Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım haklısın sabretmek gerek mecbur.Çok erken test yapmayınız. Benim 8 gün gecikmisti yaptım kanda negatif çıkmıştı 12 gun olunca tekrar yaptım o gün çıktı umutları kaybetmeyin
İnşallah hepimizin bebişleri gelir ve bizi çok bekletmez sağol tatlım :)Cunku bnde hep umutlandım herseyden sonra cok uzuldum sımdı aynı testı bndd gordum ama yınede kesın bısey yok dıye umuglanmıyorum 10-15 gun gecıkmeden sonra gitmeyi dusunuyorum doktora
Sabah bir hastaneden B hcgye baktır. Sürekli idrar testiyle içindeki şüpheyle günler geçmezEvet hem karnım da ağrıyor belki hasta olurum yarın
Ne ZAmandır istiyorsunuzSağolun kızlar çok umutsuzdum bugün. Şimdi en azından küçük de olsa bir umut var. Kimseyle paylaşamadım sizden başka![]()
3. Ayımız bitti buay. Yeni sayılır daha ama eşimde ben de çok istiyoruz.Ne ZAmandır istiyorsunuz
Bilemedim ki canım kafam karıştı şuan çok. Erken testi de yapayım daha net çıkarsa kan yaptırırım olmazsa. Erken testte daha belirgin çıkar varsa değil mi?Sabah bir hastaneden B hcgye baktır. Sürekli idrar testiyle içindeki şüpheyle günler geçmez
Benim 1 gun gecmic oluyo o zaman regl olmazsam bende yaparimkiii :)18 inde anlasalim mi canlarim 18i sabahi yapalim bnce net gun olsun ok..![]()
En garantisi kan tahlili canım. 2 saat sonra sonucunu da alırsın. Kafan rahatlarBilemedim ki canım kafam karıştı şuan çok. Erken testi de yapayım daha net çıkarsa kan yaptırırım olmazsa. Erken testte daha belirgin çıkar varsa değil mi?
Yarın bata 5 kalmış olcak ve alttan muayenem olcak bi sebeple... Ozaman belli olur mu gebelik olup olmadığı
Ben bilmiyomda inşallah vardır kuzum :))
Ben bilmiyomda inşallah vardır kuzum :))
Valla içimde nedense bi umut yok ama o çatala geçince nolurum bilmem:)
Canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin insallahGülüm ben ameliyat oldum 3 gündür hastanede yatıyorum çok rahatsızım kaç gündür doktoru bekliyorum şurdan çıkmak istiyorum evimi özledim... dışarda hava almayı bile...
inanın burda vakit geçmesi öyle zorki... Rabbim'e elhamdulillah yinede herzaman...
Allah kimseyi düşürmesin buralara çok zormuş çok
Herkes sağlığına şükretsin gerçekten şu hayatta en şey önemli şey önce sağlık
Bu kulu da dualarınızda anarsanız ALLAH razı olsun![]()
Bende gelmedi canim renksiz geliyordu hep bendenKızlar beyaz pütürlü akıntı hamilelik belirtisi mi
Aa içme ama yaa çok zararlı. Ben içilen ortamda bile durmuyorumBeklicem zaten canım sigara içiom bide ben![]()
Olmaz canim daha ben daha yarin keseyi gorcemYarın bata 5 kalmış olcak ve alttan muayenem olcak bi sebeple... Ozaman belli olur mu gebelik olup olmadığı
Yaaa ben de gördüm sanki. Yarın tekrarla canım koyulaşır benceBirde bu var kızlar. Boşuna ümiylenmek de istemiyorum![]()