• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016ya evde tek başına "merhaba, hoş geldin" diyenler?

hep beraber mutlu olalım ne güzel topik açmışsın ben çok sevdim sağol :)
7 8 senedir üyeyim nadiren açıyorum. bu gece canım cok sıkıın. ailemden uzakta evde yalnızım. tvde haber izliyorum. sevdiğim kişi beni sevmiyo ( bunun sebepleri hakkında konu açmayı düşünüyorum ama inşallah açmama gerek kalmaz)
hep benim yüzümden :KK14:

7 8 senedir üyeyim nadiren açıyorum. bu gece canım cok sıkıın. ailemden uzakta evde yalnızım. tvde haber izliyorum. sevdiğim kişi beni sevmiyo ( bunun sebepleri hakkında konu açmayı düşünüyorum ama inşallah açmama gerek kalmaz)
hep benim yüzümden :KK14:

dert ettiğin şeye bak ben seni seviyorum :):KK200:
bu akşam benimde canım sıkılıyo limoncuğu uyutsam rahat edicem inşallah :KK68:

Bende kocamla karnimda yavrumla evdeyim..kulaklarim sizliyor ilac alamiyorum..esim suratli bir sekilde karsimdaki koltukta uzanmis telefonuyla muzik indirip dinliyor...sebebi canimin acisindan her sene teyze cocuklarinin geleneksel hala getridigi yilbasi gezmesine katilamamasi..kocami iyi bilirim triplerde ne meyve ne cerez yemiyo kos kos oturuyor...bu arada ayrica biktim yahu her sene ayni kisiler farkli evler...insan birazda farkli ambians yasamak istiyor...5 senelik evliyim ilk evlendigim yildan beri hic bas basa kalmadik ve ilk kez yavrumuzla ve kocamlayim ama o mutlu degil triplerde...

Bende kocamla karnimda yavrumla evdeyim..kulaklarim sizliyor ilac alamiyorum..esim suratli bir sekilde karsimdaki koltukta uzanmis telefonuyla muzik indirip dinliyor...sebebi canimin acisindan her sene teyze cocuklarinin geleneksel hala getridigi yilbasi gezmesine katilamamasi..kocami iyi bilirim triplerde ne meyve ne cerez yemiyo kos kos oturuyor...bu arada ayrica biktim yahu her sene ayni kisiler farkli evler...insan birazda farkli ambians yasamak istiyor...5 senelik evliyim ilk evlendigim yildan beri hic bas basa kalmadik ve ilk kez yavrumuzla ve kocamlayim ama o mutlu degil triplerde...
sinir oluyorum hamilelere yapılan salakça muamelelere.

kocayı kovduk evden oğluşumla ikimiz yeni yıla giricez sizide bekleriz :)

neyseki kk var ve mutluyuz :)))
Ya nasıl tatlı bir bebeğin var allah nazarlardan korusun çok sevimli birşey bu yaaaaa :KK46::KK15::KK15: bu öpücükler onun o yumuk ellerine ona :anneadayı:

2011'e hastanede girdim tektim (dogumdan dolayí)
2013'e horlayan bi adamla (adam dediysem laf icabı) ve uyuyan 2 çocukla girdim
2014'e uyuyan ve moral bozan kalasla ve uyuyan 2 çocukla
2015'e yalnız
2016 ya yalnız giricem.
bayramlarda yalnız
dogum günlerinde yalnız
tüm özel günlerde yalnız
alıştım.sorun degil.kendimlede mutluyum.kurdum masamı,giyindim süslendim.gerisi umrum degil .böylede mutluyum

teşekkür ederiz güzel sözlerine öpücüklerini iletirim limoncuğa :)
seninde bebeğin çok güzel bi bebek olsun :):KK46:
Çirkin bebek yoktur tabi ama bende böyle tombis olsun istiyorum yumuk yumuk olsun bayılıyorum böyle bebeklere :anneadayı:

2011'e hastanede girdim tektim (dogumdan dolayí)
2013'e horlayan bi adamla (adam dediysem laf icabı) ve uyuyan 2 çocukla girdim
2014'e uyuyan ve moral bozan kalasla ve uyuyan 2 çocukla
2015'e yalnız
2016 ya yalnız giricem.
bayramlarda yalnız
dogum günlerinde yalnız
tüm özel günlerde yalnız
alıştım.sorun degil.kendimlede mutluyum.kurdum masamı,giyindim süslendim.gerisi umrum degil .böylede mutluyum

yalnış 2016 ya kk da ve bizlerle giriyosun yalnız diğilsin :(

Çirkin bebek yoktur tabi ama bende böyle tombis olsun istiyorum yumuk yumuk olsun bayılıyorum böyle bebeklere :anneadayı:

eminim öle bi bebek olur hem bende bebekleri çok seviyorum 3-6 ay arası herşeyden habersiz oluyolar şaşkın bakıyolar sadece emiyolar oh ne güzel :)

tabi gaz sancıları kusmaları ağlamaları da onun bi hediyesi :)

Benim icin standart bi gun normalde 12 ye kadar uyumam ama bugun bir uyku bastirsi sanirim dayanamicam :D icim gecmis benim beee peehhhhh

Back
X