşuna işlemler stres falan. Sonra tüp bebek. 2. Denememde oldu. Şimdi heran bişey olucak korkusuyla yaşıyorum. Bugün bile yaşıyolar mıdır diyorumHiç plan yapmıyorum. Sonu iyi olursa süpriz olucak o kadar olumsuzum. Herkes doğurabilir ama benim olmazmış gibi Senin yaşadıklarının yanında benimki çok basit geliyodur. İşte o süreç benim bayağı bi psikolojimi bozmuş sanırım. Şimdi de senin yaşadığın durum beni çok etkiledi. Bunu kafaya taktım 2 gündür. Allah hepimize sabır versin arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?