- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
Cok dogru canım bunun farkında olsak hersey daha güzel olacak ama bazen isimize gelmiyor dünya mesgalesine giriyoruzS selifor bence hiç canını sıkma vakti gelince olacak hersey. Allah sabırsız yaratmış bizleri hep boşuna planlar boşuna telaşla yapıyoruz halbuki kendimizi bir rahat biraksak Hasbunallahi ve ni'mel vekil desek Rabbimizi kendimize vekil etsek hersey yolunda olacak. Rahatlayacagiz da işte diyorum ya aceleciyiz planciyiz. Halbuki hepimizin bir planı var ama Allahın da bir planı var ve onunki olacak o yüzden hiçbir şeye kafa takmadan sıkılmadan bugün varız ama yarını kimse bilemez diyerek sevdiklerimizle hayatı güzel yaşamaya bakmak lazım. Ben olsam kayinvalideme gülerek iğneleme yapardim babannesi altınları hazirlamadan gelmeyecekmis diyeÇok şükür kv ile beraber yaşamıyorum ama zorunda giden bişey söylediğinde gülerek iğneleme yaparak hakkından geliyorum dermisim
![]()
Ben cevap vermiyorum kirmamk icin bosver diyorum ama ne zaman patlarm bilmiyorum bugün rüyamda gorumcemle ikisine yeter diye bagriyordum rüyamda patladm iyi oldu