- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.821
Dünden beri acayip baş ağrım var, beni bunalıma soktuBu da mı hamilelikten?
merak etme canım doğumdan 6 ay sonra falan ruhsal olarak normale dönmeye başlıyorsunKızlar selamlar nasılsınız bakalım ?? yaaa ben çok duygusal modlardayım şu sıralar saçma sapan şeylere hüzünleniyorum sonrada buna mı hüzünleniyorum ben yani diye gülmeye başlıyorumki normalde çok da duygusal biri değilim.. fabrika ayarlarıma doğumdan sonra dönerim sanırım değil mi??
Hafta belirtisi cnm benimde senşn haftalarında felakettiDünden beri acayip baş ağrım var, beni bunalıma soktuBu da mı hamilelikten?
Benim de 7. Haftaydı sanırım kahverengi lekelenmem oldu. 10. Haftada kırmızı geldi. 12. Haftada ciddi kırmızı geldi. Ben de acayip tedirgin oluyorum her seferinde. Allahtan hemen kesildi bende. Her seferinde doktora gittim. Bişey yok dedi. Olabiliyo falan dedi. Ama hala da korkuyorum. Progestan iğne kullanıodım. Hapa geçtim. Şimdi hapı da bıraktırdı doktor. Ben çaktırmadan 2 günde 1 tane içiyorum korkumdan. Sanki tamamen kesince yine kanamam olucak gibi geliyo.Selam arkadaslar benim hala ara ara kanamalarim devam ediyor. Bir kac damla seklinde kipkirmizi geliyor sabahlari ise kahverengi doktorum panik yapma biseyleri yok diyor ama insan tedirgin oluyor. Bu kanamalar yasayan arkadaslarda kacinci haftalarda durmaya basladi tecrubesi olan paylasabilir mi benimle?
Canım sen yine 27 desin de asosyalsin. Ben sabah 5.30 da kalkıyorum 12.30 da eve geliyorum. Hemen uyuyorum sonra sersem gibi kalkıyorum. Zaten bulantıdan ne bi yere gitmek istiyorum ne de birileri gelsin istiyorum:) Dizi falan geçiyo vakit ama ben de çok sıkılıyorum. Senin haftana gelince naparım acaba bilmiyorum:)Kızlar iyi akşamlar neler yapıyorsunuz?? Ben sıkılıyorum evde artık gezemiyorumda çok çabuk yoruluyorum asosyallikten bittim sanki
Kızlar iyi akşamlar neler yapıyorsunuz?? Ben sıkılıyorum evde artık gezemiyorumda çok çabuk yoruluyorum asosyallikten bittim sanki
Can'ım bende migren vardı hamilelik hormonları tetikliyor baş Ağrı'sını kaç kere serum yedim ben parol aş çok zor durumda kalırsanDünden beri acayip baş ağrım var, beni bunalıma soktuBu da mı hamilelikten?
Ben yaptırdım 16.haftadaKizlar aranizda serklaj yaptiran var mi?
Neden yaptirdin cnm? Daha once kaybin varmi?Ben yaptırdım 16.haftada
14-15.haftaya kadar kanamam oldu benim tek damla halindeSelam arkadaslar benim hala ara ara kanamalarim devam ediyor. Bir kac damla seklinde kipkirmizi geliyor sabahlari ise kahverengi doktorum panik yapma biseyleri yok diyor ama insan tedirgin oluyor. Bu kanamalar yasayan arkadaslarda kacinci haftalarda durmaya basladi tecrubesi olan paylasabilir mi benimle?
Hayır hiç kaybım yok ancak 36.haftaya kadar kalsınlar diye önlem aldı doktorum rahim kalınlığı da çok iyi sayılmazdı isteğe bıraktı ama biz onayladıkNeden yaptirdin cnm? Daha once kaybin varmi?
Ne kadar iyi doktormus,benim ikizdi hic dikmediler 21 haftada suyum geldi birden dogum yaptim kaybettim ikizlerimi 3 ay oldu oluyorum acimdan kahrimdanHayır hiç kaybım yok ancak 36.haftaya kadar kalsınlar diye önlem aldı doktorum rahim kalınlığı da çok iyi sayılmazdı isteğe bıraktı ama biz onayladık
Allah esirgesin bütün bebekleri.yeni olur yeniden olur üzme kendini bizde zor yollardan geçtik inan kolay olmadı hiçbişeyNe kadar iyi doktormus,benim ikizdi hic dikmediler 21 haftada suyum geldi birden dogum yaptim kaybettim ikizlerimi 3 ay oldu oluyorum acimdan kahrimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?