• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

demekki şimdiki zamana göre adetten 2 gün sonrasına falan denk geliyor.umarım bu da ona benzer ve tek testle öğrenirsin hamile olduğunu canım.az önce işyerinde ayağa kalkınca akıntı gibi bişey hissettim yanıma çantamı alıp tuvalete gittim dedim kesin adet oldum ama baktım yok.artık yavaş yavaş gelmeye başlar benim ki.şimdi ben adet olunca yine 3.günü mü gidicem doktora acaba?
Öyle denk geliyor ama muhtemelen bende göreceğim adeti. yumurta takibi için evet 3. Gün gitmemiz lazım canım Hayırlısı

Kizlar bugün ya da tarin adet günüm tam kestiremiyorum. Bugün sabahtan baslayark normal adet agrim var. Bu sekildr adet agrisi cekip hamile oldugunu öğrenen var mi.

kızlar @Mune haklı... bende yazmayacaktım ama baktım yapacağım diyenler var nispeten daha güvenilir bir şey yazdım... kürler yapılıyor demişsiniz kusura bakmayın da kürleri bir tarafımıza koymuyoruz ayrıca İbrahim saraçoğlu bir çok kürü öneriyor hatta kimlerin yapıp kimlerin yapamayacağını söylüyor adam akıllı araştırılırsa ve usulüne göre yapılırsa zararı olacağını düşünmüyorum.. ama vajinaya sarımsak soğan koymak pek güvenilir bir şey değil...
ayrıca sohbetin kapanmasını ve site kurallarına karşı gelmekten ban yemek istemiyorsanız bence çokta sert yazmayın mune yöneticilerdendir:KK48:

doğrubildiğin şeyleri söylemek lazım . o kapatlır burda ban yenir diye korkarak ağız değiştirilmemeli.. burda kimse bilinçsiz değil . herkez bilinçli iyi araştırmadan kimse birşey yapmaz. yönetici olarak 2bin küsur sonra herkes herşeyi paylaştıktan sonra uyarı yazısı yazması saçma..

sağlam bir ipi iğneyle sarımsağın içinden geçir .. ya da iyi temiz steril bir bezin içine sarımsagı koy ve bezi dik uzun da ip bırak bu daha sağlıklı gibi bn hiç yapmadım yapan arkadaşım var ondan öğrendim .. tüpleri kapalı olan kişiler için

çok sağolasın cevap için ben bu ay maydonoz süt buharı taptım elma yağını yaptım soğan suyu içtim bakalım nolcak:)

doğrubildiğin şeyleri söylemek lazım . o kapatlır burda ban yenir diye korkarak ağız değiştirilmemeli.. burda kimse bilinçsiz değil . herkez bilinçli iyi araştırmadan kimse birşey yapmaz. yönetici olarak 2bin küsur sonra herkes herşeyi paylaştıktan sonra uyarı yazısı yazması saçma..
sitenin kuralları var bilinçli bir insanın site kurallarını okuduktan sonra üye olması gerekir buraya tabi okumayanları da yöneticiler uyarmak zorunda ayrıca biri sizi şikayet etmeli ki farkına varmışlar 2000 sayfa olduktan sonra uyarıyorlar demişsiniz ya:KK48:

sitenin kuralları var bilinçli bir insanın site kurallarını okuduktan sonra üye olması gerekir buraya tabi okumayanları da yöneticiler uyarmak zorunda ayrıca biri sizi şikayet etmeli ki farkına varmışlar 2000 sayfa olduktan sonra uyarıyorlar demişsiniz ya:KK48:

siz farkında değilsiniz sanırım kişisel olarak gönderilmemiş. . bu uyarıyı sizde üzerinize almalısınız. . sonuç da birçok paylaşımınız var .. ve bunlardan sonra uyarı yemek sizi rahatsız etmiyor mu???

bi başkasının yaptığı paylaşımlar size de umut olmuyor mu ? hiç mi araştırmıyorsunuz ? sadece girip bakıp çıkıyor musunuz?

