• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016ya evde tek başına "merhaba, hoş geldin" diyenler?

Hergün sabaha kadar oturan ben,her yılbaşı olduğu gibi yatağa girmiş bulunuyorum 5 karış suratla,hiçbir farkı yok diğer senelerden, mutsuzum mutsuz :110::cry:

sinir oluyorum hamilelere yapılan salakça muamelelere.
Tesekkur ederim canim...simdi uyuyor bizimkisi öküzlükte dibe vurdu...neyse ki ben mutluyum bir bedende iki kalp olmak güzel birşeymiş..2016 Allahın izniyle yavruma kavuşacagım yil olacak Rabbimin izniyle nasipse..

eminim öle bi bebek olur hem bende bebekleri çok seviyorum 3-6 ay arası herşeyden habersiz oluyolar şaşkın bakıyolar sadece emiyolar oh ne güzel :)

tabi gaz sancıları kusmaları ağlamaları da onun bi hediyesi :)
OlsunHoppa mevlam hasret çektirmeden hastane hastane gezdirmeden nasip etti bana bu duyguyu inşallah her çocuk hasreti ile yanıp tutuşan anne baba adaylarına da hayırlı bir evlat nasip eylesin.

öle canım çok doğru yazmışsın rabbim ne aratsın ne eksik eksik etsin rabbim herkese nasip etsin bende o hastane hastane gezenlerdenim çok zor çok iyi bilirim :(

Tesekkur ederim canim...simdi uyuyor bizimkisi öküzlükte dibe vurdu...neyse ki ben mutluyum bir bedende iki kalp olmak güzel birşeymiş..2016 Allahın izniyle yavruma kavuşacagım yil olacak Rabbimin izniyle nasipse..

benim koca dışarda bana mesaj atıyo bide nice yıllara seni seviyorum diyo asıl benim ki deli :)

rabbim tez zamanda bebeğinle kavuştursun seni

bende kızım ve oglumla geciriyorum esim nöbette butun senemiz böyle geçmez isallh

Bende kızımla beraber uyuya kalmışım bütün sene uyuyucam galiba ne güzel diye avutayım kendimi:KK14: hiç yılbaşı havamız yoktu zaten sıradan bir gündü bizim için.

Tek başıma girdiğim 3. yıl.. Yapayalnız, ailemden uzakta.. Dün moral bozukluğu ile saat on gibi yattım, uyudum ağlaya ağlaya.. Yeni yıla uyuyarak girdim.

Evde ıhtıyacım olan herkesle gırdım.nfılm ızledık. Gerısı tırı vırıymıs zaten.

Tatlı ve battaniye ile yeni yıla girdim, kutlamaya gerek yok nasılsa 2016 2015in devamıdır.

Back
X