- 22 Ekim 2016
- 261
- 382
- 18
- 30
Benmde sıska ama bebişten sonra verirsin üzülme inş benmde olurKız saçmalamabu seferde adamın yanında goril gibi olucam benim adam sıska
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmde sıska ama bebişten sonra verirsin üzülme inş benmde olurKız saçmalamabu seferde adamın yanında goril gibi olucam benim adam sıska
![]()
Ayy maşallah bende mide bulantısı pek yok ama böyle yiyemiyorum. Midem kazınıyo ama canım bişey yemek istemiyorYaaa aynıyız yaaa ben 57-58 kilo arasıyım ama bu gidişle 90 olucam galiba 3 tabak tavuklu pilav yedim bide üstüne meyve napıcam bilmiyorummmm![]()
Ya imrendim valla sana şuanYa ben niye yiyemiyorum kilo bile vermeye basladim![]()
İnşallah canımm allahım isteyen her kadına yaşatsın inşallahBenmde sıska ama bebişten sonra verirsin üzülme inş benmde olur
Amiiiinİnşallah canımm allahım isteyen her kadına yaşatsın inşallah
DepresyondayımmmmmmmmAyy maşallah bende mide bulantısı pek yok ama böyle yiyemiyorum. Midem kazınıyo ama canım bişey yemek istemiyor
Ben yumurtladığımı sandığım hafta gün aşırı oldu. Sonraki hafta dikkat etmedik geç yumurtlamışım. Adet günün gelene kadar bırakmayınAnladım ben iki günde bir ilişkiye giriyorum sırf olsun diye
Sagol canım hatırladığın icin ama yapamadım o yüzden yazmadım yarın yapmak istiyorum kismetse bugün cikamadim dışarı ama sonucu tahmin edebiliyorum simdiden negatif büyük ihtimal
Hakkında hayırlısı olsun canım tabii ki aceleciyiz insanoğlu işte hemen olsun istiyoruz ama herseyin bir zamani var Rabbim ne zaman kulunu yaratmak isterse o zaman olacak en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah geçmişte kötü bir deneyim yaşamış biri olarak bunu bilir bunu söylerim Rabbim en güzel en hayırlı zamanda hayirli saglikli evlat nasip etsin inşallah yine de umudunu kırma önceki talihsiz gebeligimden şunu soyleyebilirim ki bence en büyük ve belki de adetten farklı tek belirti kişinin kendisinin hamile olduğunu içten içe hissetmesi ben gerçekten aynaya bakıp ben hamileyim ve eminim demiştim eşime test yapmadan önce hakkımızda hayırlısı olsun sevgilerSagol canım hatırladığın icin ama yapamadım o yüzden yazmadım yarın yapmak istiyorum kismetse bugün cikamadim dışarı ama sonucu tahmin edebiliyorum simdiden negatif büyük ihtimal![]()
Benim doktorum sabah 1 dilim çavdar ekmeği ile beyaz peynir zeytin haşlanmış yumurta ve 1 bardak süt verdi. Arada kayısı kurusu ve ceviz. Öğlen sebze yemeği salata yoğurt. Arada hurma kuru üzüm taze badem artık ne varsa onu yicem. Akşam et yemeği salata yoğurt 1dilim ekmekle. Meyve olarak kırmızı elma yerine yeşil elma, muz yerine kivi yememi söyledi. Haftasonu biraz bozdum ama bunu yapınca kilo almadım yaniDepresyondayımmmmmmmmyemekleri alın önümdeeeennnnnnnn
ahh ahh bende öyle olsam ama diyet yapmaya karar verdim
![]()
Bitkisel lurler ve evicap cinko ve selenyum vitamini kullan canim en az 3 ay...bitkisel kurlerde kişniş çayı ,keciboynuzu kürü , ve caksir suyu aktardan sperme iyi geken karisimli bal al icir canim.ben bunlari yaptim cok deisti sonuclarimiz.Kızlar 3 yıldır uğraşıyoz olmuyor. Ben 15 yıllık evliyim. 14 yaşında bi kızım var. Sonra sprail taktırmıştım 10 yıllık. Sonra çıkartım ama şimdide olmuyor. Eşimde sperm hareketi zayıf dediler.
Amin canım çok teşekkürlerIyi olmanıza sevindim canlar inşallah donuna kadar boyle gider simsıcak kucaklıyorum O onurumbenim
Canım merhaba. Daha önce de hamile kalmışsın aslında belirtilerine güvenip güvenmiyeceğini sen daha iyi bilirsin.Kızlar
Ne olur bi el atın
kızımda 3 gün kala 47 gibi bi değerle hamile olduğumu öğrenmiştim bu sefer çok erken yaptım testi 5 gün kala 0.18 çıktı forumlarda gezinirken adetten önce kanda negatif olup sonrası pozitif olan çok kişi okudum. 8 inde bat'ım. 10 gündür aşırı bel ağrım ve bol akıntım var sizce var mı umut ?![]()
Haklisin canım soylediklerinin hepsi doğru duayida doğru etmek lazım istiyoruz istiyoruz ama saglikli hayirli istememiz lazımHakkında hayırlısı olsun canım tabii ki aceleciyiz insanoğlu işte hemen olsun istiyoruz ama herseyin bir zamani var Rabbim ne zaman kulunu yaratmak isterse o zaman olacak en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah geçmişte kötü bir deneyim yaşamış biri olarak bunu bilir bunu söylerim Rabbim en güzel en hayırlı zamanda hayirli saglikli evlat nasip etsin inşallah yine de umudunu kırma önceki talihsiz gebeligimden şunu soyleyebilirim ki bence en büyük ve belki de adetten farklı tek belirti kişinin kendisinin hamile olduğunu içten içe hissetmesi ben gerçekten aynaya bakıp ben hamileyim ve eminim demiştim eşime test yapmadan önce hakkımızda hayırlısı olsun sevgiler![]()