• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
ya benim cok sinirlerim bozuk herkesle kavga edip duruyorum tek ben miyim hormonlardan mı asırı sinirli ve asabiyim ya kımseye tahammulum kalmadı bir de midem bulanıyor çok tadım kaçık ahshhahshs

ya benim cok sinirlerim bozuk herkesle kavga edip duruyorum tek ben miyim hormonlardan mı asırı sinirli ve asabiyim ya kımseye tahammulum kalmadı bir de midem bulanıyor çok tadım kaçık ahshhahshs
Ay o sinir bende de var sigarayı bıraktıysan o da yapabilir ben her yerde uyukluyorum bir de 😅

Bende öyleyim 😂😂 agzımında tadı degısık dün akşam eşim getirmiş tatlı ye bıraz dedı dedin ağzımın tadı bozuk demir gibi tat var yemıyom sen ye yeter dedim tartıştım adamla 🤣🤣🤣

Bende öyleyim 😂😂 agzımında tadı degısık dün akşam eşim getirmiş tatlı ye bıraz dedı dedin ağzımın tadı bozuk demir gibi tat var yemıyom sen ye yeter dedim tartıştım adamla 🤣🤣🤣
Benimde tam terse hamilelikten önce çok gergin sinirli biriydim şuan okadar sakın biriyim 😂 herşeyin ters

Kızlar üşüyormusunuz sizde sürekli bi üşüme var içten içten özellikle akşamları🥹
Evet bende de var ya hele şuan inanılmaz üşüyorum sabahtan beri elim suda bide ondan da sanırım benimki

Üşüyorsan bebek erkek olacak diyorlar ne kadar doğru bilemem ama 😁
Ben oğlumda aşırı sıcaklıyor terliyordum bence çok alakası yok 😂

kızlar sivilcelenme problemi yaşayan var mı aranızda, kolay kolay sivilce çıkmazdı yüzümde kaç gündür 4 er 5 erli çıkıyor
Benimde öyle ya hersabah yeni bir tanesiyle uyanıyorum

P Prettywomaan benimkine de bakar mısınız
Kız canım

Ben oğluma hamileyken öyleydim ya araç kullanıyordum sürekli bide iiim gereği trafikte önüme gelenle kavga edip tartışıyordum eve gelip kocama sarıyordum baya lanet bi tip olmuştum ama bu sefer duygusala evrildi sinirim bu aralar çok duygusalım 😂😂

Evet bende de var ya hele şuan inanılmaz üşüyorum sabahtan beri elim suda bide ondan da sanırım benimki

Ben oğlumda aşırı sıcaklıyor terliyordum bence çok alakası yok 😂

Benimde öyle ya hersabah yeni bir tanesiyle uyanıyorum

Kız canım

Ben oğluma hamileyken öyleydim ya araç kullanıyordum sürekli bide iiim gereği trafikte önüme gelenle kavga edip tartışıyordum eve gelip kocama sarıyordum baya lanet bi tip olmuştum ama bu sefer duygusala evrildi sinirim bu aralar çok duygusalım 😂😂
Teşekkür ederim 🥰

Faydası oluyor mu öyle peki su içebilen var mı
Olan uykuma uyku ekledi onun dışında sabah kalktığımda yemeklere karşı koku hassasiyeti yaşamıyorum. Asıl sorunum geceleri başlayan reflü ondan nasıl kurtulacam bilmiyorum sürekli elimin altında çiğneme tableti

bu bağırsak hareketliliği için ne yapabiliriz güm diye patlayacağım diye korkuyorum artık size iyi gelen bir şey var mı

KIZLAR TABLOYA DAHİL OLMAK İSTEYEN TABLODA EKSİK BİLGİSİ OLANLAR BENİM GÖZDEN KAÇIRDIKLARIM BENİ ETİKETLEYEBİLİRSİNİZ ❤️‍🔥

Back
X