- 27 Ekim 2016
- 1.149
- 1.487
- 53
- 35
Nezamn cikicak sonuc kacinci gunundesinKizlaar yazdiklarinizi okuyamadim guzel haberler alanlar varsa hayirli olsun.bende az once kan verdim sonucunu bekliyorumbuyuk heycanla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nezamn cikicak sonuc kacinci gunundesinKizlaar yazdiklarinizi okuyamadim guzel haberler alanlar varsa hayirli olsun.bende az once kan verdim sonucunu bekliyorumbuyuk heycanla
Ben de son adetimde kullanıyordum 4 gün geçince test yaptırdım ve pozitif. İnşallah senin de pozitif çıkar. Yüreğini ferah tut
saol canim aminInsAllah canim hersey diledigin gibi olur
Daha erken aslında bende 1.5 yıllık evliyim ve yeni düşünmeye başladım.gayet normal eşler ilk 1 sene birbirini tanisa ve alissa daha iyi bence1 senelik canım daha yeni yani
3 yillikta sevgili donemimiz oldu canım tanisma acisindan değilde yani benim elimde sanki veren Allah napabilrm bana tembel diyor birde bu konuda sakayla soyledi ama cok kırıldımDaha erken aslında bende 1.5 yıllık evliyim ve yeni düşünmeye başladım.gayet normal eşler ilk 1 sene birbirini tanisa ve alissa daha iyi bence
Benimkide 1.1 di canim napalim kismet..kacinci gunundesinMalesef 0.1

Bende dogum hikayeleri okuyorum topiklerde okadar duyguluki...Canlar şu uyku hali bende de var hamile degilim tiroid degerim sinira yakın onda oluyor ama diyorum test yanilir mi ayy hala umut arıyorum pes bana gec kalkmama ragmen aksam 8-9da bir uyku bastiriyor esneme hali falan ve başım dönüyor demistm bir arkadas tansiyonuna bak demisti kim hatirlamadim dün ölçtum 11e 7 çıktı ondan sanırım Poff dün de uyku tutmadi actim doğum videolari izledim minnaklar nasilda tatlilar masaAllah ağladım izledikce
Sorma canim ya normal doğumu falan herseyi düşünüyorum Allahım nasip etsin insaAllahBende dogum hikayeleri okuyorum topiklerde okadar duyguluki...
Güncel canim 1.sayfadaİyi akşamlar uzun zamandır giremiyom yeni bat 30 kasım yenilermisiniz
Ben bu ay 28 günde hastalandı birde ufak parçalar geldi doktora gittim içeri temizlenmiş dedi herşey normal dedi dusukten önce 28 günde hastalanirdim acaba normale dondunmuGüncel canim 1.sayfada
Temizlenmis dediyse canım normale döner içini ferah tutBen bu ay 28 günde hastalandı birde ufak parçalar geldi doktora gittim içeri temizlenmiş dedi herşey normal dedi dusukten önce 28 günde hastalanirdim acaba normale dondunmu
Benimkide 1.1 di canim napalim kismet..kacinci gunundesin
Tabi ki boşver takma ya kulak tika geç Allah hayırlı zamanda versin inşallah3 yillikta sevgili donemimiz oldu canım tanisma acisindan değilde yani benim elimde sanki veren Allah napabilrm bana tembel diyor birde bu konuda sakayla soyledi ama cok kırıldım
Hadi hayırlısı canim güzel haberlerle gelcen inşallahYarın sabah Dr kontrolüm var kizlarrrr hepinizden dua bekliyorum.kanamam azaldı iyice.bakalım degerim kaç olmuş.kese gorulecekmi..dua edin olurmuuuu
Aynen canım hepimiz içinTabi ki boşver takma ya kulak tika geç Allah hayırlı zamanda versin inşallah