Sicak limonlu balli su canim. Yarim limonu sık 1brdk sicak suya. 2 tatli kaşığı bal koy. Sabah oyle aksam tuket ve ilave olarak balli ihlamur cayi ic bol mandalin tuket.Kızlaaar çok fena grip oldum napcam ben şimdi bana yardım edin lütfen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sicak limonlu balli su canim. Yarim limonu sık 1brdk sicak suya. 2 tatli kaşığı bal koy. Sabah oyle aksam tuket ve ilave olarak balli ihlamur cayi ic bol mandalin tuket.Kızlaaar çok fena grip oldum napcam ben şimdi bana yardım edin lütfen![]()
İnsallah bebistir :) Hamile olunca ne belirti bir sey oluyor aslında bence. Ben kızımı 7 haftalıkken ögrenmistim, ruhum duymadı valla...İçime dogdu senin gecikme de bebis mujdesi olsun insallah :)
Pekı kac gun gecikmede pozitifi gordun canımAynen canım. Hamilelik haberini soruyasan evde kendim gebelik testiyle öğrendim canım
İıyıyız canısı srn nasılsın nasıl gıdıyor hamılelıkKizlar nasilsiniz
Insallah canim. Asil bat 15 kasimdi neden bu kadar erken geldi bilmiyorum stresten mi acaba bakalim gun icinde kanama olacak mi olmaz umarim. Istahim yerindeydi simdi birsey yiyemiyorum halsizim ve surekli uyumak istiyorum birde bas agrisi var. Su mubarek cuma vaktinde rabbim herkesin duasını kabul etsin.Canım insallah hamilesidir....
Gecıkme yaşamadan öğrendim canım ben adete 5 gün varken erken öğrendimPekı kac gun gecikmede pozitifi gordun canım
Canım ben de kendime pek ihtimal veremiyorum hafif bir agrim var ama biraz beklemek lazim. Hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim. Rüyamda cocuk eldivenleri ve patikleri gördüm. Rabbim dogru zaman saglikli evlatlar nasip etsin insallahCanim benim de oyle ya 4 gun gecti adet tarihimden hala olmadm.dun aksam akintim bulaniklasti hafif kanli gibi saridan biraz koyu bida gelmedi sag tarafim agri yapiyor yururken gogusler sis benimde baska bi adet belirtm yok.ama adet gunumde kan vermstm negatif çıkmıştı.gec dollenme desem adetten 2 gun onceye kadar denemedk 9 gun ayriydik.adete 2 gun kala hamile kalinmaz herhalde o yuzden kendime pek ihtimal vermiyorum ama umarim sen hamilesindir

Erken öğrenerek gec dollenme nasıl oluyor anlamadım ?Gecıkme yaşamadan öğrendim canım ben adete 5 gün varken erken öğrendim
Gozunuz aydin canim. Rabbim kalp atisini da tez zamanda duymayi nasip etsin inşallah sagliklaKızlar günaydınnnn şimdi çıltım hastaneden keseyi gördük çok şükür bebeğim 4 haftalıkmış 2 hafta geriden gidiyoruz geç döllenme varmış![]()
Kafasi karisik hissediyorum ben dun kirmizilar geldi ama cok az fakat biraz agrim var. Bat 15 kasimdi biraz erken geldiler normalde boyle olmaz ama bakalimmKizlar nasilsiniz
Insallah canim benim kahverengi degildi ama pihtisiz geldiBelki de yerleşme kanamasıdır. adetten farklı olarak pihtisiz kivamsiz su gibi ve kahverengi tonunda oluyormus. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Hayırlı Cumalar amin amin insallah
Sağol canıminşallahhhGozunuz aydin canim. Rabbim kalp atisini da tez zamanda duymayi nasip etsin inşallah saglikla
Bende anlamadım valla doktor geç döllenme dedi ama ben adetime 5 gün varken öğrendimErken öğrenerek gec dollenme nasıl oluyor anlamadım ?
Adetten birkaç gün önce gelir diye biliyorum bir de sizin de öyle olmuş inşallah hayirlisiyla gebeliktirInsallah canim benim kahverengi degildi ama pihtisiz geldi
Çok teşekkürler.Burcu251 ıhlamurun hamilelikte zararı yokmuş araştırmıştım aşırıya kaçmadan içebilirsin
Çok saol canım benim bir an önce atlatırım umarımSicak limonlu balli su canim. Yarim limonu sık 1brdk sicak suya. 2 tatli kaşığı bal koy. Sabah oyle aksam tuket ve ilave olarak balli ihlamur cayi ic bol mandalin tuket.
Karışma canım o tarz insanların yazdıklarına. Boşver... sen gittin mi doktora canım ?Kızlar ben geldim geçenki taysız olaydan dolayı engellemişler beni![]()
Gittm canım kesemizi gördük çok şükür ama geç döllenme var dedi doktor 2 hafta geriden gidiyoruz 4 haftalıkmış bebişşKarışma canım o tarz insanların yazdıklarına. Boşver... sen gittin mi doktora canım ?