- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.461
çok mutlu oldum canım bebişlerin iyi olmasına.Hep böyle gider inşaallah.Kizlaaar☺ bugun randevum vardi kuzularimi gordum cok hareketlilerdi.. ozellikle bitanesinin eli ayagi durmuyodu☺☺ cok mutlu oldum .. ölçüm sonuclarida gayet iyi cok sukur.. bugun 12+4 teyiz ama bebislerim 13 haftalik olarak gozukuyolar ultrasonda☺sukurler olsun gelisimleride iyi.. ikili testi konustuk kesin sonuc vermeyecegini cikan sonuc gore amniyosentez gerekebilecegini soyledi... yapmak isteyip istemedigimizi sordu dr.umuz.. biz istemedik cunku Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin istiyoruz tabiki herkes gibi ama hayatini sonlandirma gibi biseyide yapamayiz.. boyle bi karar almistik en basta.. Rabbim hayirlisini yasatsin insaAllah saglikla gelsin evlatlarimiz☺bu ayin sonuna tekrar randevum var cnsiyetleri icin o zaman konusuruz dedi☺5 mayisa ayrintili ultrason randevusu aldim☺
doğru diyorsun ben sanırım ilk aylar kilo almayınca şımarıklık ettim.Pek bi aç modundayım bu aralarda ne bulsam yiyesim var:))ama son aylarda okdr kilo alacaksak bikere hamur işine dur diyoruz pirinç de neymiş unutuyoruz aaa tatlıyla olan bütün ilişiğimide kesiyorumKilo konusunda dikkatli ol bence her yediğimiz bebişlere yaramıyor bu kesin şundanda ye bundan da ye bebeğe can kan olsun falan yok öyle bişey sen bol bol karbonhidrat al sonra bebeğe yarasın de olduuu ananem çok der bana bende anlatmaya çalışıyorum tabi nafilezaten son trimester da bayağı kilo alıcaz öncesinde dengeli gidilebiliyorsa gidilmeli
InsaAllah canimm ☺ hepimiz saglikla kucagimiza alalim.yavrularimizi..çok mutlu oldum canım bebişlerin iyi olmasına.Hep böyle gider inşaallah.
Canım siz deneyimlerinizi paylaşın bizimle.Bizim daha yolumuz baya bi uzun.ben daha şimdiden tuzun zararını görmeye başladım bileDozunda tuketmekte fayda var tabiki canim.faydali diye gunde uc muz yiyip kabizlik yasayip o sikintiyi cekmektense hergun bi tane yemek daha mantikli
Bide idrar yollari enfeksiyonu erken dogum riskini artiriyo.bol su lazim onun icinde.
Yanlis anlamayin yaziyorumki simdiden duzeninize ona gore kurmaya calsiin. Cunku ben son aylarda suyu artirmaya calsitim ve zorlandim malesef
Gunaydinlar kizlar ya sabah kusmalari giderek yogunlasmaya basladi ne zaman kesiliyor bulanti ve kusmalar?calismasam bu kadar zor olmazdi ama calisinca beni cok zorluyor
maşallah canım hep sağlık sıhhat haberleri verelim. Birde tüp bebekse transfer tarihine göre gün değişiyor, benim de önden gidiyor gibiydi dr transfer tarihine göre hesapladı tam günü çıktı.Kizlaaar☺ bugun randevum vardi kuzularimi gordum cok hareketlilerdi.. ozellikle bitanesinin eli ayagi durmuyodu☺☺ cok mutlu oldum .. ölçüm sonuclarida gayet iyi cok sukur.. bugun 12+4 teyiz ama bebislerim 13 haftalik olarak gozukuyolar ultrasonda☺sukurler olsun gelisimleride iyi.. ikili testi konustuk kesin sonuc vermeyecegini cikan sonuc gore amniyosentez gerekebilecegini soyledi... yapmak isteyip istemedigimizi sordu dr.umuz.. biz istemedik cunku Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin istiyoruz tabiki herkes gibi ama hayatini sonlandirma gibi biseyide yapamayiz.. boyle bi karar almistik en basta.. Rabbim hayirlisini yasatsin insaAllah saglikla gelsin evlatlarimiz☺bu ayin sonuna tekrar randevum var cnsiyetleri icin o zaman konusuruz dedi☺5 mayisa ayrintili ultrason randevusu aldim☺
Evet canim tup bebek adet tarihine gore hesaplayinca 12+4 cikiyor ultrasonda 13+2 .. gecen gidisimde 10+ beklerken 9+6 cikmisti bikac gun ileri ve geri olabilir dedigin gibi saglikli olsunlarda onemli olan o☺☺maşallah canım hep sağlık sıhhat haberleri verelim. Birde tüp bebekse transfer tarihine göre gün değişiyor, benim de önden gidiyor gibiydi dr transfer tarihine göre hesapladı tam günü çıktı.
