• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba bayanlar, bende çocuk sahibi olmak istiyorum yaklaşık bir buçuk Senelik evliyim. Bir yıl kadar vajinusmus belasıyla uğraştım şimdi de çocuk istiyorum ama iki aydır bişey Yok. Şimdi de kafayı buna taktım çoçuğum olmayacak mı diye. Şu an reglim. 11 kasım adetim bitiyor. Ya çok moralsizim :( hamile kolay kalmak için ne yapmalıyım

Ben hıc oyle yaklasmıyorum esımde sadece bu ay yanı her ılıskıden sonra delı gıbı acaba tutmusmudur dıyo sınır oluyorum :-) tamam adet zamanı gelınce bı beklentım oluyor ama hıc ılıskı zamanı dusunmuyorum oyle yoksa kafayı yerım heralde sızde dusunmeyın ayrıca bır yerde okumuştum hamıle kaldıgın ılıskı bır baska olurmuş yanı cıftler ıcın daha ozel daha zevklı ısteklı degısık duygulu bır ılıskı olurmus o an hamıle kalınırmıs yanı ınsan hamılelık ilişkisinden ayrı bır tad alırmıs :-):-):-)
Yok be yalan en azindan benim icin ben de olmadi ayni seyleri hissettim: )))

Merhaba bayanlar, bende çocuk sahibi olmak istiyorum yaklaşık bir buçuk Senelik evliyim. Bir yıl kadar vajinusmus belasıyla uğraştım şimdi de çocuk istiyorum ama iki aydır bişey Yok. Şimdi de kafayı buna taktım çoçuğum olmayacak mı diye. Şu an reglim. 11 kasım adetim bitiyor. Ya çok moralsizim :KK43: hamile kolay kalmak için ne yapmalıyım
Daha 2 ayda boyle salma bence kendini hemen en basta umutsuzluğunu atmalisin

Bana ilişki zamanı çocuk düşünürsen çocuk olmuyor dendi ama çocuk istedikten sonra da düşünmeden edemiyorum ki :KK43: ya bu çatır çatır doguranlar nasıl yapıyor ya anlamıyorum
ben ovulasyon testi ile yaptim ve haliyle biliyordum cocuk icin olduğunu oyle bi sey yok bence. Yine dusundum ettim ama sadece tek farl Allah a teslim oldum tamamen

Oldu canım evet ben ekim 5 te dusuk yaptım hemen tekrar hamile kalmisim ama değer dusuk gorunce moralim bozuldu bi iki gün içinde yükselme olur mu bekliyim mi sence
Olucaktir insallah 2 gun sonra bak bakalim tekrar degerine canm dusukte degil bence 5 haftalik falansin su an o zaman iyi yani

Ben hıc oyle yaklasmıyorum esımde sadece bu ay yanı her ılıskıden sonra delı gıbı acaba tutmusmudur dıyo sınır oluyorum :-) tamam adet zamanı gelınce bı beklentım oluyor ama hıc ılıskı zamanı dusunmuyorum oyle yoksa kafayı yerım heralde sızde dusunmeyın ayrıca bır yerde okumuştum hamıle kaldıgın ılıskı bır baska olurmuş yanı cıftler ıcın daha ozel daha zevklı ısteklı degısık duygulu bır ılıskı olurmus o an hamıle kalınırmıs yanı ınsan hamılelık ilişkisinden ayrı bır tad alırmıs :-):-):-)
Vallahi etkilendim mesajından, aslında dogru söyluyorsun. Ben eskiden korunmayı dert ederdim, ödüm patlardı korunmasız ilişkiden, şimdi böyle bir dert yok, rahat ve keyifle yol almam lazım, ama bu sefer kafa baska seyi dert ediyor. İnsanoglu bir garip cidden....

Merhaba bayanlar, bende çocuk sahibi olmak istiyorum yaklaşık bir buçuk Senelik evliyim. Bir yıl kadar vajinusmus belasıyla uğraştım şimdi de çocuk istiyorum ama iki aydır bişey Yok. Şimdi de kafayı buna taktım çoçuğum olmayacak mı diye. Şu an reglim. 11 kasım adetim bitiyor. Ya çok moralsizim :KK43: hamile kolay kalmak için ne yapmalıyım
Canim biraz sabir endise etmek icin cok baslardasin su an hevesli olman icin icine sigmamasi lazim. vajinusmus bi hastalikti ustesinden gelmek icin elinden geleni yaptin basardin yine ayni seylerimi yasicam diye dusunme cunku bunda ne yaparsan yap bebeginin ana rahmine dusecegi gun belli. Allah kulunu ne zaman yaratmak isterse o gun olacak. sen sadece vesileni ara yumurtlama gunlerini degerlendir ve oncelikle bu karamsarliktan cik.

Hic moralinizi bozmayın, öyle hemen pat diye olamayabiliyor, ama bu hic olmayacagı anlamına gelmez. Doktorunuzla görüstünüz mü? Eger her sey yolundaysa, o zaten size "evine git ve dene" diyecek sadece...Aa bu arada aklıma geldi, ben de bu sitede okudum bal-tarcın-corekotu kuru var bir de. Sanırım yumurtlama üzerinde etkisi oluyor. ben kendimi iyi hissedeym diye yapıyorum kürü valla.

Hanımlar valla mesajlasmak cok ama cok iyi geldi. hepinize ayrı ayrı tesekkur ediyorum. yarın malum iş günü, o nedenle ben simdi uyuyayım. Yarın fırsat buldukca, buraya gelicem. Bir yerlerde aynı ortak duyguları yasadıgımız bir sürü hem cinsimin olduguu bilmek kadar gzel duygu yok valla...

Back
X