• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Rica ederim canım. Kötüyü düşündüm gibi oldu ama olmayan olmuyor. Hiç sebebsiz de olabilir ben yılbaşından beri ne gecikmeler gördüm 12-10-9-8-3 düzensiz düzensiz gittik bakalım bu ay ne olacak hayırlısı. Belki de gerçekten geç döllenme vardır belki çıkar kan testi çok canını sıkmayacak sa bir yap istersen
Yok ya alistim negatiflere kafami takmiyorum sonucta bir gun mutlaka olucak ama varsada insan ogrenmek istiyo yada adet olmak istiyo ikisi arasinda kalmak zor

Biliyor musun burada adet söktürücü bile kullanıp 15 gün geçince öğrenenler var :-)
Rabbimden ümit kesilmez.
Ohaa ya ben icmedim korktum varsa duserse diye hadi gelir kendi kendine dedim ama yok dur bi bakayim yarin test yapayim tekrar varsada insallah cikar yoksada insallah hastalanirim doktora gitmeden

Kızlar bu arada benim son günlerde hep akıntım vardı ama bugün kupkuruyum. Herhalde bu ay yine gol olmadı ne dersiniz? Özellikle hamiş arkadaşlara sormak istiyorum, hiç böyle kuru olup da hamile olduğunu öğrenen olmamış mıdır acaba? :KK43:
Benim de kuruydu ama hamişmişim :KK48: akıntı sonradan başladı bende

Insallah canim degilse bile adet olayimm insan kendini tuaf hissediuyo boyle bekliyosun yok falan
aynen bende öyle hissetmiştim canım varsa çıksın testlerde yoksa da adet olayım dedim :) oldum :) gecikmede daqha yoğun olur kanama benim bildiğim ama bende tam tersi oldu bakalım hayırlısı bunda da vardır bir hayır ama bekleme daha fazla yap tekrar bir test ya da doktora bir görün bakalım neden gecikmiş.bende imkanım olsa gideceğim aslında normalde hiç gecikmem olmaz benim.ama çalışıyorum izin almam zor biraz.

Ohaa ya ben icmedim korktum varsa duserse diye hadi gelir kendi kendine dedim ama yok dur bi bakayim yarin test yapayim tekrar varsada insallah cikar yoksada insallah hastalanirim doktora gitmeden
Adet söktürücü iğne vurulmuşluğum da var canım Yok yok bu hayatta.3 doz birden vurulmuştum bebek varsa zarar vermiyor demişti doktor test yapmıştım o gün kan testi negatif çıkmıştı 5gün sonra adet olmazsan yine gel dedi iğneden sonra 6. Gün olmuştum

Adet söktürücü iğne vurulmuşluğum da var canım Yok yok bu hayatta.3 doz birden vurulmuştum bebek varsa zarar vermiyor demişti doktor test yapmıştım o gün kan testi negatif çıkmıştı 5gün sonra adet olmazsan yine gel dedi iğneden sonra 6. Gün olmuştum
Ay insallah bakalim yarin evde test yapayim baktim yok bigun daha bekliyim sonra doktoraa insallah iki gun icinde gelir de gerek kalmaz

aynen bende öyle hissetmiştim canım varsa çıksın testlerde yoksa da adet olayım dedim :) oldum :) gecikmede daqha yoğun olur kanama benim bildiğim ama bende tam tersi oldu bakalım hayırlısı bunda da vardır bir hayır ama bekleme daha fazla yap tekrar bir test ya da doktora bir görün bakalım neden gecikmiş.bende imkanım olsa gideceğim aslında normalde hiç gecikmem olmaz benim.ama çalışıyorum izin almam zor biraz.
Saol canim benim mevsim degisikligi dedim ama benim mevsim gecisldrinde bile 1 gunluk gecikmem olmaz tam saatinde oglede geliyo yani doktorda bisey yok dedi kansizlik falanda gozukmuyo dedi ama tekrar gitmekte fayda var sannirim bi iki gun daha bekliyim bakim

Kanlarini ne zamanlar verdin kac cikmisti

Canım söktürücü bebeğe zarar vermiyormuş içtiysen bile panik yapma.
Ben battan iki gün önce yaptırdım 0,1 battan 2 gün sonra yaptırdım 0,1 çıktı. Sonra 4. günde idrar yaptım pozitif çıktı 6. gün de kan verdim 64 çıktı kan :-)

Bu ay dene yavrum uzulmek yok en azindan simdi gununde adet olucaksin ve kasimm var onundee sakin canini sikma dusunme nasil olsa bu ay olucak de moral bozmak yok. Burda hepimiz bebis istiyoruz Rabbim tez zamanda vericek inaniyorumm
Yok canım ben yeni yıla kadar ara vermeyı dusunuyorum o zamana kadar bıraz kendımle ılgılenecegım. El işi ürün yapıyorum onlara devam edecegım falan spor yapacagım yenı yıldan snra tekrar başlarım ınsallah

Back
X