• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

friendlyfriendly friendlyfriendly doktor yumurtalarıma bakmadan önce ekran da 8 haftalık hamile birinin görüntüsü kalmış onu gösterdi bana bak burda bebiş var inşallah senin de olacak şimdilik yumurtalara bakcaz dedi hamile iken o ekrana bakmak pek bişey anlayamasamda ne kadar heycanlı olur dimi yaa.. ayrıca klomen için de 6 ay uygulcz dedi. yani 4 tane daha hakkım var :) tabi inşallah gerek kalmaz.

iyiyim kuzummmm sen nasılsın ? doktora bugün gittim.adetin 5.günündeyim.kistim küçülmüş ama ama tamamen yok olmamış.bu ay herhangi bir ilaç vermeyeceğim tedavi de uygulamayacağım dedi.bakarsın kendişiğinden olur dedi.bende peki deyip paşa paşa döndüm.sende durumlar nasıl canım ?
Allah hayır getirir inşallah canım. Ben gitmedim henüz. 12. Gününden itibaren gitmeyi düşünüyorum hayırlısı olur inşallah bakalım. Belki de dediğin gibi kendiliğinden olur sen ihmal etme değerlendirmeleri yap mutlaka hayırlısı

Kan verdim. Negatif diye eşime sen al sonucu dedim. Meğer pozitifmiş o bana süpriz yaptı. Hamilesin dedi :-)
Ay ne kadar güzel olmuş :) inşallah bende bu ay güzel haberi alirim.. Ben 6 ay once kürtaj oldum maalesef :( o yüzden çok hassasim.. Sizin nr gibi belirtileriniz vardi acaba ??

offff süpersin yaa:)) inşallah bende kalırım. bi bakalım sonra aşılama yaparız dedi. siz ne kadardır istiyodunuz canım benim 17 ay oldu
Şubatta başlamıştık çalışmalara. Çok şükür Rabbim aratmadan nasip etti. İnşallah tez vakitte sizlerde meleklerinize kavuşursunuz

bide acıyo mu canım ya herkes gözümü korkuttu.rahim filmi zor mu oluyo
Anestezili olduğu için hiç bişey hissetmedim. Acıyan da olmuş rahat çektiren de. Ama ben kendimi bildiğim için hiç düşünmedim bile. Sonucun doğru çıkması için kasmamak gerekiyormuş

Anestezili olduğu için hiç bişey hissetmedim. Acıyan da olmuş rahat çektiren de. Ama ben kendimi bildiğim için hiç düşünmedim bile. Sonucun doğru çıkması için kasmamak gerekiyormuş
anladım canım çok teşekkür ederim.aminn inşallah. ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninde

Allah hayır getirir inşallah canım. Ben gitmedim henüz. 12. Gününden itibaren gitmeyi düşünüyorum hayırlısı olur inşallah bakalım. Belki de dediğin gibi kendiliğinden olur sen ihmal etme değerlendirmeleri yap mutlaka hayırlısı
İnşallah canım.bebek olsun diye ilişki yaşamaktan sıkıldım kendi haline bırakıcam.bir dahaki bat a kadar doktora gitmekte yok zaten hayırlısı artık.sen git bakalım ne diyecek sana.tekrar iğne verecekmi acaba ?

ben de 28 kasım diye düşünmüştüm 12 kasım da çatlatma iğnesini oldum ya en erken 14 gün sonra belli oluyormuş onun için. hem daha net belli olur senin için de muallakta kalmamış oluruz 2 güncük daha mı dayansak :)
Anlastik kuzum 28 kasim pazartesi mutlu haberi verecegimiz gun olur insallah

bizde de c.tesi ye kadar 2 çalışma olmuştu c.tesi çatlatma iğnesini yaptırmak için doktora gittim sol tarafta 2 olgunlaşmış yumurta var dedi. iğneyi oldum. pazar akşamüstü ilişki olsun dedi. ve 1 hafta boyunca hergün olsun dedi. dün akşamüstü olan en önemli olan dı haftaya pazara kadar hergün olacak inşallah bizim de dayanabilirsek :)
Genelde dr.lar gunasiri derler senin dr hergun demis super bu ay sen de bende senin dr.un sözünü dinleyelim calisalim:)

Back
X