:KK53: dr koyduğu tanıları tartışacak kadar tıp bilgim olsa muhteşem bir kadın doğumcu olurdum bundan eminimm:KK15:
Arkadaslari ilaclarin neyden yapildigini dusunuyor acaba gokten zembille indigini falan mi :skandal:ayni bitkilerin sentetik hali ve malesef kimyasallarla nekadar zararida oluyor yaninda.simdi bi fitilin zararlsrini burda yazsam saymakla bitmez.ki bende kullaniyrm bi saglikci olarak tabiki tip a karsi deilim..ama burada tedavilerin zararlarini karsilastrmaya kalkarsak ....:işsiz:bi sarimsak la olecegimi zannetmiyrm kimse denemesin ben denerim sizin icin kendimi feda ederim yol arkadaslarim :-)

cnm o kürü hiç denemedim . . deneyen diğer topik arkadaşlar var tüpü kapalı olanlar fayda gördüğünü yazıyor . rabbim bu ay kucağını çift doldursun inşallah
Bu ay cok ikiz duasi aldim ikiz istemememe ramen...ama esim cok istiyor kocaman bi insallah diyorum hepimize hemde :KK68:

Canim 10 dk icinde gercek koyulugu verir. benim sana tavsiyem her yaptiginda test kitinin ustune adetin kacinci gun oldugunu yaz ve 10.dk.da testinin fotografini cek. cunku testin koyulugu saatler gectikce gercegi gostermiyor.
Anladım canım çok teşekkür ederim bu ay acemilikten sıkıntılı oldu ama önümüz ay daha dikkat edicem inşallah gerek kalmaz daha yumurtlamadığımı düşünüyorum ama nasip kısmet herşey

Arkadaslari ilaclarin neyden yapildigini dusunuyor acaba gokten zembille indigini falan mi :skandal:ayni bitkilerin sentetik hali ve malesef kimyasallarla nekadar zararida oluyor yaninda.simdi bi fitilin zararlsrini burda yazsam saymakla bitmez.ki bende kullaniyrm bi saglikci olarak tabiki tip a karsi deilim..ama burada tedavilerin zararlarini karsilastrmaya kalkarsak ....:işsiz:bi sarimsak la olecegimi zannetmiyrm kimse denemesin ben denerim sizin icin kendimi feda ederim yol arkadaslarim :-)

al benden de o kadar cnm arkadaşımm:halay:

ve ben 4 gün önceden kırmızı bi leke gördüm az önce :( sanırım adet olcam belim kopacak gibi ağrıyo..kısmet değil sanırım bu ay hayırlısı inşallah..tam sökünce batı değiştiririm :(:olamaz:

siz farkında değilsiniz sanırım kişisel olarak gönderilmemiş. . bu uyarıyı sizde üzerinize almalısınız. . sonuç da birçok paylaşımınız var .. ve bunlardan sonra uyarı yemek sizi rahatsız etmiyor mu???

bi başkasının yaptığı paylaşımlar size de umut olmuyor mu ? hiç mi araştırmıyorsunuz ? sadece girip bakıp çıkıyor musunuz?
siz derken çoğunluk olarak "siz" dedim yazanlar anlamında yanlış anlaşılmasın... tabiki burda paylaşılanlar umut oluyor ama işte umut oluyor ya gözü kapalı bilinçsizce yapacak çok insan okuyor burayı ben art niyetlisiniz demiyorum hiç birinize burda herkes o kadar iyi niyetli ki duyduğumuz ya da yaptığımız her şeyi paylaşıyoruz... ama düşünsene birinin gelip yazdıklarınızı okudum başıma bunlar bunlar geldi dediğini dönüşü olmayan şeylerde olabilir... Babies16 Babies16 sağlıkçı olarak uslubun güzel değil arkadaşım sarımsakla öleceğini sanmıyorum yazın çok yanlış... oldu ki öldü bunun sorumluluğunu alacak mısın? tabi ki ilaçlar gökten zembille inmiyor... ben alternatif tıbbın yararlarına çok inanan biriyim ama özellikle bilimsel anlamda yararları ve zararları kanıtlanmış olanları kullanıyorum...

Back
X