• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar merhaba, çookk mutluyum... beta hcg sonucum 81 çıktı :)) Allahım şükürler olsun.. Dilerim isteyen, bebeğini kucağına alma hayali olan herkes bu duyguyu yaşar inşallah... perşembe günü tekrar gideceğim.. dualarınızda bana yer verin, inşallah bebeğim sağlıklı gelişir.. Allahım inanamıyorum....

İlk doktorum Pko dan şüphelendi ancak bu Dr yok gayet sağlıklısın dedi her ay düzenli adet oluyorum çok şükür bu ay kullandım işte klomen adete 3-4 gün var ancak bugün çok Ağrım oldu işte zor kaldım ve Hayatımda ilk defa adet beklerken koyu sarı akıntım oldu bilemiyorum neye yorsam hayırlısı hakkımızda :KK54: senin bi sorunun var mı Canm?
benim de kistlerim vardı dhh kullandım artık temizlendiğini söyledi doktor. yeni bir doktora gideceğim artık cmt için de randevu aldım senden esinlendim ben de 8 aydır bebek düşünüyoruz olmuyor diye söyleyeceğim doktor da daha detaylı bakar o zaman bata 6 gün kaldı benim de inşallah işe yarar ilaç sana hemen alırsın pozitif sonucu :dua:

çatlayamamış yumurta kisti cnm bu . klomen verecekti dr. büyüyüp çatlar sıkıntı olur diye eritmeye çalıştık. valla bilmiyorum yaa sormadım hiç birşey .. moralim bozuk ..nasıl olacak ne olacak ..aklında deli düşüncelerrr
yaa bende iğne oldum ama kist oluşmuş bu ayı pas geçiyorum herhangi bir tedavi uygulamıcam dedi ama belki de kendiliğinden olur dedi.benimde kafam çok karışık :KK43:

yumurtlamadan berı karın kasık ve bel agrım var bu ıkı gundur daha da arttıbıde arada goguslerımde sızı hıssedıyorum:dua:.inşallah baska bısey degıldır ya ..

istersen bi dene inşallahh güzel sonuçlar alırsın belirtiler var gibi ama insan hiç bişeye emin olamıyo <3

Kızlar beni hatırladınız mıı?? Uzun süredir yazamıyordum sizlere tüp bebek yaptırıcaktım hani ,
ilk denememde tuttu bebeğim bana tutundu.
transfer sonrası;
10.gün değerim : 60
12.gün değerim : 135
14.gün değerim : 370
rabbime şükürler olsun 23 ünde keseyi görücez 30 kasımdada kalp atışını dinliycez inşallah :)
Rabbim herkese nasip etsin..

Kızlar beni hatırladınız mıı?? Uzun süredir yazamıyordum sizlere tüp bebek yaptırıcaktım hani ,
transfer sonrası;
rabbime şükürler olsun 23 ünde keseyi görücez 30 kasımdada kalp atışını dinliycez inşallah :)
hayırlı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bi haber :)

Kızlar merhaba, çookk mutluyum... beta hcg sonucum 81 çıktı :)) Allahım şükürler olsun.. Dilerim isteyen, bebeğini kucağına alma hayali olan herkes bu duyguyu yaşar inşallah... perşembe günü tekrar gideceğim.. dualarınızda bana yer verin, inşallah bebeğim sağlıklı gelişir.. Allahım inanamıyorum....
Gözün Aydın canım kaç aydır istiyordun?

transfer sonrası;
Gözünüz Aydın Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin

Gözünüz Aydın Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin
teşekkür ederim cnm rabbim sağlıklı sahatli kucağıma almamı nasip eder inş olmayanlarında kucağını boş bırakmaz rabbim hepiniz için tüm olmayanlar için dua ediyorum.

olmamış yaa. çook moralim bozuldu . 12 gündür yoğun kıvamlı akıntım vardı . eridi sandım yaa o kadar da sevinmiştim gördükçe. zar gibi parça gibiysdi beyaz beyaz. bugün dr erimemiş dedi. küçülmede olmamış.:KK43:
üzülme canım belki adetle atarsın erimesede en azından adetle küçülür belki ya da gelecek ay erir hayırlısı olsun

soğan kürünü denedin mi?

Denedim canım enfeksiyon vardı bende ilk evlendiğinde oldu 3 ay atlatamadım 4. Dr gittim ilaçlar işe yaramadı soğan kürünü 15 gün yaptım atlattım şifa resmen sonra bıraktım sonrada denemedim hiç uzun uzuna yapsam mı tekrarya kocam hiç hoşlanmıyor ondan kokusundan felan :D ben hiç Zorlanmadım ama içerken ımmmh çok lezzetli bence

TUBA48 TUBA48 canım uzulme hayırlısını versın allah .. onumuzdekı ay nasıp olur belkı .. birde bitkisel şeyle denıyo musun kist için .. Benım annem bıtkısel tedavılerle atlattı cogu hastalıgı.. bi arastır derim.

kızlar gunaydın..
BAT 18 kasım cuma yanı 3 gun kaldı.
yumurtlamada baslayan bel ve karın kasık agrısı dun ve bu sabah daha da arttı bu neyın belırtısı boyle anlayamadım.
acaba dkontrol hapından sonra normal bıseymı bu onu da bılemedım . zaten test yapmamak ıcın zor duruyorum. inş hamılelık agrılarıdır ya :dua: var mı bu sekılde bel karın kasık agrısı şikayeti olan .. normal bı adet sancısı degıl bu.:KK43:

Merhaba canım benimde bat 18'i 3 gün kaldı. Şuan için bahsettiğin şikayetler bende yok o yüzden bi yorum yapamayacağım. Ama dayan günü geçmeden test yapma bence insanın ümidi kırılıyor öyle sonuç doğru da olmayabiliyor.

transfer sonrası;

Canımmmm :anneadayı::anne::KK200::KK76::skandal::KK71:çok sevindimmmmmm yaaa maşallah sizeee Allahım seni ve meleğini korusun inşallah darısıda bize daha bende tık yok bebeğim gelmeyi düşünmüyo bence bizlerden duanı eksik etme canım çok ihtiyacımız var dualarınıza hamişlerin duası kabul olur Allahım bizleride sevindirsin inşallah :dua:

Back
X