- Konu Sahibi Prettywomaan
- #1.141
Sağol canım Rabbim size hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıcakla kucağınıza alın hepiniz deCanım benim ya rabbim sabırlar versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım Rabbim size hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıcakla kucağınıza alın hepiniz deCanım benim ya rabbim sabırlar versin.
Cok gecmis olsun , tup bebek miydi belirtiniz var miydiBebeğin gelişimi 6. Hafta da kalmış kızlar ilaçla düşük yapacağım
Evet tüp bebekti hayır yoktuCok gecmis olsun , tup bebek miydi belirtiniz var miydi
P Prettywomaan , merhaba ben K Kittylovers yaş 44, 3.ve 4. Çocuklarım olacak inşallah. D.T: 22.06.2026 - ikizMerhaba değerli anne adayları..
Hoş geldiniz..
Hamilelik sürecinde birbirimize destek olmak için bu başlık altında toplanıyoruz..
Gebeliğinizi öğrendikten sonra, aşağıdaki bilgileri eksiksiz ve tek gönderi halinde, beni etiketleyerek yazarsanız sizi tabloya ekleyebilirim..
Hepimize sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik sürecinin ardından, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum.. :)
İmza alanı eklemek için yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-06-2026
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ P Prettywomaan 25 2. 8 Eylül 6+4 Kız 16.06.2026 Manolya_31
44 2. 8 Eylül 6+0 15.06.2026 A adsuma 23 1. 24 Eylül Erkek 30.06.2026 P Paradisee 30 1. 6 Ekim 5+2 sano
30 1. 23 Eylül 6+3 @Tugceir 24 1. 27 Ağustos 8+2 03.06.2026 @muhasebeci2547 27 1. 10 Eylül 17.06.2026 @zyynppp 26 1. 21 Eylül 28.06.2026 @kittenlyy 34 2. 10 Eylül 5+0 @bfbf 27 1. 9 Eylül @afitap06
Allah sabir versinEvet tüp bebekti hayır yoktu
Kız canım07/04/1993 benim
01/06/1991 eşim
2026 haziran
Allah sabır versin, çok üzüldümBebeğin gelişimi 6. Hafta da kalmış kızlar ilaçla düşük yapacağım
Çok geçmiş olsun canım Allah kucağını boş koymasın doğru zamanda sağlıkla hayırlısıyla yeniden doldursun inşallahBebeğin gelişimi 6. Hafta da kalmış kızlar ilaçla düşük yapacağım
Çok geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda sağlıkla yeniden nasip etsin inşallahBebeğin gelişimi 6. Hafta da kalmış kızlar ilaçla düşük yapacağım
canım çok geçmiş olsun, rabbim sabırlar versinBebeğin gelişimi 6. Hafta da kalmış kızlar ilaçla düşük yapacağım
Kimyasalmış benimki maalesefÇok takılmayalım, zaten dr uyumsuzluk varsa ultrasona göre güncelliyormuş(yumurtlamadan sonra ortalama 14 gün sonra adet olunuyor. Benim çok uyumluydu. Her vücut uymayabilir ama değerlerine de bakarsak 12 değilsede bugün 14 gibi
)
Yaa belirti var mıydı gecmıs olsun rabbım hayırlısını nasıp etsinKimyasalmış benimki maalesef![]()
Elifim cok üzgünüm Allah'ım tekrar nasip etsin sana doktor sebeb ne gösterdi neden böyle olmusSağol canım Rabbim size hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıcakla kucağınıza alın hepiniz de![]()
Canım sebeb yok yani doktor böyle durumda sebeb aramaz yanı gelişimi durduysa ilerlememiştir benımde ikiz ama bırinin gelişimi durmuş dedı doktorElifim cok üzgünüm Allah'ım tekrar nasip etsin sana doktor sebeb ne gösterdi neden böyle olmus
çok üzüldüm geçmiş olsun inşAllah bir sonrakinde en mutlu olacagınız haberleri almak nasip olurKimyasalmış benimki maalesef![]()
Bebek zaten sağlıksızdır tutunamadıysa dedi şimdiden gelişimi durması daha iyi olmuş dedi canımElifim cok üzgünüm Allah'ım tekrar nasip etsin sana doktor sebeb ne gösterdi neden böyle olmus
Evet Buda üzücü ama ilk aylarda olması en azından yani kabullenıyoruz mecburenBebek zaten sağlıksızdır tutunamadıysa dedi şimdiden gelişimi durması daha iyi olmuş dedi canım
Benimde hiçbir belirtim yok midem dahi bulanmiyor bazen kendimi hamile gibi hissetmiyorum ve korkuyorum keseyi gördük ama kalp atışını duymadım daha tedirginim bende açıkçasıBebek zaten sağlıksızdır tutunamadıysa dedi şimdiden gelişimi durması daha iyi olmuş dedi canım
Oyy kuzum hayırlısı olsun hakkında dinlen güzelce, bol sıvı almaya çalış.Benimde Ağustosda kimyasal oldu ikinci adeti görmeden aynı ay hamile kaldım. Eğer istiyorsan gönlüne göre versin AllahKimyasalmış benimki maalesef![]()