- 4 Şubat 2015
- 198
- 111
- 33
- 43
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #13.561
Allah yardimciniz olsun inşallah..dualarım sizinle..siz rahatsızlık, kasilma sertlik hissediyor muydunuz?Dualarınıza ihtiyacım var.. bugün sırf kontrol için gelmiştik samsundaki dr umuza şehir dışından. Ama doktor kasılmalara bakarak doğumun çok çok yakın olduğunu mümkünse dönmememi söyledi.. hazırlık yok hiçbişey yok yanımızda çarşamba yatışım yapılıcakmış oteldeyiz şimdi. 33+4üz. Ama kızım 1hafta geriden geliyor.. nolucak nasıl ne zaman olucak hiç bilmiyorum. İnşallah hayırlısı olur sağsalim kucağıma alırım evlatlarımı.
Amin cnm..Ben de hiç kasılma yok sadece akşam karnım sertleşiyor gerçi kasılma nasıl bişey onu da bilmiyorum hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar sağsalim alalım kucağımıza bebeklerimizi inşallah
canım sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahDualarınıza ihtiyacım var.. bugün sırf kontrol için gelmiştik samsundaki dr umuza şehir dışından. Ama doktor kasılmalara bakarak doğumun çok çok yakın olduğunu mümkünse dönmememi söyledi.. hazırlık yok hiçbişey yok yanımızda çarşamba yatışım yapılıcakmış oteldeyiz şimdi. 33+4üz. Ama kızım 1hafta geriden geliyor.. nolucak nasıl ne zaman olucak hiç bilmiyorum. İnşallah hayırlısı olur sağsalim kucağıma alırım evlatlarımı.
Canim saglicakla alirsin insallah bebeklerini kucagina.KAsılma denen şey karında sertleşme oluyor. Başta ben de bilmiyordum ama, öyleymiş. Hele bazen tek tarafım taş gibi oluyor karnımın şekli değişiyor. Dr eliyle baltı süre tutup. Bunlar doğum sancısı dedi.
Allah yardımcın olsun canım hazırlık dediğin hallolur canını sıkma yeterki bebisler iyi olsunlar inşallah hersey yolunda gider ne kadar olmuş bebisler çok mu gerideymiis kızınDualarınıza ihtiyacım var.. bugün sırf kontrol için gelmiştik samsundaki dr umuza şehir dışından. Ama doktor kasılmalara bakarak doğumun çok çok yakın olduğunu mümkünse dönmememi söyledi.. hazırlık yok hiçbişey yok yanımızda çarşamba yatışım yapılıcakmış oteldeyiz şimdi. 33+4üz. Ama kızım 1hafta geriden geliyor.. nolucak nasıl ne zaman olucak hiç bilmiyorum. İnşallah hayırlısı olur sağsalim kucağıma alırım evlatlarımı.
Canim çok şükür sıkıntı yok şimdilik..4 haftayi da atlayıp 37yi görürüz inşallah..bebişlerin gelişimi yavaşlamis ama bu beklenen bir durum dedi doktorum..kasılmalarim devam ettiği için adalat crono ya devam ediyorum..inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kuzucuklarımızı kucağımiza. .melike aydoss canım kontrolün vardı bugün, nasıl geçti? Benimde haftaya bugün kontrolüm iki haftadır görmedim kuzularımI çok özledim
Aynı tarif ettiğiniz ağrılar bende de bar malesef.. kaçıncı haftadasınız? Nasıl bebişlerin kilolarıUmarim hakkımızda hayırlı olan neyse o olur... çok geçmiş olsun.... bugün bende artık sona yaklaştığımizi hissediyorum. Az önce yogun karin sertleşmesinden ve korkunç kemik ağrılarından dolayi hastaneye nts ye gittik. Garip bir şekilde legen kemiklerim kalça bacak kemiklerim ağrıyor sanki bacaklarımi zorla ayirmislar gibi... ilk seferde nts de sanci cikti... İkinci kez yemilediler ve ikincisinde çıkmadı. Ciğer geliştirici igneyi yaptılar ve yarin sabah 8.30 da tekrar görmek üzere gönderdiler... bakalim ne zman gelecekler planladığımiz gün haftaya salı idi.. 22 Kasım.
Aynı tarif ettiğiniz ağrılar bende de bar malesef.. kaçıncı haftadasınız? Nasıl bebişlerin kiloları[/QUOTE
Canim ben 35+1 oldum tek yumurta ikizi olduğu için 36 haftada sezeryan olacakti. Ama bu hafta biraz zor geçiyor sanki. Bebeklerin kilosu en son ölçümlerimde her iki doktorum da 2 100 gr civarı olctu bakalım doğduklarunda da bu kilo da olacaklar mi? Sizin kaçıncı hafta tek mi çift mi ?
Ayni agrilar bende de var. Oturduğum yerden zor kalkıyorum. Bebeklerim 2400 felan dedi benim doktorum. Pek fark yokmuş. Senin nasıl Can'ım BebislerAynı tarif ettiğiniz ağrılar bende de bar malesef.. kaçıncı haftadasınız? Nasıl bebişlerin kiloları
Az daha sıksınlar dişlerini canım ya kıyamam ben onlaraBende hastaneden eve çıktım çok şükür rahim uzunluğum aynı kalmış ama hunileşme başlamış
Yani sizin adet tarihimize göre bebekler aralık ayının kacin da doğacak....Merhabalar bende 35 haftalık tek yumurta ikizlerime hamileyim kizlar. Bu ay çıkınca planlı dogum olucak allah izin verirse. Korkmaya başladım ikinci sezeryanim olucak ama yine de korku ve heyecan var
İyi geceler arkadaslar benım de tek yumurta ıkızleım olck 29 haftaya gırdım benım belım cooook fena agrıyor gecelerıde aynı sızde de varmı acaba hepınıze allah kolaylık versınYani sizin adet tarihimize göre bebekler aralık ayının kacin da doğacak....
Adet tarihine göre 23 aralık ama kasım bitince alicak. 37 de alicak galiba dururlarsa insallah.Yani sizin adet tarihimize göre bebekler aralık ayının kacin da doğacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?