- 5 Şubat 2016
- 1.549
- 1.235
- 63
Cuma günü gidicem canım inşallah sen gittin mi ?Bu arada seninld aynıyız ya sen ne zaman gidicektin doktora ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma günü gidicem canım inşallah sen gittin mi ?Bu arada seninld aynıyız ya sen ne zaman gidicektin doktora ?
Ayy ne güzel canım yaa darısı biziö de başımıza inşallahKızlar bugün minnoşumun kalp atışlarını dinledik. 1 cm olmuş. 1 hafta geriden geliyomuş geç yumurtlamadan dolayı. 10 gün sonra tekrar çağırdı![]()


Cmtesi çağırdı kese için. Haberleşelim canımCuma günü gidicem canım inşallah sen gittin mi ?
Sadece cok fazla akintim var
Olur canım bakalım bizim fasulyelerin kesesi gözükücek miCmtesi çağırdı kese için. Haberleşelim canım

hayırlı olsun canım cok sevindim cok güzel oluyor dinlemekKızlar bugün minnoşumun kalp atışlarını dinledik. 1 cm olmuş. 1 hafta geriden geliyomuş geç yumurtlamadan dolayı. 10 gün sonra tekrar çağırdı![]()
benim de hamile kalmadan vermem gereken 10 kilo var malesefdün başladım rejime gitsin kilolar biran önce
Amin canım benim inşallah.Ayy ne güzel canım yaa darısı biziö de başımıza inşallah![]()

Kızlar hamis kalmayi bekleyenler bugun kafaya koydum zayiflamis olarak hamile kalmak istiyorum tabi boyle göbekliyken bebis hızlıca gelirse ne âlâ başım gözüm üstüne:)
Bugun diyete basladim sabah kahvaltidan once 1 cay kasigi bal, 2 kasık elma sirkesi karısımlı ılık su; aksam yatmadan önce 1 cay kasigi pul biber, yarım limon karısımlı yogurt..
Bu diyetten umutluyum haftada 1 kilo verirsem 1.5 ay sonra ideal kilomda olucam. su an kilom 58 hedefim 52 kilo olmak.20 Aralikta 52 kilo olmaliyim 6 hafta verdim kendime..Diyetime katilmak isteyen hamile kalmayi bekleyenler buyursun:) hamislerimiz bol bol yesinler onlara her sey serbest:)
slm canım nasılsın ilaca devam ediyor musun yan etkileri hala devam ediyor mu ben gecen hafta gittim kontrole çok şükür kistim 2cmden daha küçük olmuş doktor ilacı kesebiliriz gebelik denemeye başla dedi hayırlısı artıkbenim de var 12 kilo fazlam bn de ip atlamaya ve hulohop cevirmeye başladım hayırlısı bakalım
slm canım nasılsın ilaca devam ediyor musun yan etkileri hala devam ediyor mu ben gecen hafta gittim kontrole çok şükür kistim 2cmden daha küçük olmuş doktor ilacı kesebiliriz gebelik denemeye başla dedi hayırlısı artık![]()
1 hafta kala falan akıntılar çoğalmışti canım bel ağrısı ve tuvalete sıkışmak gibiKızlar adet gününüze kaç gün kala hamilelik belirtileriniz oldu? Hamiş bayanlar?
Allah razı olsun canım benim Allahim sagsalim kucağına almayi nasip etsin sana daDuamdasin hep kuzum en icten bi sekilde hem de.. Sen uzulme hic