- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
Olmaz canim daha ben daha yarin keseyi gorcem
Eee nası anlıyolar bebek olduğunu Kan testi hariç ? Alttan muayeneyle bakmıyolarmı ilk zamanlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz canim daha ben daha yarin keseyi gorcem
Once kan testi ile oluyo ben bi haftadir bekliyorum daha goremedm. Kan degerin 2000 lere cikmadan görünmez yani.Eee nası anlıyolar bebek olduğunu Kan testi hariç ? Alttan muayeneyle bakmıyolarmı ilk zamanlar
Kızlar bişey sormak istiyorum ya doğum kontrol hapının etkisi 3 ay devam ediyor mu bıraktıktan sonra ?
Genel de 1.20 çıkıyor canm . insallah yukselir . Bebekle alakali degildir ama daha 4 gun olmus tahmini yumurtan catlayali daha rahime bile gecmemistir bebekKizlar ben bir cilginlik yapip reglime 10 gun kala kan testi yaptirdim deger 1.20 cikti. Yukselir mi sizce? Ben yine de sevindim 0 cikmadi diye :))
Ozel bi anlami mi var ki canım erik görmeninMerhaba kızlar. 5 haftalık hamileyim hanilelerden çok özür dileyerek rüyamı anlatmak istiyorum. halkınızı helal edin. rüyamda erik agacından erik toplayıp yedim cok güzeldi. hiç böyle bir rüya göre oldu mu??
0 kusurlu degeri cikan cok okudum forumda da ondan sevindim belki yukselir diye. 8 kasimda doktora gittigimde yumurtan catlamis demisti doktor. Yukselir mi acaba :)Genel de 1.20 çıkıyor canm . insallah yukselir . Bebekle alakali degildir ama daha 4 gun olmus tahmini yumurtan catlayali daha rahime bile gecmemistir bebek
Insallah yukselir canm0 kusurlu degeri cikan cok okudum forumda da ondan sevindim belki yukselir diye. 8 kasimda doktora gittigimde yumurtan catlamis demisti doktor. Yukselir mi acaba :)
Ayyy dimi olsa üstüne tuz döküp yesekMerhaba kızlar. 5 haftalık hamileyim hanilelerden çok özür dileyerek rüyamı anlatmak istiyorum. halkınızı helal edin. rüyamda erik agacından erik toplayıp yedim cok güzeldi. hiç böyle bir rüya göre oldu mu??
Insallah hayirlisi ne ise o olsun. Ilk deneme oldugu icin biraz heyecanliyim :)Insallah yukselir canm
Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bizlere benimde henüz 2. Ayım3. Ayımız bitti buay. Yeni sayılır daha ama eşimde ben de çok istiyoruz.
kızlar günaydın ,
aranızda troit rahatsızlıgı olan var mı ? 3 ay once ben hıpertroıdı çıktı (zehirli guatr) ve ilaç kullanmaya basladım
tsh 0,001 cıktı ts3 ve ts4 te yuksektı antıtpolarda yuksek.bu durum hamılelıgı engelleyıcı bısey sanırım sakın hamıle kalma düşük olur dedi . gecen ay kontrole gıttım değerlerın cok ucuk degıl aslına ılacı bıraktırırdım ama gebelık dusunuyosun o korkutuyo dedı ama gebe kalabılırsın artık korunmana gerek yokta dedi. troıt rahatsızlıgı olan var mı aranızda ? yanı eger bu ay hamıle kalırsam içimdede hep bı korku olacak acıkcası ( bat 18 kasım)
Yanlış anlamayın ama neden dha şimdiden bu kadar panik yapıyorsunuz yani akışına bıraksanız bence dha iyi yani ben iki senelik evliyim yani uzun zamn olunca dha zor oluyor beklemek sizin iyiliğiniz için söylüyorum akışına bırakın Rabbim ne zamn ol derse ozmn oluyor zatenAllah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bizlere benimde henüz 2. Ayım
Biliyorum canım da çok sabırsızım ben. Eşim iş Gereği sürekli yurt dışına çıkıyor düzenli birliktelik olmuyor bile. Allah'ım bana sağlıklı bir bebek verecek inancım tam ama işte sabırsızlık çok kötü kendime söz geçirebilsem keşkeYanlış anlamayın ama neden dha şimdiden bu kadar panik yapıyorsunuz yani akışına bıraksanız bence dha iyi yani ben iki senelik evliyim yani uzun zamn olunca dha zor oluyor beklemek sizin iyiliğiniz için söylüyorum akışına bırakın Rabbim ne zamn ol derse ozmn oluyor zaten
Sende kendine iyi bak cnm çok fazla takmamaya çalış en kısa zamanda hepimiz güzel haberler vericez inşallah ben inanıyorum ve kalpten dua ediyorm hepimiz içinCanlar nasılsınız haftasonu yoğun geçti biraz dün bir ara baktım çıktım herkes iyidir insaAllah beni sorarsanız adet biteliden beri kasık agrim var dün bugün mide bulantim vardı bogazlarim agridigi icin mi bilmiyorum garip bir tat geliyordu ağzıma yüzüstü yatınca bazen pit pit damar atar gibi oluyor yatamiyorum icimde aklimda hala acaba hamile olabilir miyim test negatif adet oldum ama varmidir ki sorusu oluyor ihtimal vermesemde sanırım yumurtlama belirtileri bunlar ama bu kadar sürmesi şaşırttı 1 haftayı askindir var agrilarim özellikle ayakta durup yorulunca fazlaca var bakalım sonuc ne olacak nasipte kismette ne var artık Allaha emanet olun güzel haberler olsun![]()