• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hanımlar,
lütfen rica ediyorum burada kendinizce tedavi olarak gördüğünüz tarifler vermeyin, yöntemler doğal veya kimyasal fark etmez, insanların sağlığıyla alakalı konularda sözcükler bu kadar kolay dökülmesin ağzınızdan.

Lütfen kendi doktorlarınızın söylediklerinin dışına çıkmamaya çalışın, umuyorum hepiniz en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz.
Tarif verip yapin diyenimz olmadiki kendimize yapacagimz seyleri konusuyrdk ama artik konusmayiz tamam :KK16:

yaşadığımız sendromlar aynı valla yaaa...eğer bugünde olmazsan sen yarın sabah bi test yap canım.sonuçta ya var ya da yok.beklemek daha da zor.insan en azından adet olacağını ve tedaviye yeniden başlayacağını biliyor
Öyle düşünüyordum da yarın yapayım diye. Oglum da bütün belgeleri saklamıştım onlara baktım dün ne zaman iğne vurulmuşum yumurta ne zaman görülmüş ne zaman test yapmışım falan hepsi dosyada. Ona baktım çatlatma iğnesinden sonra 18. Gün test yapmışım adetten bir sonraki güne denk geliyor ama bir gün önce iğne vurulmuşum bu defa olana göre zaman olarak çok net çizgi vardı hala da o test ve çizgiler var tek test yapmıştım. Bu kez de olmazsam cuma ya beklesem mi diyorum da bilemedim

Üzüldüm canım ama insallah bizler de birgün anne olacağız bizim bir sorun yok canım sebepsiz infertilite iki defa aşılama olduk tutmadı şimdi tüp bebek denedik Rabbim büyük inşallah bu defa tutar
İnşallah cnm en kısa zamanda oluruz. anladm cnm inşallah tutar vakti gelmiştir ve olur inşallah

Hanımlar,
lütfen rica ediyorum burada kendinizce tedavi olarak gördüğünüz tarifler vermeyin, yöntemler doğal veya kimyasal fark etmez, insanların sağlığıyla alakalı konularda sözcükler bu kadar kolay dökülmesin ağzınızdan.

Lütfen kendi doktorlarınızın söylediklerinin dışına çıkmamaya çalışın, umuyorum hepiniz en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz.

Bu siteyi kuruş amacınız nedir?
İnsanlar tabiki yaptıkları kürleri tedavileri konuşacak . herkez bu formlara girip birşeyler yazıyorsa bilinçlidirler. bu sayfaya gelinceye kadar ne kadar çok sayfa var baktınız mı ki şimdi uyarma gereğinde bulunuyorsunuz ? 2 bin küsur olmuş pat diye birşey yazıyorsunuz. insanların paylaştıklarına saygı duyunuz. . kimse kimsenin kötü olmasını istemez . formu baştan sona iyi bir incelemenizi rica ediyorum ....

Aynen oyleymis iltihap akitiyormus bunlar.15 20 dk tutnca ipe gerek yok dediler ama olmadi takarim yine saolasin canim.ben gecen ay sirf meraktan sut maydonuzu denedim 10 dk sadece sonraki 2 3 gun iltihabim geldi hafif kasintim vardi oda gecti cok sukur
cnm o kürü hiç denemedim . . deneyen diğer topik arkadaşlar var tüpü kapalı olanlar fayda gördüğünü yazıyor . rabbim bu ay kucağını çift doldursun inşallah

yaşadığımız sendromlar aynı valla yaaa...eğer bugünde olmazsan sen yarın sabah bi test yap canım.sonuçta ya var ya da yok.beklemek daha da zor.insan en azından adet olacağını ve tedaviye yeniden başlayacağını biliyor
Bende dün bugün iştahsızlık da var önceki gün ne bulsam yeme modundaydım alakası var mi bilmiyorum ama kendimi dinle dinle bunu bulmuş olabilirim:eek:

