2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kac gun yapiyoruz yakma olmuyormu acaba
 
İnşallah canım benim. Allah ım isteyen herkse en hayırlı zamanda, hayırlı evkatlar nasip etsin. Asla umudunuzu kaybetmeyin ama bebeğe de takılıp kalmayın canım. Olacağı zamanı değiştiremeyiz sonuçta.
 
Evet kadin dogum dr lari kiloyla gebelik iatemiyolar. ben sıkı bi diyete basladım 2 gun once. Sali 58.3tum dun 57.9 bu sabah 57.7. Sabahları ballı tarcinli ilik su, kahvaltida 1 dilim esmer ekmek peyni zeytin, gun icinde 2 3 bardak tuzsuz ayran, aksam yemeginde ekmeksiz sınırsız yemek, kahvalti ve aksam yemeginden sonra yesilcay, aksam yatarken yogurtlu limonlu pulbiberli karisim ve gunicinde bol su. hedefim 1.5 ayda 52 kilo olmak bakalim basaracakmiyim.
 
Kac gun yapiyoruz yakma olmuyormu acaba

bir gece yatmadan önce koy 1 saat eğer ağızına sarımsak tadı gelirse tüplerin açık ve hemen çıkar . eğer gelmiyorsa 3 gece üst üste yap sabah çıkarırsın. bn yapmadım bunu. bn elma yağı kullandım ondan fayda gördüm.
 
Elma yagini nadil yaptin canim
 
Canim sen subyan duasi tasisasa uzerinde.boyle cocugu tutmayanlara cok fayda ediyormus
 
Daha cok erken canim bende bekliyorum zaten hastanedeyim buyuk ihtimal onu bile dusunmeye firsatim olmayacak
 
Hee ozmaan 52 kilo mantıklı canım benm de öyle olmuştu hiç bu kıyafetim olmuyordu sonra zayıfladım istemeden kıyafetlerimi geri kazandım inşallah en hayırlı vakitte bebisine kavuşursun cnm bnm
Amin canim insallah hepimiz sagligiyla kavusuruz yavrularimiza
 
Canim sen subyan duasi tasisasa uzerinde.boyle cocugu tutmayanlara cok fayda ediyormus
Babies16 son gebeligimde hocaya gittim okudu cevsen yazdi uzerinde tasi dedi yinede Allah nasip etmedi tasiyorum uzerimde hâlâ. son kayiptan sonra Sperm Dna Hasar testi yaptirdi esim hasar yuksek cikti 2 aylik ilac tedavisiyle hasar dustu bin sukur bunun ustune gecen ay korunmayi biraktik. simdi yeniden dogmus havasinda 4 kaybı ben yasamamisim gibi denemeye basladik. insallah vesilemiz bu tedavi olacaktir.
 
Insallah canim..kaan aydosamo tedavi olmustunuz..bende ona mail attim..sperm degerleriniz normal gebelik icin yeterli ancak dna hasar testi yaptrmaniz gerekebilir yazmisti..nasik bi tedavi uyguladi size 2 ayda hemen duzeldimi
 
ben zaten son bss kiloyu kurtajdan sknra aldim... kendimi yemeye verdim sanki....

Ben cok basit bi kac sey yapiyorum bugun 12.gun. unlu sekerlj paketli katkili yiyecek ve iceceklerkn hepsini biraktim. gunde sadece iki ogun yapiyorum arlarda sadece cay. aksam yemegini 7 ye kadar bitirmis oluyorum. haftada bir tartiliyorum ben. oyle oneriyorlar. insalkah birlikte verelim. belki boylece bebek fikrinide kafadan atmis oluruz
 
İnşallah canım benim güzel duan ikimiz içinde kabul olsun inşallah.Ben istanbuldayım özel hastaneye gidiyorum.doktorum kadın hastalıkları ve doğum ana bilim başkanı,prof ve infertilite uzmanı.sen hangi şehirdesin ? doktorundan memnun musun ?
 
çok geçmiş olsun canım benimde bir kimyasal gebeliğim var. amin inşallah canım batlarımız aynı zaten haberleşelim sık sık çalışmalara başladın mı benim hep akıntım var bu ara ıslaklık hissi var saydam akıntı sen ne durumdasın
 
herkese merhaba hanımlar nasıl gidiyor yeni hamile olanlar varsa önce tebrik ediyorum hepsini.hatırlayan var mı bilmiyorum ama bu ay 6 gün gecikmeyle adet oldum.3 gün sürdü bugün 4.gün bir iki damla geliyor başka da yok.bende birde göğüslerimin acısı geçmedi bir türlü birde uykuya eğilimle aşırı acıkma.adet döneminde de bırakmıyor bu terslikler bizi ya.bakalım yeni ay yeni umutlar olur inşallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…