• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Kızlar ikinci gebeliği olan var mı acaba? Kızım 2 yaşında 5 haftalık hamileyim kızımı kucağıma aldıktan sonra karnımda kasılma oluyor. Almama ihtimalim yok mecbur alıyorum
Ben.. Malesef alıyoruz çünkü istiyor bende de oluyor yavaş almaya çalış bide kucağına oturmasına izin verme diyeceğim ama 2 yaş sendromu herşeye ağlıyor

Kızlar ikinci gebeliği olan var mı acaba? Kızım 2 yaşında 5 haftalık hamileyim kızımı kucağıma aldıktan sonra karnımda kasılma oluyor. Almama ihtimalim yok mecbur alıyorum
benim oğlum da 2 yaşında 6. Haftandayım ve lekelenmem de var ama mecburen alıyorum kucağıma stres etme çünkü bir çözümü yok allah a emanet artık

Ben dün gittim 7+3 sesini dinletmedi ama alttan muayene de kalp atışını net gördük çok şükür darısı tüm bekleyen anne adaylarının başına inşallah hepimiz sağlıkla duyarız 🌸🙏🏻

Kızlar 6. Haftadayım karnımda acayip hissettiğim bi gerilme ve ağrı var sizde de var mı dayanamayacak kadar değil ama rahatsız edecek kadar

progestan iğne ve kansulandırıcı kullanıyorum umarım ters giden bişey yoktur keseyi görmüştük 10 gün sonra kalp atımı için çağırdı doktor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Back
X