2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

merak etme canım doğumdan 6 ay sonra falan ruhsal olarak normale dönmeye başlıyorsun

Selam arkadaslar benim hala ara ara kanamalarim devam ediyor. Bir kac damla seklinde kipkirmizi geliyor sabahlari ise kahverengi doktorum panik yapma biseyleri yok diyor ama insan tedirgin oluyor. Bu kanamalar yasayan arkadaslarda kacinci haftalarda durmaya basladi tecrubesi olan paylasabilir mi benimle?

Kızlar iyi akşamlar neler yapıyorsunuz?? Ben sıkılıyorum evde artık gezemiyorumda çok çabuk yoruluyorum asosyallikten bittim sanki

Benim de 7. Haftaydı sanırım kahverengi lekelenmem oldu. 10. Haftada kırmızı geldi. 12. Haftada ciddi kırmızı geldi. Ben de acayip tedirgin oluyorum her seferinde. Allahtan hemen kesildi bende. Her seferinde doktora gittim. Bişey yok dedi. Olabiliyo falan dedi. Ama hala da korkuyorum. Progestan iğne kullanıodım. Hapa geçtim. Şimdi hapı da bıraktırdı doktor. Ben çaktırmadan 2 günde 1 tane içiyorum korkumdan. Sanki tamamen kesince yine kanamam olucak gibi geliyo.

Kızlar iyi akşamlar neler yapıyorsunuz?? Ben sıkılıyorum evde artık gezemiyorumda çok çabuk yoruluyorum asosyallikten bittim sanki
Canım sen yine 27 desin de asosyalsin. Ben sabah 5.30 da kalkıyorum 12.30 da eve geliyorum. Hemen uyuyorum sonra sersem gibi kalkıyorum. Zaten bulantıdan ne bi yere gitmek istiyorum ne de birileri gelsin istiyorum:) Dizi falan geçiyo vakit ama ben de çok sıkılıyorum. Senin haftana gelince naparım acaba bilmiyorum:)

Valla ben de 6 haftadır raporluyum. Annemlerde kalıyorum tek yaptığım yatmak, uzanmak sadece wc'ye kalkıyorum. Cok sıkıldım ben de ama bebişlerimin saglıklı gelmeleri için herseyi yaparım. Bir saglıklı dünyaya gelseler de yavaş yavaş hayata geri dönsem

14-15.haftaya kadar kanamam oldu benim tek damla halinde

Hayır hiç kaybım yok ancak 36.haftaya kadar kalsınlar diye önlem aldı doktorum rahim kalınlığı da çok iyi sayılmazdı isteğe bıraktı ama biz onayladık
Ne kadar iyi doktormus,benim ikizdi hic dikmediler 21 haftada suyum geldi birden dogum yaptim kaybettim ikizlerimi 3 ay oldu oluyorum acimdan kahrimdan

Ne kadar iyi doktormus,benim ikizdi hic dikmediler 21 haftada suyum geldi birden dogum yaptim kaybettim ikizlerimi 3 ay oldu oluyorum acimdan kahrimdan
Allah esirgesin bütün bebekleri.yeni olur yeniden olur üzme kendini bizde zor yollardan geçtik inan kolay olmadı hiçbişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…