• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aynen cNım cunku Haziran ayında da yasadım aynı seyı o yuzden gıtmek istemedim esımde ıstemedı. Ama aksam yatmadan once bebegımıze ıyı bakıyosun demı dedı ya ssımdı kırmızıları gorunce ılk o geldı aklıma uzuldum :( friendlyfriendly friendlyfriendly

Kızlar benim bat 11 Kasımdı şu anda 3 gün geçmiş oluyor, hala da başlayacak gibi değil. Cuma günü çok çok az kahverengi bir leke oldu, galiba başlayacak dedim. Cumartesi başlamadı, cumartesi de çok az kahverengi leke geldi ve pazar günü de başlamadı. Normalde hafif bir lekeden sonraki gün kırmızılar gelirdi. Bu durumda biraz önce test yaptım. Sonuç böyle. Tel.in foto kalitesi pek iyi de değil ama nasıl yorumlamalıyım?? çok belirgin olmayan bir çizgi mi görüyorum ne...

Eklentiler

• 20161114_134859[1].webp
    20161114_134859[1].webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 69
  • 20161114_134924[1].webp
    20161114_134924[1].webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 70
  • 20161114_140904[1].webp
    20161114_140904[1].webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 62
Öyle canim ama ne biliyim ya yarinda evlilik yildonumumuz sürpriz yaparim belki eşime demiştim ama beklicem artik inşallah güzel haberler alirim :)
Planlayınca olmuyo ben anladım. Ben de süpriz yapmayı çok istedim. Kafamda hazırdı ama bebiş önce babasına ben burdayım dedi. Bana süpriz oldu :-)

Hayırlı geceler kızlar aranızda yeniyim ve ilk defa uye oldum pek bilmiyorum buraları ama sizi çok sevmekle beraber sürekli takip ediyorum duacınızım inşallah dualarınız kabul olur... ben polikistik overliyim bebek yıllardır olmuyor doktor klomen verdi kontrole gttğmde yumurtan çatlamış dedi gün aşırı birliktelik öneriyor ama benm kasık ağrılarım geçmedi bugun 6.gün ve hâlâ ağrım var klomen kullanan varmı aranzda şimdiden tesekkürler
Bende bu ay klomen kullandım canım. Olumlu sonuç alamadık ama inşallah hayırlısı böyledir. İnşallah sen güzel netice alırsın gönlüne göre

Kızlar benim bat 11 Kasımdı şu anda 3 gün geçmiş oluyor, hala da başlayacak gibi değil. Cuma günü çok çok az kahverengi bir leke oldu, galiba başlayacak dedim. Cumartesi başlamadı, cumartesi de çok az kahverengi leke geldi ve pazar günü de başlamadı. Normalde hafif bir lekeden sonraki gün kırmızılar gelirdi. Bu durumda biraz önce test yaptım. Sonuç böyle. Tel.in foto kalitesi pek iyi de değil ama nasıl yorumlamalıyım?? çok belirgin olmayan bir çizgi mi görüyorum ne...
Flu çıkmış fotolar net değil ama sanki silik bir çizgi gördüm

Biliyorum canım da çok sabırsızım ben. Eşim iş Gereği sürekli yurt dışına çıkıyor düzenli birliktelik olmuyor bile. Allah'ım bana sağlıklı bir bebek verecek inancım tam ama işte sabırsızlık çok kötü kendime söz geçirebilsem keşke
Stres
İnşallah bir gün hayırlı zamanda aminler cevap bulacak canım. Amin.
Amin cnm bugn fakülteden aradılar amlyt olmuştum ben haziranda ondan öncede tüp bebek yaptırmıştım aynı yerde tüp bebek merkezinden aradılar adetin ikinci günü gel dediler tedaviye mi başlıcaklar acaba ya bu ay 5. ayım 6 ay bekleyelim demişti doktr

