• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

2. Yumurtlama haftam geldi sayilir adet olmadan yapsak o hafta tutar mi ki bide bu ay ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum surekli akintim vardi hep

Seni durumun ne kadar değişik ya.gec dollenme oldugnu dusunmeden edemiyor insan.hayirlisi insaallah.ovulasyon testi yapiyor musun

nasılsınız hatunlar iyisinizdir inşallah. aklıma takılan birşey var bebek düşünmeden önce sürekli akıntım oluyordu. artık iki günde bir değerlendiyoruz ama normalde olan akıntım olmuyo. yumurtlama döneminde de akıntı olması gerekiyordu kafam karıştı.

canım merhaba.biliyomusun o akıntı bende de hiç olmadı iğneden sonra.normalda yumurtlama dönemlerimi anlıyordum ama iğneden sonra hiç belirtim olmadı yumurtlama gününe dair.benim bugün 14.cü günüm bekliyorum artık kırmızıları :KK43:
Canim oyle dusunmeyin bendede akinti olmuyordu ama ben igneden sonrada 3 4 gunde 1 kontrole gidiyordum siz gitmiyormusunuz..kontrolde catladigini dogrulamisti doktor hem usg de.hemde progesteron testinde. yani akintim olmadi ama catladigina emindik.esimde problem varmis ondan tutmamis

Amin canim Allah isteyen herkese versin insaallah:dua: bu sitenin en sevdigim yani hic tanimadigin yuzyuze gorusmedigin insanlarin senin hissettiklerini hissetmesi anlamasi moral vermesi birbirine destek olmasi.iyiki uye olmusum iyiki varsiniz:KK1:
Oyle kuzum biri mutlu olsa biz de seviniyoruz uzulse üzülüyoruz cok guzel bi dostluk olustu masallah

nasılsınız hatunlar iyisinizdir inşallah. aklıma takılan birşey var bebek düşünmeden önce sürekli akıntım oluyordu. artık iki günde bir değerlendiyoruz ama normalde olan akıntım olmuyo. yumurtlama döneminde de akıntı olması gerekiyordu kafam karıştı.
O stresten oluyor canim.ama iliski sirasinda kuruluk zorluyorsa ki spermler icinde kuruluk hic iyi deil ben anasonla civanpercemi kürü yaptim bikackere.2 veya 3 bardak icmisimdir en fazla.ama cok sukur hemen duzeldi 2 aydir daha oyle kuru olmuyorum iliski sirasinda

Canim oyle dusunmeyin bendede akinti olmuyordu ama ben igneden sonrada 3 4 gunde 1 kontrole gidiyordum siz gitmiyormusunuz..kontrolde catladigini dogrulamisti doktor hem usg de.hemde progesteron testinde. yani akintim olmadi ama catladigina emindik.esimde problem varmis ondan tutmamis
yok canım doktor beni hiç çağırmadı.iğneden sonra kontrole falan gitmedim yani progesteron testi falan da istemedi.benim bu ay olmadı maalesef.dün 13.günümdü testim negatifti.artık bu aya kaldı :(

Evet canim folik asit kulanimi cok onemli. Gebeligu Ogrenir ogrenmez kullanman lazim hatta aslinda cok oncesinden baslamak lazim folik asite?

Doktora muayene oldum folik asite ve tedaviye başlattı hamilelik durumunda bebekte bir terslik olmaması için önceden kullanılması gerekiyormuş.

Seni durumun ne kadar değişik ya.gec dollenme oldugnu dusunmeden edemiyor insan.hayirlisi insaallah.ovulasyon testi yapiyor musun
Off vallahi sorma ya beden sanki bana ait degil taniyamiyorum artik sacma sapan seyler oluyo vucudumda :D streste yapmiyorum artik koy verdim ama insan dusunmeden edemiyo 8 gun adet gecikmesi testler negatif kasik agrisi uyusma akinti bitti yumurtlama haftam geldi adet yok kafayi yicemm

O stresten oluyor canim.ama iliski sirasinda kuruluk zorluyorsa ki spermler icinde kuruluk hic iyi deil ben anasonla civanpercemi kürü yaptim bikackere.2 veya 3 bardak icmisimdir en fazla.ama cok sukur hemen duzeldi 2 aydir daha oyle kuru olmuyorum iliski sirasinda
kuruluk oluyo ve zorluyo canım ister istemez insan düşünüyor ters giden birşey mı var diye

O stresten oluyor canim.ama iliski sirasinda kuruluk zorluyorsa ki spermler icinde kuruluk hic iyi deil ben anasonla civanpercemi kürü yaptim bikackere.2 veya 3 bardak icmisimdir en fazla.ama cok sukur hemen duzeldi 2 aydir daha oyle kuru olmuyorum iliski sirasinda[/QUOTE
kürü nasıl yaptın peki canım bu ay geçti gibi bebiş olmazsa inşalallah da olur aynı problem olursa ben de deniyim o kürü

merhaba canım nasılsın geçmişe bakamadım yazdıysan da göremedim durumlar nasıl sende var mı gelen giden
8 gun oldu yok bir haftadir pedle dolasiyorum oldum diye ama gelmiyo agrim var adet sancisi gibi ama biraz daha hafif sanki asagiya bisey iniyo gibi bakiyorum tik yok yorgunluk var biraz sivilce cikti yuzumde tam boyle olucam gibi bir haftadir ama gelmedi

her zamanki gibi negatif:) güya yapmıycaktım bidaha hiç. kendime acı cektirmeyi seviyorum sanırım. 7 gün var erken gebelik testi almıştım ama olsa çıkardı. sanki hiç olmayacak gibi hiç anne olamayacakmışım gibi hissetmeye başladım. bu düşünceyi kafamdan silmek istiyorum. tükendim sıkıldım artık cidden istemeyim olmayacagını kabullen diyorum.
Canım 7 gün çok erken benim bildiğim 6 gün önce en erken yapılıyor o testler.belki geç döllenme olcak...bukadar karamsar olmayin

Back
X