lale_cik lale_cik ben de kurtajdan sonra gecen ay korunmayi biraktim olumsuz. bu ay benimde bat 1 aralik ben yarindan itibaren ovulasyon testiyle takip edicem. iyi dusun canim bin şükür hamile kalabiliyoruz bigun saglikli olarak bebegimizi kucagimiza alicaz Allahin izniyle
amin inşallah canım ama nedense benim hiç umudum yok çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum ben o testlerden hiç anlamıyorum canım açıkçası uğraşacak zamanımda yok kürtaj sonrası adetlerinde azalma oldu mu senin

hanımlar haklısınız, bende bebek istiyorum o yüzden burdayım... bu pskoloji çok narin bir şey...
Mune Mune hanım bir bakıma haklı... mesela bende şu an incir kürü yapıyorum ama onun bile sınırı var sonuçta... burda birisi yanlış anlayıp yanlış uygularsa ne bileyim...hepimizin amacı iyilikten yana çok şükür ama sanırım biraz daha hassas olmamız lazım yazdıklarımız konusunda... sonuçta bizi bizden başka okuyan çok insan var. Rabbim hepimize salih evlat versin inşallah tez zamanda son sözümde bu:KK46::anne:

Bende dün bugün iştahsızlık da var önceki gün ne bulsam yeme modundaydım alakası var mi bilmiyorum ama kendimi dinle dinle bunu bulmuş olabilirim:eek:
Kızlar bende de kasiklarimda batma ve sırt üstü yattığımda belimde ağrı oluyor tüp bebek yaptım açaba hamile miyimdir inşallah tutmuştur :dua:

kızlar Mune Mune haklı... bende yazmayacaktım ama baktım yapacağım diyenler var nispeten daha güvenilir bir şey yazdım... kürler yapılıyor demişsiniz kusura bakmayın da kürleri bir tarafımıza koymuyoruz ayrıca İbrahim saraçoğlu bir çok kürü öneriyor hatta kimlerin yapıp kimlerin yapamayacağını söylüyor adam akıllı araştırılırsa ve usulüne göre yapılırsa zararı olacağını düşünmüyorum.. ama vajinaya sarımsak soğan koymak pek güvenilir bir şey değil...
ayrıca sohbetin kapanmasını ve site kurallarına karşı gelmekten ban yemek istemiyorsanız bence çokta sert yazmayın mune yöneticilerdendir:KK48:

Canim ideal gunlerde calisma olmus gayet iyi. catlamisir bence icini ferah tut bundan sonra sabirla beklemek kaldı ya da sabirsizlikla mi desem:)

inşallah ya benim hiç umudum yok bu ay kistte vard ya birde doktor bana primolt-n diye bir ilaç verdi bilgin varmı hiç bugün bitti:)

Öyle düşünüyordum da yarın yapayım diye. Oglum da bütün belgeleri saklamıştım onlara baktım dün ne zaman iğne vurulmuşum yumurta ne zaman görülmüş ne zaman test yapmışım falan hepsi dosyada. Ona baktım çatlatma iğnesinden sonra 18. Gün test yapmışım adetten bir sonraki güne denk geliyor ama bir gün önce iğne vurulmuşum bu defa olana göre zaman olarak çok net çizgi vardı hala da o test ve çizgiler var tek test yapmıştım. Bu kez de olmazsam cuma ya beklesem mi diyorum da bilemedim
demekki şimdiki zamana göre adetten 2 gün sonrasına falan denk geliyor.umarım bu da ona benzer ve tek testle öğrenirsin hamile olduğunu canım.az önce işyerinde ayağa kalkınca akıntı gibi bişey hissettim yanıma çantamı alıp tuvalete gittim dedim kesin adet oldum ama baktım yok.artık yavaş yavaş gelmeye başlar benim ki.şimdi ben adet olunca yine 3.günü mü gidicem doktora acaba?

ipi nasıl takıyoruz canım:)
sağlam bir ipi iğneyle sarımsağın içinden geçir .. ya da iyi temiz steril bir bezin içine sarımsagı koy ve bezi dik uzun da ip bırak bu daha sağlıklı gibi bn hiç yapmadım yapan arkadaşım var ondan öğrendim .. tüpleri kapalı olan kişiler için

Back
X