- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.441
Amin cnm Allah razı olsun. İnşallah Rabbim hep güzel haberler vermeyi nasip etsin birbirimize. :)Amin Canım onları Allah'a havale et herkes hakettiğini bulur unutma sen yarın hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninle
İnşallah canım inşallah :)Amin Canım yarın bize güzel haberlerini ver tamammı
Merhaba çalışma ile bi alakası yok kusmanın ben de ikiz gebelik geçirdim sağlıklı bi şekilde de kucağıma aldım çok şükür ben çalışmıyordum ama çok fazla bulantım oluyordu taki doktorum zencefil çayını tavsiye edene kadar.Gunaydinlar kizlar ya sabah kusmalari giderek yogunlasmaya basladi ne zaman kesiliyor bulanti ve kusmalar?calismasam bu kadar zor olmazdi ama calisinca beni cok zorluyor
Kızlar ben daha yeni 18.haftaya girdim ve fena şekilde son bir ayda kilo aldım.sizlerin kilolar ne alemde bir benmi şiştim yoksa ya koca bi göbüşüm var sanki 6 aylık gibi bebişler(( 60 kg hamile kalmıştım 58 e düştüm ilk aylar ve son kontrolde şok şok 64 kg gördüm (((
kilo almaktan korkmuyorum ama erken doğum riskim var sıkıntı yaratmasından birde ellerim ve ayaklarım son iki gündür okdr çok şişiyorki acaba çok hızlı kg aldım ondanmı oluyor diye korkmaya başladım.Ben 58 ile hamile kaldım 73 ile doğum yaptım kiloyu kafanıza takmayın sonuçta herkesin bünyesi farklı.
Calismakla alakasi olmaz mi canim evdeyken yatiyorum kussam da bulantimda olsa evdeyim uzaniyorum. Okuldayken zor oluyor cocuklarin karsisinda ders anlatiyorum bulanti bir basliyor duarmiyorym sinifta yada ayakta. Suratim hep asık pek hos olmuyor o acidan dedim ben.zencefil zararli diye duymustum kullanılabilir mi hamileykenMerhaba çalışma ile bi alakası yok kusmanın ben de ikiz gebelik geçirdim sağlıklı bi şekilde de kucağıma aldım çok şükür ben çalışmıyordum ama çok fazla bulantım oluyordu taki doktorum zencefil çayını tavsiye edene kadar.
zaten tek gebelikle alakası bile yok göbüşümün:)))kanapeden kalkarken eşim arkadan hafiften itiyor öyle kalkıyorum:))) Tek korkum bebişime zarar vercek şekilde kilo almak yoksa hiçç umurumda değil aldığım kilolar birşekilde veririz.dün bebekler için bişeyler bakayım dedim ilk heves eşim acele ediyosun daha 5 ay falan var deyince satıcı kız bi karnıma baktı aa daha 4 aylık mı erkek o zaman bu kadar büyüdüğüne göre dedi:)) bariz kocaman bi karnımız var artık tek gebelikle kıyaslamayalım bence..
Ay o kadar hizli mi buyuyoruz ya bir an hayal ettim esim kaldirmaya calisirken benibenimde belli olmaya basladi ama ne zaman netlesmisti sizin hamile oldugunuzhani bakinca hemen belli olur ya o ne zaman olmustu?zaten tek gebelikle alakası bile yok göbüşümün:)))kanapeden kalkarken eşim arkadan hafiften itiyor öyle kalkıyorum:))) Tek korkum bebişime zarar vercek şekilde kilo almak yoksa hiçç umurumda değil aldığım kilolar birşekilde veririz.
Canım ben 12.haftaya kdr gayet normaldim 6 hafta içinde ne olduğunu almadan hem kilo aldım hem koca bir göbüş sahibi oldum:)))ilk üç ay kimse anlamadı.6 haftadırda resmen reklam oldum herkeze koca göbüşümle.Ay o kadar hizli mi buyuyoruz ya bir an hayal ettim esim kaldirmaya calisirken benibenimde belli olmaya basladi ama ne zaman netlesmisti sizin hamile oldugunuzhani bakinca hemen belli olur ya o ne zaman olmustu?
Hadi ya benim de bol.giyince belli degil ama evde aynada bakinca baya buyudu 1 haftada. Daha 10.haftadayiz. Iki bebis iki kat büyükluk oluyor canim bizim hizli buyuyecek bakalim biz sizin haftalara gelince nasil olacazCanım ben 12.haftaya kdr gayet normaldim 6 hafta içinde ne olduğunu almadan hem kilo aldım hem koca bir göbüş sahibi oldum:)))ilk üç ay kimse anlamadı.6 haftadırda resmen reklam oldum herkeze koca göbüşümle.
26. Hafta +6.5 kilo devam ediyoruz 6. Ayımda 5 kilo birden aldımKızlar ben daha yeni 18.haftaya girdim ve fena şekilde son bir ayda kilo aldım.sizlerin kilolar ne alemde bir benmi şiştim yoksa ya koca bi göbüşüm var sanki 6 aylık gibi bebişler(( 60 kg hamile kalmıştım 58 e düştüm ilk aylar ve son kontrolde şok şok 64 kg gördüm (((
Bin kere maşallah diyorum ama kıskandım haberin ola:)))ben şimdi 6 ayda 5 kilo birden alsam 6 aya kdrda bir 5 alsam e 5 de şimdiye kdr aldım :))))ay ben bildiğin tospik olcam bu hesaba göreeee26. Hafta +6.5 kilo devam ediyoruz 6. Ayımda 5 kilo birden aldım
Kilo konusunda dikkatli ol bence her yediğimiz bebişlere yaramıyor bu kesin şundanda ye bundan da ye bebeğe can kan olsun falan yok öyle bişey sen bol bol karbonhidrat al sonra bebeğe yarasın de olduuu ananem çok der bana bende anlatmaya çalışıyorum tabi nafileBin kere maşallah diyorum ama kıskandım haberin ola:)))ben şimdi 6 ayda 5 kilo birden alsam 6 aya kdrda bir 5 alsam e 5 de şimdiye kdr aldım :))))ay ben bildiğin tospik olcam bu hesaba göreeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?