Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba. Daha önce de hamile kalmışsın aslında belirtilerine güvenip güvenmiyeceğini sen daha iyi bilirsin.
Değer olayına gelince Adetten 2 gün önce negatif 2 gün sonra negatif 4 gün sonra pozitifi gördüm kanda
Yani belirtilerine güveniyorsan neden olmasın![]()
Canım benim ki progestan kullandığım içindi sanırım. Doktora sormadan gündüz ilacını bıraktım sadece gece alıyorum çok şükür iyiyim o günden beri.. Bitirdi beni ilaç. Baş ağrısı, mide bulantısı, halsizlik, eklem ağrısı ne ararsan vardı. İlacın yan etkisi o kadar çok ki okuyunca inanamadım.. Yani o psikoloji ile bebeğim ilaçla bile olsa iyi olamazdı..Bende bu hafta biraz iyiyim ama gecen haftalarda soyluyordum ya cok midem kotuydu
İnsallah canım benımCanm Meraba benm bat 19 inş bu sefer hamileyim
Canım bekle geçsin adetin. İnşallah bebeğin seninledir..GÜveniyorum aslında enfeksiyon iltihap felan olsa kaşıntı olur değişik renkli olur kokulu olur adetime yakın hep kuru olurum normalde. KIZımda da 10 gün kala başlamıştı akıntılarım. Bel ağrım da çok var. Adetimi 2 gün geçince test yapıcam yine inşallah çıkar eşimle çok umutlanmıştık hayal kırıklığı oldu
Canısı ben girmiyordum bır sure tebrık ederım allah saglıkla sıhhatli kucagına almayı nasıp etsın ınsallah analı babalı büyütsün canım benimKızlar şu takvimi nasıl yapıyoruz ya ben yaptım ama olmadı.eski sayfalardan baktım nasıl yapıcamı yine olmadı .nasıl yapıyoruz :)
Canım sağ üstte adın yazıyor ya en yukarıda oradan kişisel bilgilere gir. Hamilelik takvimi diye bir alan olacak aşaa doğru indikçe.. Oradan tahmini doğumu hesaplayıp bebeğin doğum tarihini gir ve değişiklikleri kaydet de çıkacaktır. Bana cevap yaz göreceksinKızlar şu takvimi nasıl yapıyoruz ya ben yaptım ama olmadı.eski sayfalardan baktım nasıl yapıcamı yine olmadı .nasıl yapıyoruz :)
İnşallah canm benim Allah razı olsun. RAbbim senin bebişini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım bekle geçsin adetin. İnşallah bebeğin seninledir..
Amin canım çok sağolİnşallah canm benim Allah razı olsun. RAbbim senin bebişini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım benim sağolasın Alah razı olsn inşallah hepinize nasip etsn Rabbim.dualrım sizinleCanısı ben girmiyordum bır sure tebrık ederım allah saglıkla sıhhatli kucagına almayı nasıp etsın ınsallah analı babalı büyütsün canım benim
Amin Canım benim insallahCanım benim sağolasın Alah razı olsn inşallah hepinize nasip etsn Rabbim.dualrım sizinle
Canım hayırlısı herşeyden önce. az kalmış bata. Adet belirtileri ile aynı olabildiği için insan ümitsizleniyor.. Ama ümidim bitti dediğin yerde bir mucize oluyoor.Kızlar bnde bu ay bırsey yok cunku adet öncesi hep karnımda sıskınlık olur bat 8 kasım ve şuan sıskınlıgım var yanı
A olmuş sağolasn canım beeğin doğum tarihini girecegimi bilniyordum Allah razı olsn :)Canım sağ üstte adın yazıyor ya en yukarıda oradan kişisel bilgilere gir. Hamilelik takvimi diye bir alan olacak aşaa doğru indikçe.. Oradan tahmini doğumu hesaplayıp bebeğin doğum tarihini gir ve değişiklikleri kaydet de çıkacaktır. Bana cevap yaz göreceksin![]()
Ne demek canımA
A olmuş sağolasn canım beeğin doğum tarihini girecegimi bilniyordum Allah razı olsn :)
Bende acayip yiyorum valla canım. Şu an yine acıktım. Meyve tabağı yapıcam şimdi. Geçen gece yattım yatağa açım uyuyamıyorum. Kalktım peynir falan yedim biraz bastırdım açlığımı sonra yattım uyudum :) geçen hamileliğimde bende hiç böyle açlık olmadı. Neden şimdi böyle anlamıyorumYa ben niye yiyemiyorum kilo bile vermeye basladim![]()
Spiral için erkenmiş canım ya keşke yapmasaydın kendiniz korunsaydınız...Kızlar 3 yıldır uğraşıyoz olmuyor. Ben 15 yıllık evliyim. 14 yaşında bi kızım var. Sonra sprail taktırmıştım 10 yıllık. Sonra çıkartım ama şimdide olmuyor. Eşimde sperm hareketi zayıf dediler.