Ayy yok canım bebişler çok isterse ye tabi ucundan accıkdoğru diyorsun ben sanırım ilk aylar kilo almayınca şımarıklık ettim.Pek bi aç modundayım bu aralarda ne bulsam yiyesim var:))ama son aylarda okdr kilo alacaksak bikere hamur işine dur diyoruz pirinç de neymiş unutuyoruz aaa tatlıyla olan bütün ilişiğimide kesiyorum
Masallah canim cok sevindim gercekten darisi basimiza insallah bizimde cumartesi kontrolumuz var. Cinsiyetler de netlsecek ne guzel yaaa.... Saglikli saglikli dogacak bebeklerimiz insallahKizlaaar☺ bugun randevum vardi kuzularimi gordum cok hareketlilerdi.. ozellikle bitanesinin eli ayagi durmuyodu☺☺ cok mutlu oldum .. ölçüm sonuclarida gayet iyi cok sukur.. bugun 12+4 teyiz ama bebislerim 13 haftalik olarak gozukuyolar ultrasonda☺sukurler olsun gelisimleride iyi.. ikili testi konustuk kesin sonuc vermeyecegini cikan sonuc gore amniyosentez gerekebilecegini soyledi... yapmak isteyip istemedigimizi sordu dr.umuz.. biz istemedik cunku Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin istiyoruz tabiki herkes gibi ama hayatini sonlandirma gibi biseyide yapamayiz.. boyle bi karar almistik en basta.. Rabbim hayirlisini yasatsin insaAllah saglikla gelsin evlatlarimiz☺bu ayin sonuna tekrar randevum var cnsiyetleri icin o zaman konusuruz dedi☺5 mayisa ayrintili ultrason randevusu aldim☺
Ay ne guzel cok kalmamis biraz daha sabir o zamansaglikli olsunlarda napalim cekelim biraz daha. Cumartesi kontrolum var rabbimin izniyle gorucem bebisleri ve isticem doktordan hem yanma icin hem bulanti icin.merhaba :) tam vaktini hatırlamıyorum ama zannediyorum benim 15-16.hafta gibi tamamen kesildi bulantı ve kusmalarım.hiçbir sıkıntı kalmadı hatta. ilaç kullanmıyorsan doktorundan sabah almak için bi bulantı hapı isteyebilirsin
canım demek istediğim mesela benim yumurtalarım önden gelişti, tüp bebek işlemim 14 gün sürdü, yani 5 gün önce transfer olmuş oldu onu ekleyince tam gün oluyor. Ama önden gitmesini duyunca seviniyor insan :)Evet canim tup bebek adet tarihine gore hesaplayinca 12+4 cikiyor ultrasonda 13+2 .. gecen gidisimde 10+ beklerken 9+6 cikmisti bikac gun ileri ve geri olabilir dedigin gibi saglikli olsunlarda onemli olan o☺☺
Bol bol dinlenin ben hep dinlendim bol bol uzandım 37+2 de doğum yaptım. Tuzlu yiyorsanız o da şişme yapar bende çok şükür şişme falan olmadı. İnşallah zamanında ve de sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebişlerinizikilo almaktan korkmuyorum ama erken doğum riskim var sıkıntı yaratmasından birde ellerim ve ayaklarım son iki gündür okdr çok şişiyorki acaba çok hızlı kg aldım ondanmı oluyor diye korkmaya başladım.
Hadi insaAllah guzel.haberlerle gel.sende canimm☺☺☺Masallah canim cok sevindim gercekten darisi basimiza insallah bizimde cumartesi kontrolumuz var. Cinsiyetler de netlsecek ne guzel yaaa.... Saglikli saglikli dogacak bebeklerimiz insallah
Biraz karistiriyorum bu hrsaplari☺☺ benimde 5.gun embriyosuydu ve 16.gunde transfer edilmisti.. sonuc olarak saglikli olsunlarda hesaplar yanlis olaun☺☺canım demek istediğim mesela benim yumurtalarım önden gelişti, tüp bebek işlemim 14 gün sürdü, yani 5 gün önce transfer olmuş oldu onu ekleyince tam gün oluyor. Ama önden gitmesini duyunca seviniyor insan :)
cnmGunaydinlar kizlar ya sabah kusmalari giderek yogunlasmaya basladi ne zaman kesiliyor bulanti ve kusmalar?calismasam bu kadar zor olmazdi ama calisinca beni cok zorluyor
cnm merGunaydinlar kizlar ya sabah kusmalari giderek yogunlasmaya basladi ne zaman kesiliyor bulanti ve kusmalar?calismasam bu kadar zor olmazdi ama calisinca beni cok zorluyor
Rabbim kolaylıklar versin umarım en kısa zamanda herşey yoluna girecektir. bebişler size bir düzen getirecek bence :)Evet cnm teşekkürler. Yarın kontrolüm. İnş bebısler iyidir. Takmamak elde değil ama dua ediyorum sürekli Allah ıslah etsin diye. Başka elimden bir şey gelmiyor.
Kv nin de kızı var hiç demiyor benim kiziminda başına gelir mi diye..
Bebeklerim hayırlısıyla sağlıklı sağlıklı bir şekilde dogsunlarda inan eşim umrumda değil. Madem kardeşini bukadar çok seviyor annesi ve kardeşi ile yaşasın beni rahat bıraksın. Tek istediğim istediğim bebeklerim iyi olsun. Rabbime emanet tüm bebısler Rabbim korusun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?