2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

çok mutlu oldum canım bebişlerin iyi olmasına.Hep böyle gider inşaallah.

doğru diyorsun ben sanırım ilk aylar kilo almayınca şımarıklık ettim.Pek bi aç modundayım bu aralarda ne bulsam yiyesim var:))ama son aylarda okdr kilo alacaksak bikere hamur işine dur diyoruz pirinç de neymiş unutuyoruz aaa tatlıyla olan bütün ilişiğimide kesiyorum

Muz.kasar peynir.yesil mercimek
Bulgur
Kizlar bunlar bebislere kilo aldiran besinler.
Ozellikle ucuncu aydan sonra tuketmekte fayda var.bilgilerinize;-)
birde tuz tuketimini simdiden azaltmakta fayda var. Son donemler sislik odem vs. Fazla olabiliyor

Muz ve kasari cok tuketiyorum bulgur ve yesilmercimegide severim o zaman bol bol tuketelimm☺☺ bebislerimize kilo olsun☺☺

Dozunda tuketmekte fayda var tabiki canim.faydali diye gunde uc muz yiyip kabizlik yasayip o sikintiyi cekmektense hergun bi tane yemek daha mantikli
Bide idrar yollari enfeksiyonu erken dogum riskini artiriyo.bol su lazim onun icinde.
Yanlis anlamayin yaziyorumki simdiden duzeninize ona gore kurmaya calsiin. Cunku ben son aylarda suyu artirmaya calsitim ve zorlandim malesef

Canım siz deneyimlerinizi paylaşın bizimle.Bizim daha yolumuz baya bi uzun.ben daha şimdiden tuzun zararını görmeye başladım bile

Gunaydinlar kizlar ya sabah kusmalari giderek yogunlasmaya basladi ne zaman kesiliyor bulanti ve kusmalar?calismasam bu kadar zor olmazdi ama calisinca beni cok zorluyor

merhaba :) tam vaktini hatırlamıyorum ama zannediyorum benim 15-16.hafta gibi tamamen kesildi bulantı ve kusmalarım.hiçbir sıkıntı kalmadı hatta. ilaç kullanmıyorsan doktorundan sabah almak için bi bulantı hapı isteyebilirsin

maşallah canım hep sağlık sıhhat haberleri verelim. Birde tüp bebekse transfer tarihine göre gün değişiyor, benim de önden gidiyor gibiydi dr transfer tarihine göre hesapladı tam günü çıktı.

Yanlış anladınız ya da ben anlatamadım ben evde olduğum halde çok kötü bulantılar ım oldu yani bir bebeğin midenizi bulandırması nasıl iki bebeğin bulandırması nasıl o açıdan dedim bana zencefil çayını doktorum önermişti doktorunuza sorun yine de önerirse içersiniz

maşallah canım hep sağlık sıhhat haberleri verelim. Birde tüp bebekse transfer tarihine göre gün değişiyor, benim de önden gidiyor gibiydi dr transfer tarihine göre hesapladı tam günü çıktı.
Evet canim tup bebek adet tarihine gore hesaplayinca 12+4 cikiyor ultrasonda 13+2 .. gecen gidisimde 10+ beklerken 9+6 cikmisti bikac gun ileri ve geri olabilir dedigin gibi saglikli olsunlarda onemli olan o☺☺

Ayy yok canım bebişler çok isterse ye tabi ucundan accık

Masallah canim cok sevindim gercekten darisi basimiza insallah bizimde cumartesi kontrolumuz var. Cinsiyetler de netlsecek ne guzel yaaa.... Saglikli saglikli dogacak bebeklerimiz insallah
Ay ne guzel cok kalmamis biraz daha sabir o zamansaglikli olsunlarda napalim cekelim biraz daha. Cumartesi kontrolum var rabbimin izniyle gorucem bebisleri ve isticem doktordan hem yanma icin hem bulanti icin.

Evet canim tup bebek adet tarihine gore hesaplayinca 12+4 cikiyor ultrasonda 13+2 .. gecen gidisimde 10+ beklerken 9+6 cikmisti bikac gun ileri ve geri olabilir dedigin gibi saglikli olsunlarda onemli olan o☺☺
canım demek istediğim mesela benim yumurtalarım önden gelişti, tüp bebek işlemim 14 gün sürdü, yani 5 gün önce transfer olmuş oldu onu ekleyince tam gün oluyor. Ama önden gitmesini duyunca seviniyor insan :)

Bol bol dinlenin ben hep dinlendim bol bol uzandım 37+2 de doğum yaptım. Tuzlu yiyorsanız o da şişme yapar bende çok şükür şişme falan olmadı. İnşallah zamanında ve de sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebişlerinizi

Biraz karistiriyorum bu hrsaplari☺☺ benimde 5.gun embriyosuydu ve 16.gunde transfer edilmisti.. sonuc olarak saglikli olsunlarda hesaplar yanlis olaun☺☺

İyi aksamlar ikiz anneleri:) nasilsiniz bakalim:) bizim dün cinsiyetler belli oldu. Bi kiz bi oglan:) cok mutluyum. Gerci ne olursa mutlu olurdum da:) sagliklari da iyi gibi simdilik. Bi sorun yok sukur. Bende cok daha iyiyim artik. ha benim sorum hareketlerini ne zaman hissetmeye basladiniz? Ben biseyler hissediyorum bazen ama emin degilim

merhaba ikiz anneleri <:) bizde bugün doktordan geldik 15 haftalığız. minnakların gelişimleri güzel günüyle uyumluymuş birisi tam 15 haftalık 100gr. ona kesin kız dedi. diğeri 130gr hoca daha büyük onu 16haftalık gibi düşünebilirsin dedi ama oturduğu yerden kalkmadı hiç ondan göremedik cinsiyetini:) 12. haftada ikisi içinde kız denmişti, hayırlısı artık. videoya çektik ultrasonu hep hareket halinde oymuyorlardı :) doktordan sonrada bebek arabalarına baktık biraz. Benim kafama pregonun ikiz arabası yattı gibi. e bebekte 1900 den 1520ye düşmüş. fonksiyonel bişey, doğumdan itibaren kullanılabiliyormuş koltuk yönlerini sürekli değiştirebilirsun falan. Var mı pregoya daha önce bakan ?

Gunaydinlar kizlar ya sabah kusmalari giderek yogunlasmaya basladi ne zaman kesiliyor bulanti ve kusmalar?calismasam bu kadar zor olmazdi ama calisinca beni cok zorluyor
cnm
cnm mer
Rabbim kolaylıklar versin umarım en kısa zamanda herşey yoluna girecektir. bebişler size bir düzen getirecek bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…