Kac gun yapiyoruz yakma olmuyormu acabasağlam bir ipi iğneyle sarımsağın içinden geçir .. ya da iyi temiz steril bir bezin içine sarımsagı koy ve bezi dik uzun da ip bırak bu daha sağlıklı gibi bn hiç yapmadım yapan arkadaşım var ondan öğrendim .. tüpleri kapalı olan kişiler için
Elma yagini nasil kac gun yaptin canim yaktimiçok sağolasın cevap için ben bu ay maydonoz süt buharı taptım elma yağını yaptım soğan suyu içtim bakalım nolcak:)
İnşallah canım benim. Allah ım isteyen herkse en hayırlı zamanda, hayırlı evkatlar nasip etsin. Asla umudunuzu kaybetmeyin ama bebeğe de takılıp kalmayın canım. Olacağı zamanı değiştiremeyiz sonuçta.Hakkisin canim her zaman hayirlisini dilemek lazim...benimde ilk gebeligim kurtajla sonlandi... 3aylik bebegimin kalbi durdu. gectihimiz bir nisandaa aldilar....bende bazen bu aci hic gecmeyecek sandim ama hamdolsun daha iyyim...daha beterinden muhafaza etsin rabbim.. insallah sende bebegini saglicskla kucagina alirsin.... darisi bizlere ins
Evet kadin dogum dr lari kiloyla gebelik iatemiyolar. ben sıkı bi diyete basladım 2 gun once. Sali 58.3tum dun 57.9 bu sabah 57.7. Sabahları ballı tarcinli ilik su, kahvaltida 1 dilim esmer ekmek peyni zeytin, gun icinde 2 3 bardak tuzsuz ayran, aksam yemeginde ekmeksiz sınırsız yemek, kahvalti ve aksam yemeginden sonra yesilcay, aksam yatarken yogurtlu limonlu pulbiberli karisim ve gunicinde bol su. hedefim 1.5 ayda 52 kilo olmak bakalim basaracakmiyim.Benimde boyum 1.53 kilom 2 hafta once 70 di. 2 haftadir unu ve sekeri cikardim hayatimdan. cumartesi 68.8 idim. bu cumartesi gene tarti gunum. bende vermdye calisiyorum hemde saglikli beslenmis oluyorum. doktorum dedi ki fazla kilo gebe kalmaya engel olabilir
Kac gun yapiyoruz yakma olmuyormu acaba
Elma yagini nadil yaptin canimbir gece yatmadan önce koy 1 saat eğer ağızına sarımsak tadı gelirse tüplerin açık ve hemen çıkar . eğer gelmiyorsa 3 gece üst üste yap sabah çıkarırsın. bn yapmadım bunu. bn elma yağı kullandım ondan fayda gördüm.
Canim sen subyan duasi tasisasa uzerinde.boyle cocugu tutmayanlara cok fayda ediyormusCanim endise etme ben 3 defa kurtaj oldum 4 kayip yasadim biri kimyasal gebelikti. Kurtajlarimi esimin dr kuzeni yapti cok ilgilendi sagolsun. olumsuzu getirmiyorum aklima, en kotu ihtimal gider hsg cekiniriz tekrar. inaniyorum olacagina Allah nasip edecek insallah
Hayir ona adetin 2. gunu baskaniyor canimyasmin ilacının bitmesine son 5 gün :) bu süre zarfında bal+tarçın+çörek otu yapmalımıyım?
Daha cok erken canim bende bekliyorum zaten hastanedeyim buyuk ihtimal onu bile dusunmeye firsatim olmayacakKızlar adetim gecikmeden kan testi yapsam çıkar mı sonuç daha 9 gün var bat a ama merak ediyorum umutlanıyorum da bide. Ne bilim ya ne olsa ona yoruyorum negatifse bilirim ona göre davranayım diye düşünüyorum bazen karnımla konuşuyorum sonra ya yoksa diyorum
Amin canim insallah hepimiz sagligiyla kavusuruz yavrularimizaHee ozmaan 52 kilo mantıklı canım benm de öyle olmuştu hiç bu kıyafetim olmuyordu sonra zayıfladım istemeden kıyafetlerimi geri kazandım inşallah en hayırlı vakitte bebisine kavuşursun cnm bnm
Canim bata kadar umudunu koru bence rabbim nasip ettiyse olurkimse cevap yazmıyoda ben bugunde yapcam test 4 gün kala yoksa da umudu keserim zaten artık.
