Rica ederim canim insallahÇok saol canım benim bir an önce atlatırım umarım![]()
yorma kendini bol meyve ye ve dinlenAşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canim insallahÇok saol canım benim bir an önce atlatırım umarım![]()
yorma kendini bol meyve ye ve dinlenAyy insallah bklm nasip. Halsizim ve istahim kapandi ya..Adetten birkaç gün önce gelir diye biliyorum bir de sizin de öyle olmuş inşallah hayirlisiyla gebeliktir

Canım benim çok sevindim. Artık sıra kalp atışındaKızlar günaydınnnn şimdi çıltım hastaneden keseyi gördük çok şükür bebeğim 4 haftalıkmış 2 hafta geriden gidiyoruz geç döllenme varmış![]()

tekraf ne zaman gidiceksin doktora? Darısı bana yarın sabah inşallahİnşallah canım sendende hayırlı haberler alırız. Doktor 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için canım yaCanım benim çok sevindim. Artık sıra kalp atışındatekraf ne zaman gidiceksin doktora? Darısı bana yarın sabah inşallah
Genital bölgem deli gibi kaşınıyordu canım. Hatta yakın arkadaşımla konuşmuştum hamile misin acaba demişti. Onun da ablasının da hamile kaldığı ay genital bölge kaşıntısı olmuş çok fazla. Benimde öyle oldu canım.Hamile olanlarhamile kaldiginiz ilk ay yani adet oncesi kasintiniz oluyor muydu..daha 9 gun var ama acaip kasinti basladi bende yaa
Canım degerin gayet güzel çok takılma dengeler değerlerin bir kaç gün sonraKızlar ya ben pazar günü kan testi yaptırmıştım 182.2 çıkmıştı dün yaptırdım 655.7 çıkmış düşükmü sizce.tam iki katı artmamış728falan olması gerekmiyomuydu
İnşallah canım çok sabırsızlanıyorumİnşallah canım sendende hayırlı haberler alırız. Doktor 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için canım ya![]()
Ayy bende keseyi gördüğüm halde hala heycanlıyım canım seni çok iyi anlıyorum o kadar hoş bir duygu ki ya buda bebişimin kesesi teyzesiiiiiİnşallah canım çok sabırsızlanıyorum
Ya benim daha cok var ama..normalde hamilikte kasinti oldugunu bende biliyrm hem vajinal salgilardan dolayi surekli nemli ortam olmasi hemde bagisikligin dusmesinden kaynakli mantara yakalanma riskinin artmasi...ama benim yumurtlama donemi bitti hemen ardindan artarak devam etti bugun iyice..ve mantar akintisi beyaz olur bu krem rengi ve kremden kivaminda bi akinti uzama falan yok...renginde kizariklik falanda yok.mantar kremi surdum yanmada yapmadi.normalde mantar olunca yakiyordu...ay her ay ayni terane yine deli gibi belirti mi aryrm acabaGenital bölgem deli gibi kaşınıyordu canım. Hatta yakın arkadaşımla konuşmuştum hamile misin acaba demişti. Onun da ablasının da hamile kaldığı ay genital bölge kaşıntısı olmuş çok fazla. Benimde öyle oldu canım.
İki katı artmamış ya tam .inşallah güzelce yükselir yaCanım degerin gayet güzel çok takılma dengeler değerlerin bir kaç gün sonra
Bence guzel artmis canim icini ferah tut senKızlar ya ben pazar günü kan testi yaptırmıştım 182.2 çıkmıştı dün yaptırdım 655.7 çıkmış düşükmü sizce.tam iki katı artmamış728falan olması gerekmiyomuydu
Korkma canım sağlıksız bir gebelik olsaydı bu kadar yükselmezdi bile moralini yüksek tut canım benimde 74.2 di 1 hafta sonra 574.9 oldu benimde çok yükselmemiştiİki katı artmamış ya tam .inşallah güzelce yükselir yasağol canım
Ayyy teyzesi yesin onun kesesiniA
Ayy bende keseyi gördüğüm halde hala heycanlıyım canım seni çok iyi anlıyorum o kadar hoş bir duygu ki ya buda bebişimin kesesi teyzesiiiii![]()
Benimde yumurtlama dönemlerinde başladı canım kaşıntım. Ped den dolayımı diye de düşündüm ama geçmek bilmedi. Macır kremi var bilir misin bana o çok iyi geliyor. Onu sürünce geçer. İnşallah seninki de hamileliktendir canımYa benim daha cok var ama..normalde hamilikte kasinti oldugunu bende biliyrm hem vajinal salgilardan dolayi surekli nemli ortam olmasi hemde bagisikligin dusmesinden kaynakli mantara yakalanma riskinin artmasi...ama benim yumurtlama donemi bitti hemen ardindan artarak devam etti bugun iyice..ve mantar akintisi beyaz olur bu krem rengi ve kremden kivaminda bi akinti uzama falan yok...renginde kizariklik falanda yok.mantar kremi surdum yanmada yapmadi.normalde mantar olunca yakiyordu...ay her ay ayni terane yine deli gibi belirti mi aryrm acaba
Bence guzel artmis canim icini ferah tut sen
canlarım çok teşekkürler ya içim kötü olmuştu sağolasnz Allah razı olsnKorkma canım sağlıksız bir gebelik olsaydı bu kadar yükselmezdi bile moralini yüksek tut canım benimde 74.2 di 1 hafta sonra 574.9 oldu benimde çok yükselmemişti
İnşallahh canımmm bizde seninkini dört gözle bekliyoruz inşallaaahhhh hayırlısıylaaaaAyyy teyzesi yesin onun kesesini![]()
hep böyle sorunsuz sıkıntısız devam etsin inşallah
Ay maşallah inşallah hep güzel büyürler canım bebişlerimiz darısı bize :)A
Ayy bende keseyi gördüğüm halde hala heycanlıyım canım seni çok iyi anlıyorum o kadar hoş bir duygu ki ya buda bebişimin kesesi teyzesiiiii![]()