• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar bisey sorcam bat a 11 gun var ama bende asiri bi siskinlik ve cok kasik agrim var bu ay klomen kullandim ama iki gundr bu sekildeyim anlamadim bu nedir
canım bende bu ay klomen kullandım bende de aşırı derece de şişkinlik yaptı.doktoruma söylemiştim.o da bazı insanlarda şişkinlik yapar bazılarında ise hiç bir farklılık olmaz tamamen bünye ile alakalı demişti.kasık ağrısı yapacağı prospektüsünde de yazıyor zaten çok takılma daha bat a çok varmış inşallah hamilesindir

canım bende bu ay klomen kullandım bende de aşırı derece de şişkinlik yaptı.doktoruma söylemiştim.o da bazı insanlarda şişkinlik yapar bazılarında ise hiç bir farklılık olmaz tamamen bünye ile alakalı demişti.kasık ağrısı yapacağı prospektüsünde de yazıyor zaten çok takılma daha bat a çok varmış inşallah hamilesindir
Saol canim ilaci icerken boyle hic bisey yoktu adetin ucuncu gunu baslamistim simdi olmasi kafami karistirdi bende ondan merak ettim

ya aslında biliyomusun bu ay benimde öyle oldu 3 gün sürdü 4.gün hiç gelmedi 5.gün de lekenlenme oldu o kadar.ilk defa benimde bu şekilde oldu.normalde 5.güne kadar kanamam olurdu.6.gün yıkanırdım.şimdi sen öyle deyince bende ilaca bağladım yani hem ilaç hem iğne etkilemiş olabilir diye düşünüyorum.
Benim de cuma öğlen başladı dün sabahtan beri yok gelir diye bekledim ama olmadı. Aynen bende 6. Gün banyo yapardım son bir iki aydır 5 e düşmüştü şimdi de iki buçuk sürdü bilemedim ki inşallah bir sorun yoktur ikimizin de

Her ne kadar söylemesi kolay uygulaması zor da olsa, lütfen ama lütfen kafana takma. Benim bir arkadasım 2 sene sebepsiz yere cocugu olmamıs, tam amann artık ne takip ederim ne beklerim, baslarım böyle ise dedigi ay hamile kalmıs. Üstüne bir de gec fark etmis hamileligi, o kadar boslamıstım cünkü demisti. Allah hayırlısını versin, bol bol dua et. Ben yerinde olsam hemen kafamı mesgul edecek bir seye yonelirdim bugun.

Canım bu ay takmamıştım bile adetim geçince aklıma hamilelik geldi normalde beklemiyordum ama beni oynatıyo duygularımla oynuyor resmen adetim sinir oldum moralim bozuldu eşimde heyecan yaptı adam söyledim morali bozuldu yazık çok üzüldü o üzülünce bende sinirlendim hep bu adetim yüzünden oldu işte ümidim de kalmadı vazgeçmiyor adetim benden rahat bırakmıyor beni ki hamile kalayım yok

Kızlar bir sey sorabilir miyim? Klomeni doktor verince kullandınız degil mi? Kendi kendine alınacak bir ilac mı bu yoksa?

Saol canim ilaci icerken boyle hic bisey yoktu adetin ucuncu gunu baslamistim simdi olmasi kafami karistirdi bende ondan merak ettim
ne demek canım benim.kadın hastalıkları ile ilgili neredeyse tüm ilaçlar şişkinlik yapıyor hormon içerdiklerinden dolayı.inşallah faydasını görürsün.

Sagol canım.. bir iki ay daha beklicem, baktım olmadı, tekrar doktor ve bu klomeni sorucam. Cok sık duyuyorum burda bu ilacı.

Allahım hayırlısıyla sağlıkla bir evlat nasip etsin sana ve isteyen herkese. Çoğu arkadaş burda yazardı kafan ne kadar rahatsa o kadar kolay oluyor diye haklılık payı var. Kendini üzme stres yapma. Yumurtlama kaliteni, zamanını herşeyini etkilersin. Ne güzel yazmış arkadaşım vesilemizi arıyoruz diye.

Bu ay zaten gününde adet olsam üzülmezdim bu kadar 2 gün gecikti o beni heveslendirdi yoksa beklemiyordum zaten neyse bu bana ders oldu zaten geciksede sonunda oluom bunu anladım zamanı var herşeyin

Benim de cuma öğlen başladı dün sabahtan beri yok gelir diye bekledim ama olmadı. Aynen bende 6. Gün banyo yapardım son bir iki aydır 5 e düşmüştü şimdi de iki buçuk sürdü bilemedim ki inşallah bir sorun yoktur ikimizin de
inşallah canım valla bilemedim belki de benim kist o yüzden gitmesi adet kısa sürdüğü için.normal seyrinde gitseydi sökülmüştü belki de.bir yerden onaralım derken başka yerden darbe yiyoruz.ne yapacağımı şaşırdım bende

evet canım adetin 3.günü klomen e başladım klomen bitince de çatlatma iğnesi oldum ama bende işe yaramadı.ilk denemesinde hamile kalanlar da var.sen iğne oldun mu ?
Bana doktorum igne vermedi sadece ilaci kullandim bu ay hsg de cektirdim ve sonraki adetin 3. gunu gel dedi bende anlamadim genelde igne veriyorlar ama bana vermedi nedenki

Bayanlar merhaba. Yeni uyeyim.mesajlari surekli okuyordum aslinda ama kismet buguneymis:) bu 3.ayimiz bizimde hamilelik denemesinde. Adetime 5 gun var.kendimi dinleyip duruyorum surekli. Adet belirtileri var sanki ama insAllah kirmizilari gormem

Bana doktorum igne vermedi sadece ilaci kullandim bu ay hsg de cektirdim ve sonraki adetin 3. gunu gel dedi bende anlamadim genelde igne veriyorlar ama bana vermedi nedenki
hsg çektirdikten sonra hamilelik şansı artıyor diye biliyorum o yüzden iğne vermemiş olabilir canım

Back
X