Canim sen subyan duasi tasisasa uzerinde.boyle cocugu tutmayanlara cok fayda ediyormus
Insallah canim..kaan aydosamo tedavi olmustunuz..bende ona mail attim..sperm degerleriniz normal gebelik icin yeterli ancak dna hasar testi yaptrmaniz gerekebilir yazmisti..nasik bi tedavi uyguladi size 2 ayda hemen duzeldimiBabies16 son gebeligimde hocaya gittim okudu cevsen yazdi uzerinde tasi dedi yinede Allah nasip etmedi tasiyorum uzerimde hâlâ. son kayiptan sonra Sperm Dna Hasar testi yaptirdi esim hasar yuksek cikti 2 aylik ilac tedavisiyle hasar dustu bin sukur bunun ustune gecen ay korunmayi biraktik. simdi yeniden dogmus havasinda 4 kaybı ben yasamamisim gibi denemeye basladik. insallah vesilemiz bu tedavi olacaktir.
Kesin de yükselmesi gerekiyormuş iyi olduğunu öğrenmek adınaÖbür ay inş canm üzülme
yükselmezse bu kötü mü hamile olduğun kesin degil mi
ben zaten son bss kiloyu kurtajdan sknra aldim... kendimi yemeye verdim sanki....Evet kadin dogum dr lari kiloyla gebelik iatemiyolar. ben sıkı bi diyete basladım 2 gun once. Sali 58.3tum dun 57.9 bu sabah 57.7. Sabahları ballı tarcinli ilik su, kahvaltida 1 dilim esmer ekmek peyni zeytin, gun icinde 2 3 bardak tuzsuz ayran, aksam yemeginde ekmeksiz sınırsız yemek, kahvalti ve aksam yemeginden sonra yesilcay, aksam yatarken yogurtlu limonlu pulbiberli karisim ve gunicinde bol su. hedefim 1.5 ayda 52 kilo olmak bakalim basaracakmiyim.
Elma yagini nadil yaptin canim
hımm . beklemeye devam yani:)Hayir ona adetin 2. gunu baskaniyor canim
Hmm. Ne bileyim ya artık kısmetin ötesi yok diyorum. Özel hastaneye mi gidiyorsun doktorun dan memnun san sorun yok. İnşallah Allah da ol dedikten sonra uygun tedavi olur. Güzel haberler bekliyoruz belki birden fazla yumurta gelişir şans yükselir inşallah
İnşallah canım benim güzel duan ikimiz içinde kabul olsun inşallah.Ben istanbuldayım özel hastaneye gidiyorum.doktorum kadın hastalıkları ve doğum ana bilim başkanı,prof ve infertilite uzmanı.sen hangi şehirdesin ? doktorundan memnun musun ?Hmm. Ne bileyim ya artık kısmetin ötesi yok diyorum. Özel hastaneye mi gidiyorsun doktorun dan memnun san sorun yok. İnşallah Allah da ol dedikten sonra uygun tedavi olur. Güzel haberler bekliyoruz belki birden fazla yumurta gelişir şans yükselir inşallah
çok geçmiş olsun canım benimde bir kimyasal gebeliğim var. amin inşallah canım batlarımız aynı zaten haberleşelim sık sık çalışmalara başladın mı benim hep akıntım var bu ara ıslaklık hissi var saydam akıntı sen ne durumdasınCanim endise etme ben 3 defa kurtaj oldum 4 kayip yasadim biri kimyasal gebelikti. Kurtajlarimi esimin dr kuzeni yapti cok ilgilendi sagolsun. olumsuzu getirmiyorum aklima, en kotu ihtimal gider hsg cekiniriz tekrar. inaniyorum olacagina Allah nasip edecek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?