- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
- 323
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #13.601
hem kaşıntı yaptı hem bulantı o yüzden içemedim maalesef gıdalarla alıyorum diye düşünüyordum ama yetmemişCanım neden içmiyordub demir ilacını. Doktor çok önemli dedi bana demir ilacı için. Kusarken bile zorla içirdi.
Çok geçmiş olsun canım. Ne dedi dr? Kaçıncı haftandasın şimdi? Ben de akşama doğru gidicem kontrole çok heyecanlıyımKızlar sabah sancıyla hastaneye koştum ağrıdan ağlaya ağlaya gittim, enfeksiyonmuş çok dikkat edin kendinize
Hiç kilo falan söylemedi devlet hastanesine gittim benim doktorum Diyarbakır'da. 31 doluyor pazartesi. Kontrol dalı günü açılma yok sancı yok sadece enfeksiyon dediÇok geçmiş olsun canım. Ne dedi dr? Kaçıncı haftandasın şimdi? Ben de akşama doğru gidicem kontrole çok heyecanlıyım
Hiç kilo falan söylemedi devlet hastanesine gittim benim doktorum Diyarbakır'da. 31 doluyor pazartesi. Kontrol dalı günü açılma yok sancı yok sadece enfeksiyon dedi
Cok gecmış olsun canım dıkkat et kendıneHiç kilo falan söylemedi devlet hastanesine gittim benim doktorum Diyarbakır'da. 31 doluyor pazartesi. Kontrol dalı günü açılma yok sancı yok sadece enfeksiyon dedi
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Enfeksiyon neden oluyormuş peki?Kızlar sabah sancıyla hastaneye koştum ağrıdan ağlaya ağlaya gittim, enfeksiyonmuş çok dikkat edin kendinize
İdrara sık çıkma sebepmiş canım ama ağrısı çok zordu sakın olmayın canlarÇok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Enfeksiyon neden oluyormuş peki?
Cok geçmiş olsun hastanedemisin daha bu son haftalarda hiç beklemediğimiz şeyler geliyir başımıza Allahım sağlıkla hayirla yavrulati kucağımiza almayi nasip etsin inşallahİdrara sık çıkma sebepmiş canım ama ağrısı çok zordu sakın olmayın canlar
Amin canım inşallah. Yok eve geldim şimdi iyiyim ama korkuyorum artıkCok geçmiş olsun hastanedemisin daha bu son haftalarda hiç beklemediğimiz şeyler geliyir başımıza Allahım sağlıkla hayirla yavrulati kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
Canım sen evde sürekli yatıyor musun oturuyor musun bende hastaneden eve çıktım ya sürekli yatamıyorum oturuyorum o yüzden soruyorumİyi olmanıza sevindim. İnşallah beklerler canım.
benim de cok sancim var. Haftaya ilk kez nstye girwcm bakalim sanci cikmaz insallah. Drum normal diyor.Kızlar sabah sancıyla hastaneye koştum ağrıdan ağlaya ağlaya gittim, enfeksiyonmuş çok dikkat edin kendinize
Sağol tatlım senin de hayırlısıyla olsun doğumun inşallah
Genelde yatıyorum canım. Yatmazsam karnım taş kesiliyor sanki. Misafir geldiğinde falan oturuyorum kısa süreli .fazla ayakta kalınca da yürümekte zorlanıyorum. Sizinde böyle oluyor mu bilmiyorum. Dikkat et canım kendine yat dinlen çok az kaldı artıkCanım sen evde sürekli yatıyor musun oturuyor musun bende hastaneden eve çıktım ya sürekli yatamıyorum oturuyorum o yüzden soruyorum
Tamam canım yatmayım bende hep o zaman çünkü senin kaç haftadır aynı kaldı rahim boyun...24 günüm kaldı inşallah o zamana kadar dayanır bebişlerimGenelde yatıyorum canım. Yatmazsam karnım taş kesiliyor sanki. Misafir geldiğinde falan oturuyorum kısa süreli .fazla ayakta kalınca da yürümekte zorlanıyorum. Sizinde böyle oluyor mu bilmiyorum. Dikkat et canım kendine yat dinlen çok az kaldı artık
Geçen kontrolde bakmadı servikse. Doktoruma da rahatlama geldi 32 haftadan sonra dogarlarsa dogsunlar modunda. Biz hiç doğum tarihi falan da konuşmadık. Her hafta kontrole gidiyorum. Hakkımızda hayırlısı artık.Tamam canım yatmayım bende hep o zaman çünkü senin kaç haftadır aynı kaldı rahim boyun...24 günüm kaldı inşallah o zamana kadar dayanır bebişlerim
Yanlışlıkla yatmayım yazmışım yatayım yazcağıma.. Benimde alttaki bebeğimin poposu aşağıda diye sezeryan tarihi verdi belki senin başı aşağıdadır..benide o yüzden hastaneden çıkarmış olabilirler 32 yi geçti nasılsa doğarsa bi sorun olmayacağını düşünüyorlar belkide.. İnşallah bekler bebişlerim çünkü doğduğunda yanımda olsunlar istiyorumGeçen kontrolde bakmadı servikse. Doktoruma da rahatlama geldi 32 haftadan sonra dogarlarsa dogsunlar modunda. Biz hiç doğum tarihi falan da konuşmadık. Her hafta kontrole gidiyorum. Hakkımızda hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?