Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ikinci gebeliği olan var mı acaba? Kızım 2 yaşında 5 haftalık hamileyim kızımı kucağıma aldıktan sonra karnımda kasılma oluyor. Almama ihtimalim yok mecbur alıyorum
Ben.. Malesef alıyoruz çünkü istiyor bende de oluyor yavaş almaya çalış bide kucağına oturmasına izin verme diyeceğim ama 2 yaş sendromu herşeye ağlıyor
Kızlar ikinci gebeliği olan var mı acaba? Kızım 2 yaşında 5 haftalık hamileyim kızımı kucağıma aldıktan sonra karnımda kasılma oluyor. Almama ihtimalim yok mecbur alıyorum
Ben dün gittim 7+3 sesini dinletmedi ama alttan muayene de kalp atışını net gördük çok şükür darısı tüm bekleyen anne adaylarının başına inşallah hepimiz sağlıkla duyarız
Ben dün gittim 7+3 sesini dinletmedi ama alttan muayene de kalp atışını net gördük çok şükür darısı tüm bekleyen anne adaylarının başına inşallah hepimiz sağlıkla duyarız
progestan iğne ve kansulandırıcı kullanıyorum umarım ters giden bişey yoktur keseyi görmüştük 10 gün sonra kalp atımı için çağırdı doktor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin