2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Adet OTE="Burmera, post: 48787425, member: 779280"]Canım onu doktora sormuşmuydun .normal agrı normalmişte şiddetli mi seninkisi

@buse smile benimde bihafta kadar önce kadar göğüslerim hassaslaştı ve şişti kasıklarım ağrıdı .hassasiyet az geçti ama şişler kocaman oldular :))
Adet sancisi oluyo dedim normal dedi o da ama yine de icim rahat etmedi iste kuzum[/QUOTE]
Canım 5haftalık hamile oldugun yazıyo ama bi hafta önce adet sancısı felan yazmışsın.. Anlamadım nasıl oluyor

Yaaaa ciddimisnizzz allahım inşallah bende görürüm pozitif i belirtileriniz nasıldı ilk kez mi kullanıp hamile kaldınız bir de adet düzensizliğiniz varmıydıııı ??
Normalde 34 günde bir adet görürdüm. Bebiş çalışmalarına başladığımızda daha bozuldu. 1 ay adet görmedim. Sonra doktor progestan ve miyositol verdi. İkisi de hem adet düzenliyor hem de yumurtanın kalitesini artırıyormuş. 2 ayda düzene soktu 3.ayda da adet olmadım zaten. Başta düzenli kullanmadım baş dönmesi yaptı diye. Doktorum kızdı iyi ki de kızmış sözünü dinlemeseydim düzene girsin diye beklerdim

Kizlar ya bi cvp verirmisiniz kasiklarim cok siddetli agriyo varmi boyle olup hamile olan bata 9 gun kaldi

Kizlaaar slm hepinize nasilsiniz varmi bugun guzel haberi olan. Benim size bi sorum olacak bugun okulda biseylerle ugrasirken icimden resmen bisey bosaldi dedimki kesin regl oldum indim baktim su gibi akinti gelmis adetime 9 gun var yarin kalp doktoruna gittim kan istedi benden sabah hcg yede bakacak varsa bisey cikarmiki bu aydan hic umidim yok yumurtlama gunlerini degerlendirememistik yinede nasip

Bende dun adet oldum . hamile olan arkadaslar insAllah saglicakla kucaginiza alin. Kasim ayini hala umutla bekleyenler insallah gebesinizdir. Benim gibi her ay umutla bekleyenler insAllah hayirlisiyla bizde gebe kaliriz
Sağlık olsun insaAllah bu ay hamile kalirsin canım Allahım nasip etsin yeni bat ne guncelliyim

Selamun aleykum kizlar bat 15 6 ay dolmadan hastaneye gitmek iyi degilmis hormonlar degisiyomus 6 aya kadr bilgisi olan varmi

Ben dun sanki yumurtladim o akintiyi dun gordum cok tuhaf ama
Kizlar ya bi cvp verirmisiniz kasiklarim cok siddetli agriyo varmi boyle olup hamile olan bata 9 gun kaldi
Bende senin gibiyim canim kasik agrisindan kivraniyorum 6 gun kala test yaptim negatifti 2 gun kaldi ama umudum yok

Normalde 34 günde bir adet görürdüm. Bebiş çalışmalarına başladığımızda daha bozuldu. 1 ay adet görmedim. Sonra doktor progestan ve miyositol verdi. İkisi de hem adet düzenliyor hem de yumurtanın kalitesini artırıyormuş. 2 ayda düzene soktu 3.ayda da adet olmadım zaten. Başta düzenli kullanmadım baş dönmesi yaptı diye. Doktorum kızdı iyi ki de kızmış sözünü dinlemeseydim düzene girsin diye beklerdim

Heeee benim düzensiz adetim pco teşhisi kondu işte bu ay ilk kez klomen kullandım ardından ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum sonra progestan ilacı kullandım dün bitti işte bekliyorum adet mi olcam yoksa hamilemiyim yoksaaaa boşuna mı ilaçlar kullanıldı bilemiyorum kasıklarım şuan azıcık azıcık ağrıyo ama umutlanmak istemiyorum :(

Heeee benim düzensiz adetim pco teşhisi kondu işte bu ay ilk kez klomen kullandım ardından ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum sonra progestan ilacı kullandım dün bitti işte bekliyorum adet mi olcam yoksa hamilemiyim yoksaaaa boşuna mı ilaçlar kullanıldı bilemiyorum kasıklarım şuan azıcık azıcık ağrıyo ama umutlanmak istemiyorum :KK43:
Kızlar üzmek istemem sizi kesinlikle ama bende kullanmıştım kaç kez heöde 50 mg kullandım 100 mg kullandım 200 mg kullandım şimdi tekrar düşük yapmamak için 100 mg kullanıyorum progestan adet gecikmesi yapar 3-5 gün arası

Heeee benim düzensiz adetim pco teşhisi kondu işte bu ay ilk kez klomen kullandım ardından ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum sonra progestan ilacı kullandım dün bitti işte bekliyorum adet mi olcam yoksa hamilemiyim yoksaaaa boşuna mı ilaçlar kullanıldı bilemiyorum kasıklarım şuan azıcık azıcık ağrıyo ama umutlanmak istemiyorum :KK43:
İnşallah tutmuştur :dua: Rabbim tez vakitte hepinize nasip etsin inşallah

Anne dizisini izleyen var mı gözlerim doluyor bazı yerlerinde:KK43:

Back
X