- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi derinderin
-
Valla ben de yurtta odadayım, ders çalışıyorum bütün senem ders çalışarak geçecek herhaldeaynen başlıktaki gibi kızlar. evde yalnız başıma yeni yıla giriyorum. 30 senedir yepyeni yıllara hoşgeldin diyorum ama hep önceki senenin aynısı oluyor. hatta bazen daha kötü. bütün seneyi yalnız geçireceğim sanırım. dert mi demeyin şimdiden ruhum daraldı. bari piyangodan bişeyler çıksa
bu arada umrarım siz yalnız geçirmezsiniz yeni yılınızı..
duygusal parça açmadım fasıl çalıyo. romantik parça açsam iyice triplere gircem kendi kendime. aramasını istediğim kişi de aramıyo. geçen sene aramıştı yeni yıla girerken.. adama dedim ki "ben evliliği düşünmüyorumi düşünüyorum ama senle düşünmüyorum" dedim. "seni arkadaş olarak görüyorum canım yhaaa " dedim ve bunu dedikten sonra aşık oldum ama şimdi çok iyi arkadaşız.. ne güzel dimiEvde yalnız değilim ama basbaya yalnız giriyorum işte yeni yıla... Yatak odamda, yatağımın üstünde elimde telefon, radyomda en duygusal parçalarla...
yoo değilsin. valla bağımlılık yapıyo. bu arada iyiki varsınız kızlarBenim ev kalabalık ama kk dan kopamiyorum bu da ayrı bi psikoloji manyak miyim ne :)
duygusal parça açmadım fasıl çalıyo. romantik parça açsam iyice triplere gircem kendi kendime. aramasını istediğim kişi de aramıyo. geçen sene aramıştı yeni yıla girerken.. adama dedim ki "ben evliliği düşünmüyorumi düşünüyorum ama senle düşünmüyorum" dedim. "seni arkadaş olarak görüyorum canım yhaaa " dedim ve bunu dedikten sonra aşık oldum ama şimdi çok iyi arkadaşız.. ne güzel dimikafama s..yım
sanmıyorum ya da bilmiyorum.. ben arıyorum ara sıra , arkadaş olarak kaldık ya.. salak kafam..Sen mi arasan acaba.. Belki onun da hala kalbinde aşk kalmıştır.
sanmıyorum ya da bilmiyorum.. ben arıyorum ara sıra , arkadaş olarak kaldık ya.. salak kafam..
gülümsetti mesajınben varım evdeyim yalnızım,içkim kedim oturuyoruz öyle.üstelik aramasını beklediğim kimse de yok,hadi gülümse:))şimdiden iyi yıllar konu sahibi,takma kafana.
bunlar yaptığım şeyler.süper,hele bir de yarın karton kutudan bir ev yaparsanız onlara,internete kedi evi yapımı yazın çook kolay,çok iyi hissedersiniz kendinizi,hatta bi kedi sahiplenin.bana o kadar iyi geldi ki:)sizi aramayanı da hiç aramayın,gurur falan değil bu,bizim için çabalamayanlar için çabalamayalım bu sene,olmaz mı:))
maşallah.Bizden sana iyi yillar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?