2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Daha iyi olmuş geniş kapsamlı
Allahım duy sesimi bat bekliyorum inşallah hamileyimdir ama değilsemde burada olacağım :) Hamileysemde olucam alıştım ben size kızlar Ağustos tan beri beraberiz

Benim de belli değil şu an ay sonu ekim başı günlerim şaştı o yüzden ben de buradayım kızlar Valla hamile kalsakta buralarda olacağız zaten bağımlılık yaptı biz de girmessek rahat edemiyoruz

Son düzenleme:
Ay evet evet bende bende:)
Bu ay henüz regl olmadım olunca yazarım tarihimi S selifor
Bu arada 4 ekim doğum günüm inşallah hep beraber hayırlı haberler alırız :) kızlar ben yarın ve öbür gün inşallah oruç tutucam hem çok sevap hemde duaların kabulüne vesile olur İnşaaAllah sizde tutabiliyosanız tutun bayrama kadar çok çok sevap bide gece namazı kılıp o saatte dua etmek....inşallah Rabbimiz boşa çevirmez

Ben de varim bendeeeumutlar ekime kaldı yine ins bu ay ugurlu gelir bize de pespese hamis haberleri veririz kızlar, bnde dun adet oldum, simdi bayrama gidip gelicez memlekete, ondan snra gelsin incirler,keciboynuzlari S selifor benim bat 6ekim yazarsam listeye sevinirim canim

Bende varim kizlar gerci suan yumurtlama donemindeyim ovulasyon testi kullaniyorum bat:20 eylul ama umudum yok ekimde yumurta takibine basliyorum allahim kucaklarimizi bos birakmasin
Benmde bat 20 eylül cnm bende ovulasyon testi kullaniyorum ama ben anlamadm ayın 4unde koyu çift çizgiydi bugn hala ikinci cok hafif silik yani çatlamış ama hala denemeye devam edeymmi

İnşallah canım bende 9 10 gibi inşallah hamileyizdir sende durumlar nasıl belirtiler vs

İnşallah canım.. benim normalde adetimden 1 - 1buçuk hafta öncesinden şiddetli karın ağrılarım,göğüs ağrılarım oluyordu fakat bu ay hiçbirşey yok . Şoktayım ve de sağ ve sol kasığımda batmalar oluyor. Başka bir belirtim yok canım ya. Hayırlısı diyelim.

Bende ne ararsan var bakalım aslında içimde ümit var ama korkuyorum resmen bat gunumun gelmesinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…