• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

baldan_madam baldan_madam demistim canim gozunaydin tekrardan simdi bi ohh cek şükrünü et keyfini sür mukemmel bi duygu kimbilir kalp atisini duymak hatta kucagina almak nasil bi duygudur kelimeler yetersiz kaliyo icindekileri kelimelere dokememek ne kadarda zor Allah hepimize yasatsin
sağol canım aynen dediğin gibi oldu :KK48: İnşallah allahım hepsinii hepimize yaşatsın. öyle içten istiyorum ki inan kimseye özlemini çektirmesin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize:dua:
@Melekayt inşallah bir daha ki ay güzel haberini alıcaz senin de dualarım sizinle :dua: @Melekayt

KIZLAR
BEN
HAYALMİ
GÖRÜYORUM ?
BAT A
4-5 GÜN
VAR
DAHA

Var canım var hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah :) Darısı bize ;)

KIZLARRR HAMİLEYİMM SABAH TEST YAPTIM POZİTİF ÇIKTI.HEMEN HASTANEYE GITTIM KAN VERDIM SAAT 4 DE SONUCLANCAK..

Gözün aydın canım, Allah tamamına erdirsin ;) bize de dua et olur mu? ;)

Kızlar benim bat 11 Kasımdı şu anda 3 gün geçmiş oluyor, hala da başlayacak gibi değil. Cuma günü çok çok az kahverengi bir leke oldu, galiba başlayacak dedim. Cumartesi başlamadı, cumartesi de çok az kahverengi leke geldi ve pazar günü de başlamadı. Normalde hafif bir lekeden sonraki gün kırmızılar gelirdi. Bu durumda biraz önce test yaptım. Sonuç böyle. Tel.in foto kalitesi pek iyi de değil ama nasıl yorumlamalıyım?? çok belirgin olmayan bir çizgi mi görüyorum ne...

Fotoğraflar net olmasa da pembelik görünüyor sanki canım, inşallah hamilesindir, hayırlısı olsun :) Eğer öyleyse bize de dua et canım :)
kızlarrrr test sonucumu aldıııımmmm :halay::KK46: 38,6 :KK53: gerçekmişşş :KK48::rapci: darısı isteyen herkesin başına sizi seviyorum:KK200: :anneadayı:

Amin canım :) Sorunsuz bir hamilelik geçir inşallah, tebrik ederim :) darısı bize olsun :)

sağol canım aynen dediğin gibi oldu :KK48: İnşallah allahım hepsinii hepimize yaşatsın. öyle içten istiyorum ki inan kimseye özlemini çektirmesin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize:dua:
@Melekayt inşallah bir daha ki ay güzel haberini alıcaz senin de dualarım sizinle :dua: @Melekayt
Amin canim belirtilerin neler goguslerinde degisiklik var mi?

teşekur ederım senınkıde hayırlısı olsun canım benım ilk düşüktü 9 aydır da beklıyoduk olmuyodu.şukurr..
Canım öncelikle tebrik ederim Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin,bu güzel duyguyu bize de en kısa zamanda yaşatsın inşallah.benim de düşük olduktan sonra bir türlü olmadı.benimde bu ay 8.ayım.sen bu ay özel bişeyler yapmış mıydın merak ettim ?

Tek tek isim sayamıyorum ama bılıyorsunuz kı cogunuzla ıyı arkadasım ve sureklı paylasımlarımız var desteğiniz ve yanımda oldugunuz ıcın cok tesekkur ederım bır sure gırmem heralde kendımle ılgılenecegım bat a yakın tekrar gelırım hepınızı sevıyorum hakkımızda hayırlısı olsun :KK200::KK200::KK200::dua:
Vardır bir hayır canım. Bunu bil. Eminim rahatlatır. Bende yeni oldum sayılır biliyorsun hala toparlamad im Rabbim hayırlısını versin inşallah

ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 canim iyiyim ben sukur sen nasilsin neler yapiyosun? ben 13.gun dun aksam ovu testinde koyuyu yakaladim ve iliski oldu. oncesinde de 7. 8. 11. gunler iliski olmustu. biz bugun ve yarinda devam ederiz gibime geliyo. sonrada bize köşemize cekilip kurbanlik koyunlar gibi batı beklemek düsüyoo:)

bizde de c.tesi ye kadar 2 çalışma olmuştu c.tesi çatlatma iğnesini yaptırmak için doktora gittim sol tarafta 2 olgunlaşmış yumurta var dedi. iğneyi oldum. pazar akşamüstü ilişki olsun dedi. ve 1 hafta boyunca hergün olsun dedi. dün akşamüstü olan en önemli olan dı haftaya pazara kadar hergün olacak inşallah bizim de dayanabilirsek :)

Kizlar adet gunum yarın tuhaf ama gecen ay adet gordugumden bu yana belim ile gogüslerm acısı dinmedi bu ay acaip agryr bi sancı geliyor tam adet olcam der gibi sonra yok yanlarım da agryr belirti olablrmi acaba ? Ben normalde adete 2 3 gun kala akintim fazlalasr asırı derece olr adet oldm derim 1-2 akıntı sonra adet oluyom bu ay yok gecen ayda duzensizlesmisti 1 ayda iki defa oldm hormonlarm degismis varmi bu ay umut sizce ??

ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 ben test tarihi 26 kasim cumartesi olsun diyorum sence nasil?

ben de 28 kasım diye düşünmüştüm 12 kasım da çatlatma iğnesini oldum ya en erken 14 gün sonra belli oluyormuş onun için. hem daha net belli olur senin için de muallakta kalmamış oluruz 2 güncük daha mı dayansak :)

gelmucizegel gelmucizegel nasılsin canım. Nasıl gidiyor? Doktor ziyareti ne zaman?
iyiyim kuzummmm sen nasılsın ? doktora bugün gittim.adetin 5.günündeyim.kistim küçülmüş ama ama tamamen yok olmamış.bu ay herhangi bir ilaç vermeyeceğim tedavi de uygulamayacağım dedi.bakarsın kendişiğinden olur dedi.bende peki deyip paşa paşa döndüm.sende durumlar nasıl canım ?

bide acıyo mu canım ya herkes gözümü korkuttu.rahim filmi zor mu oluyo
Canım burda yazılanları okursan eğer kafan çok karışır ve korkarsin.ben cektirdim fakultede 18 tl ye 1 dk sürmedi ve otobüsle eve döndüm az bi adet sancısı gibi geçici bi ağrı oldu okadar.bi sürü para verip anestezi ye gerek yok etrafıMDA arkadaşlarım da çektirdi onlarda gülerek cikti.ben bide canı tatlıyimir

Back
X