2016ya evde tek başına "merhaba, hoş geldin" diyenler?

derinderin

huzurlubirhayatistiyorum.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2008
5.893
7.345
723
aynen başlıktaki gibi kızlar. evde yalnız başıma yeni yıla giriyorum. 30 senedir yepyeni yıllara hoşgeldin diyorum ama hep önceki senenin aynısı oluyor. hatta bazen daha kötü. bütün seneyi yalnız geçireceğim sanırım. dert mi demeyin şimdiden ruhum daraldı. bari piyangodan bişeyler çıksa allah sağlıklı bir yıl geçirmeyi nasip etsin
bu arada umrarım siz yalnız geçirmezsiniz yeni yılınızı..

Son düzenleme:
Ben de yalnızım üzülme :) Ama tercihi bi yalnızlık tabi. yeni bir yıla önceki yılın mali/mani bütçelerini, kayıplarını/getirilerini dingin kafayla iştişare edip , yeniyıla arınmış halde girmek istiyorum..

Yıllar aynı aslında ya bu gece zil zurna eğlenenin de benzer olacak, sessİz sedasız girenin de.

Valla ben de yurtta odadayım, ders çalışıyorum bütün senem ders çalışarak geçecek herhalde

Evde yalnız değilim ama basbaya yalnız giriyorum işte yeni yıla... Yatak odamda, yatağımın üstünde elimde telefon, radyomda en duygusal parçalarla...

bende sizdenim inanin en guzeli bu gerci suan gurbet psikolojisiyle ailemi cok ozluyorum ama disardaki hayatimi birakip gereksiz insanlari unutup gun icindeki o acayip telasimi unutup suan uzattim ayaklarimi ve dusunuyorum sadece

ailemden uzağım kaç yıldır böyle.. evi temizlemedim. uuff iğrenç bi psikolojideyim yaa

Evde yalnız değilim ama basbaya yalnız giriyorum işte yeni yıla... Yatak odamda, yatağımın üstünde elimde telefon, radyomda en duygusal parçalarla...
duygusal parça açmadım fasıl çalıyo. romantik parça açsam iyice triplere gircem kendi kendime. aramasını istediğim kişi de aramıyo. geçen sene aramıştı yeni yıla girerken.. adama dedim ki "ben evliliği düşünmüyorumi düşünüyorum ama senle düşünmüyorum" dedim. "seni arkadaş olarak görüyorum canım yhaaa " dedim ve bunu dedikten sonra aşık oldum ama şimdi çok iyi arkadaşız.. ne güzel dimi kafama s..yım

Sen mi arasan acaba.. Belki onun da hala kalbinde aşk kalmıştır.

sanmıyorum ya da bilmiyorum.. ben arıyorum ara sıra , arkadaş olarak kaldık ya.. salak kafam..

Hersey senin elinde gerçekten seviyorsan peşinden git seni mutlu edeceğine inaniyorsan. Ne olacak ki ya gurur gurur hep bu yüzden kaybettik sevenleri. Bi kereden bişey olmaz :) dene bence

ben varım evdeyim yalnızım,içkim kedim oturuyoruz öyle.üstelik aramasını beklediğim kimse de yok,hadi gülümse:))şimdiden iyi yıllar konu sahibi,takma kafana.
gülümsetti mesajın
bu arada birazdan kediler için mama bırakmaya çıkıcam dışarı. kar yağıyo

süper,hele bir de yarın karton kutudan bir ev yaparsanız onlara,internete kedi evi yapımı yazın çook kolay,çok iyi hissedersiniz kendinizi,hatta bi kedi sahiplenin.bana o kadar iyi geldi ki:)sizi aramayanı da hiç aramayın,gurur falan değil bu,bizim için çabalamayanlar için çabalamayalım bu sene,olmaz mı:))

bunlar yaptığım şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…