2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Allah yardimciniz olsun inşallah..dualarım sizinle..siz rahatsızlık, kasilma sertlik hissediyor muydunuz?

Ben de hiç kasılma yok sadece akşam karnım sertleşiyor gerçi kasılma nasıl bişey onu da bilmiyorum hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar sağsalim alalım kucağımıza bebeklerimizi inşallah

canım sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

KAsılma denen şey karında sertleşme oluyor. Başta ben de bilmiyordum ama, öyleymiş. Hele bazen tek tarafım taş gibi oluyor karnımın şekli değişiyor. Dr eliyle baltı süre tutup. Bunlar doğum sancısı dedi.

Allah yardımcın olsun canım hazırlık dediğin hallolur canını sıkma yeterki bebisler iyi olsunlar inşallah hersey yolunda gider ne kadar olmuş bebisler çok mu gerideymiis kızın

melike aydoss canım kontrolün vardı bugün, nasıl geçti? Benimde haftaya bugün kontrolüm iki haftadır görmedim kuzularımI çok özledim
Canim çok şükür sıkıntı yok şimdilik..4 haftayi da atlayıp 37yi görürüz inşallah..bebişlerin gelişimi yavaşlamis ama bu beklenen bir durum dedi doktorum..kasılmalarim devam ettiği için adalat crono ya devam ediyorum..inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kuzucuklarımızı kucağımiza. .

Umarim hakkımızda hayırlı olan neyse o olur... çok geçmiş olsun.... bugün bende artık sona yaklaştığımizi hissediyorum. Az önce yogun karin sertleşmesinden ve korkunç kemik ağrılarından dolayi hastaneye nts ye gittik. Garip bir şekilde legen kemiklerim kalça bacak kemiklerim ağrıyor sanki bacaklarımi zorla ayirmislar gibi... ilk seferde nts de sanci cikti... İkinci kez yemilediler ve ikincisinde çıkmadı. Ciğer geliştirici igneyi yaptılar ve yarin sabah 8.30 da tekrar görmek üzere gönderdiler... bakalim ne zman gelecekler planladığımiz gün haftaya salı idi.. 22 Kasım.

Aynı tarif ettiğiniz ağrılar bende de bar malesef.. kaçıncı haftadasınız? Nasıl bebişlerin kiloları

Merhabalar bende 35 haftalık tek yumurta ikizlerime hamileyim kizlar. Bu ay çıkınca planlı dogum olucak allah izin verirse. Korkmaya başladım ikinci sezeryanim olucak ama yine de korku ve heyecan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…