Kızlar merhaba nasılsınız 2 gündür lü yoktum okuyabildiğim kadar okumaya çalıştım baya kişi katılmış çok sevindim Hakkımda yazanlar içinde çok teşekkür ederim . kızlar emin olun oh dedim bu hafta sonu benim içinde çok mutlu eğlenceli arkadaşlarımızla gezmeli bir bebişimiz de geliyor daha şimdiden alışverişe çıktık tabi ben her gördüğüm elbise eşyaya saldırdığımı gördüm :p Çok seviyorum çok istiyorum Rabbim de duyar inşallah kızlar bunun üzerine yumurtlama haftam ve bugün hatta günüm 2 kere denedik bugunde deneyecegiz hatta sabah denemek istedik ama olmadı :olamaz:ve konuşurken arkadaşımla kızlar birşey fark ettim o yüzden yazmak istedim çünkü belkide bu bi kaç aydır l ı sıkıntılar üzüntüler yaşamam çok şükür sağlığımızdan korktuk çıkmadı çünkü acaba yanlış mı taktik uyguluyoruz derken sanırım öyle kızlar eşim kötü olduktan sonra geri çekiyor du yani en fazla 1 -2 dakika duruyordu ve geri çıkıyor gibiydi acaba olabilir mi demedim değil hani kızlar size güvenerek anlatmak istedim hani okurken neler yazıyor bunu niye paylaşmayım diyorum kızlar sizce hemen durmalı mı yoksa ve buğün günümüz ne yapmalıyım paylaşırsanız sevinirim çünkü aklıma daha birşey gelmiyor ?:KK57::oops:
kimisi idda etse de olacaksa her türlü oluyor.tekniğe takılma.

silik bir çizgi görüyorum.

Amin canim kadin dogum dr.ları 4 kayibada şansizlik denemeye devam dedi.. bana goreyse 4 defa sans olamazdi mutlaka sebebi vardi. ilk kayiptan sonra esim normal sperm testi yaptirdi her sey normaldi. 2. kayiptan sonra ise benim ve esimin yaptirmadigimiz test kalmadi her sey normaldi.. son kayiptan sonra hamile kalmaktan korkar oldum sperm dna hasar testi diye bisey varmis ozellikle kalp atisi yoksa bebek gelisimi yoksa sebep olabiliyomus testi yaptirdi esim ve hasar yuksek cikti. simdi bilmiyorum sebebim bu hasar miydi.. oyle olduguna inaniyorum. zor gunlerdi ama bu tedavinin ardindan gecen ay denemelere yeniden dogmus gibi basladim sanki kayiplari yasayan ben degilim.. Bu da Allahin bi lütfu, inancım büyük olacak Allah nasip edecek.. Allah 4 defa anneligi tattırdı cok sükür, bigün sonuna kadar yasatacak insallah inaniyorum gönülden.
İnşallah yaşatacak canım benim. Rabbim hayırlısıyla. Dualarım seninle

Aynen cNım cunku Haziran ayında da yasadım aynı seyı o yuzden gıtmek istemedim esımde ıstemedı. Ama aksam yatmadan once bebegımıze ıyı bakıyosun demı dedı ya ssımdı kırmızıları gorunce ılk o geldı aklıma uzuldum :KK43: friendlyfriendly friendlyfriendly
Canim aklina gelir uzulursun tabi ama daha yeni adet oldun bikac gune toparlarsin aralik ayi bizim ayimiz olsun insallah

Kızlar benimde bat'a 1 gün var. Göğüs ağrım hafifledi her adet dönemimde adet gününde göğüs ağrım kesilir hafif kasık ağrım da var. Sanırım bu ayda olmadı :110:

Stres

Amin cnm bugn fakülteden aradılar amlyt olmuştum ben haziranda ondan öncede tüp bebek yaptırmıştım aynı yerde tüp bebek merkezinden aradılar adetin ikinci günü gel dediler tedaviye mi başlıcaklar acaba ya bu ay 5. ayım 6 ay bekleyelim demişti doktr
Hayırlısıyla olur inşallah canım. Şükür ki dermanı var dertleri mi z in

Back
X