2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar hamis kalmayi bekleyenler bugun kafaya koydum zayiflamis olarak hamile kalmak istiyorum tabi boyle göbekliyken bebis hızlıca gelirse ne âlâ başım gözüm üstüne:)

Bugun diyete basladim sabah kahvaltidan once 1 cay kasigi bal, 2 kasık elma sirkesi karısımlı ılık su; aksam yatmadan önce 1 cay kasigi pul biber, yarım limon karısımlı yogurt..

Bu diyetten umutluyum haftada 1 kilo verirsem 1.5 ay sonra ideal kilomda olucam. su an kilom 58 hedefim 52 kilo olmak.20 Aralikta 52 kilo olmaliyim 6 hafta verdim kendime..Diyetime katilmak isteyen hamile kalmayi bekleyenler buyursun:) hamislerimiz bol bol yesinler onlara her sey serbest:)

ayyy resmen duygularıma tercüman olmuşsun ben de 57-58 kiloyum ve hayalim de tam 52 kilo olmak var ama şimdi bebek düşünüyoruz ya sakıncalı olur diyet yapsam diye düşünmüştüm :( bizde akşamları yürüyüş yapalım diye düşündük eşimle. ama ekmeği de azaltmak gerek tabii.

benim de var 12 kilo fazlam bn de ip atlamaya ve hulohop cevirmeye başladım hayırlısı bakalım
slm canım nasılsın ilaca devam ediyor musun yan etkileri hala devam ediyor mu ben gecen hafta gittim kontrole çok şükür kistim 2cmden daha küçük olmuş doktor ilacı kesebiliriz gebelik denemeye başla dedi hayırlısı artık :KK36:

Kizlar ben ovulasyon testlerinde bir turlu ayni koyuluktaki cizgiyi yakalayamamistim. Doktora gittim bugun yumurtam catlamis megersem. Kac gundur yumurtlamiyor muyum acaba diye uzuluyordum bosuna uzulmusum. Beklemeye kaldi is artik gerisi Allah'tan.

slm canım nasılsın ilaca devam ediyor musun yan etkileri hala devam ediyor mu ben gecen hafta gittim kontrole çok şükür kistim 2cmden daha küçük olmuş doktor ilacı kesebiliriz gebelik denemeye başla dedi hayırlısı artık :KK36:

merhaba cnm iyiyim sen nasılsın . ilaca devam ediyorum . son 7 tane kaldı artık haftaya salı kontrolüm var. midem çook bulanıyor aşırı derecede. senin için çook sevindim hadi hayırlısı bakalım yaa :KK71: müjdeli haberlerini bekliyorumm :KK68:

Back
X