- 31 Ağustos 2025
- 601
- 503
- 18
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #1.181
Yerleşme kanaması dedi Doktor, çünkü rahim içinde hiç kanama alanı yoktu çok şükürDoktor neden kaynaklandığını söyledi mi size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşme kanaması dedi Doktor, çünkü rahim içinde hiç kanama alanı yoktu çok şükürDoktor neden kaynaklandığını söyledi mi size
Merhaba bende hamileyim çok şükür. İkizlerimizi bekliyoruzbir kiz bir erkek hissediyorum. Transfer tarihim 4 Ekim. 5. Gün embriyoları
![]()
Benım de 9 eylül salı gunu kanım 957 ydı pazartesi gitsem kese gorunurmu acaba
Benim normal kırmızı kanamam oldu bir kere bir sebep bulamadılar. Bir kerede kahverengi lekelenme oldu 2 gün sürdü geçti sorun olmadı benim sizinde olmaz inşallahKizlar 6+5 keseyi 6+0 da gördüm biraz onnce WC ye gittim 1 damla kahverengi leke sildim peceteye hiç böyle olmadi transferden sonra ilk defa yaşıyorum bir sorun olurmu
Göğüs hassasiyeti var mı cnm?Benimde hiçbir belirtim yok midem dahi bulanmiyor bazen kendimi hamile gibi hissetmiyorum ve korkuyorum keseyi gördük ama kalp atışını duymadım daha tedirginim bende açıkçası
Var canım ama hamile olduğumu öğrendiğim günden beri var neden sordun canimGöğüs hassasiyeti var mı cnm?
Bende var basindan beriGöğüs hassasiyeti var mı cnm?
Benim de var arkadaşım o yüzden sordum çünkü bir dönem azaldı şimdi yine arttı. Sende de bi artıp azaldı mı yoksa hep aynı mıydı arkadaşım?Var canım ama hamile olduğumu öğrendiğim günden beri var neden sordun canim
Sızı mı, yoksa hissedilen hassasiyet mi Paradise? Dokununca acıyor mu meselaBende var basindan beri
Sendede mi kajverengi leke oldu brnde ilk defa yaşadım panik yaptim ayaklarımı uzatıp yatıyorum simdiBenim de var arkadaşım o yüzden sordum çünkü bir dönem azaldı şimdi yine arttı. Sende de bi artıp azaldı mı yoksa hep aynı mıydı arkadaşım?
Benimki elleyince aciyor durdukyere acımıyorSızı mı, yoksa hissedilen hassasiyet mi Paradise? Dokununca acıyor mu mesela
Evet lütfen kalkma ağır iş de yapma. Yok arkadaşım hiç lekelenme yaşamadım ama meme hassasiyetim normaldi birden arttı iki gündür. O yüzden sormak istedim hep aynı şekilde mi hassasiyet diyeSendede mi kajverengi leke oldu brnde ilk defa yaşadım panik yaptim ayaklarımı uzatıp yatıyorum simdi
Hissedilen hassasiyet ve dolgunluk hep var. Dokununca acima veya sizi da bazi gunler oluyor bazi gunler olmuyorSızı mı, yoksa hissedilen hassasiyet mi Paradise? Dokununca acıyor mu mesela
35 yaşındayım. Sat 12 eylüldü sanırım emin değilim. Transfer tarihim 4 Ekim. İlk keseleri 5+4 de gördüm. Kalp atışı henüz duyulmadı. İkizlerimiz olacakMerhaba değerli anne adayları..
Hoş geldiniz..
Hamilelik sürecinde birbirimize destek olmak için bu başlık altında toplanıyoruz..
Gebeliğinizi öğrendikten sonra, aşağıdaki bilgileri eksiksiz ve tek gönderi halinde, beni etiketleyerek yazarsanız sizi tabloya ekleyebilirim..
Hepimize sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik sürecinin ardından, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum.. :)
İmza alanı eklemek için yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-06-2026
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ P Prettywomaan 25 2. 8 Eylül 6+4 Kız 16.06.2026 Manolya_31
44 2. 8 Eylül 6+0 15.06.2026 @adsuma 23 1. 24 Eylül Erkek 30.06.2026 P Paradisee 30 1. 6 Ekim 5+2 @sano 30 1. 23 Eylül 6+3 @Tugceir 24 1. 27 Ağst 8+2 03.06.2026 @muhasebeci2547 27 1. 10 Eylül 17.06.2026 @zyynppp 26 1. 21 Eylül 28.06.2026 @kittenlyy 34 2. 10 Eylül 5+0 @bfbf 27 1. 9 Eylül @afitap06 27 1. 26 Ağst 5+3 7+2 01.06.2026 @yolculuk2345 28 1. 22 Eylül @gulaysedeniz 36 1. 5 Eylül 7+0 7+0 12.06.2026 @dmldgn 26 1. 18 Eylül 24.06.2026 X xxperia 27 29 Ağst 5+3 6+2 05.06.2026 @Esmeren 32 1. 17 Eylül 4+5 5+5 @asluh 26 1. 20 Eylül 5+0 26.06.2026
Bugün 5+4 dedi geçen haftadan bu yana kese büyümemiş gibi dedi şuan kalp atışı yok dedi siz gittiniz mi size nededievet benimd
evet benimde sat 9 eylül muhtemelen geç döllenme
Elif kuzum iki gündür sana üzülüyordum bugün bana da kese büyümemiş pek haftaya bakacağız dedi.. Rabbim sabırlar versin allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda yine yeniden istediğin zaman olur sağlıcakla Rabbim versinCanım benim ya rabbim sabırlar versin.
Peki doktor koruyucu bir şey verdi mi? İğne falan? Benimde gözle görülür değil ama kesenin dışında kanamam varBenim normal kırmızı kanamam oldu bir kere bir sebep bulamadılar. Bir kerede kahverengi lekelenme oldu 2 gün sürdü geçti sorun olmadı benim sizinde olmaz inşallah
5+4 için kalp atışı çok erken değil mi?Bugün 5+4 dedi geçen haftadan bu yana kese büyümemiş gibi dedi şuan kalp atışı yok dedi siz gittiniz mi size nededi
Evet bencede erken ama kendisi öle dedi troidlerim çalışmıyor ve karaciğer enzim yüksekliği için de dahiliyeye yolladı kafam çok karışık hatta kanamam varmı dedi şaşgınım şuan..5+4 için kalp atışı çok erken değil mi?
Allah'ım su 13. Haftaya gecseydik bir en azından riskler azalıyorEvet bencede erken ama kendisi öle dedi troidlerim çalışmıyor ve karaciğer enzim yüksekliği için de dahiliyeye yolladı kafam çok karışık hatta kanamam varmı dedi şaşgınım şuan..
Benim kanama alanı görülmedi ama tüp bebek olduğu icin zaten progestan ve progestan dex iğne kullanıyorumPeki doktor koruyucu bir şey verdi mi? İğne falan? Benimde gözle görülür değil ama kesenin dışında kanamam var