• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Denedim canım enfeksiyon vardı bende ilk evlendiğinde oldu 3 ay atlatamadım 4. Dr gittim ilaçlar işe yaramadı soğan kürünü 15 gün yaptım atlattım şifa resmen sonra bıraktım sonrada denemedim hiç uzun uzuna yapsam mı tekrarya kocam hiç hoşlanmıyor ondan kokusundan felan :KK70: ben hiç Zorlanmadım ama içerken ımmmh çok lezzetli bence
Benimde eşim hiç sevmez soğan kokusunu duyunca kapı pencereyi açar. Ama bence adetin 7. Günü başla 15 gün iç. Batlarımız yakın birlikte içelim inşallah şifa olur

Merhaba canım benimde bat 18'i 3 gün kaldı. Şuan için bahsettiğin şikayetler bende yok o yüzden bi yorum yapamayacağım. Ama dayan günü geçmeden test yapma bence insanın ümidi kırılıyor öyle sonuç doğru da olmayabiliyor.

açıkçası cok umudumda yok geçen ay da boyle oldu yumurtlamadan soonra gecmedı kasık agrılarım sonra 4 gun gecıkmelı adet oldum. kadın dguma gıttım kıst mı dıye degıl bı sorun yok dedı . bu ay daha cok agrıyor hemde goguslerım basladı ara ara sızlıyor. cuma gunu doktora gıdıcem zaten troıtler ıcın orda kan alınca cıkar ne oldugu .. Allahım kımseyı bekletmesın inşaallah.. :dua:

benim de kistlerim vardı dhh kullandım artık temizlendiğini söyledi doktor. yeni bir doktora gideceğim artık cmt için de randevu aldım senden esinlendim ben de 8 aydır bebek düşünüyoruz olmuyor diye söyleyeceğim doktor da daha detaylı bakar o zaman bata 6 gün kaldı benim de inşallah işe yarar ilaç sana hemen alırsın pozitif sonucu :dua:
İnşallah Canm sana da geçmiş olsun inşallah iyisindir artık sende en kısa zamanda pozitifi görürsün yani bu yaptığımız çok doğru değil ama bi sorun varsa niye boşa 1 yıl bekleyip kendimizi yıpratalım ki daha fazla tedavi olalım Allah da nasip ederse olur diye düşünüyorum :anneadayı:

Aynen Allah görüyor bişey demiyom ona o yüzden Allah bilir yapacagını ben halimden memnunum diyorum bebek konusunu biz aştık dedim ona nasıl yani dedi bende biz zaman a bıraktık canım tek derdimiz o değil yani dedim geleceğimizi düşünüyoz dedim sadece

oh iyi demişsin canım :)

Benimde eşim hiç sevmez soğan kokusunu duyunca kapı pencereyi açar. Ama bence adetin 7. Günü başla 15 gün iç. Batlarımız yakın birlikte içelim inşallah şifa olur

Senin bat kaç canım benimki 13 aralık bugünde adetimin birinci günü olur başlayalım ov. Testi kullanacam bide

İnşallah Canm sana da geçmiş olsun inşallah iyisindir artık sende en kısa zamanda pozitifi görürsün yani bu yaptığımız çok doğru değil ama bi sorun varsa niye boşa 1 yıl bekleyip kendimizi yıpratalım ki daha fazla tedavi olalım Allah da nasip ederse olur diye düşünüyorum :anneadayı:
aynen ben de öyle düşünüyorum niye boşu boşuna bekleyelim, tedaviye başlayalım bir an önce biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah'a kalmış :dua:

Canımmmm :anneadayı::anne::KK200::KK76::skandal::KK71:çok sevindimmmmmm yaaa maşallah sizeee Allahım seni ve meleğini korusun inşallah darısıda bize daha bende tık yok bebeğim gelmeyi düşünmüyo bence bizlerden duanı eksik etme canım çok ihtiyacımız var dualarınıza hamişlerin duası kabul olur Allahım bizleride sevindirsin inşallah :dua:
inş cnm emin olun tüm bekleyiş içinde olanlar hep dualarımda

Kızlar merhaba, çookk mutluyum... beta hcg sonucum 81 çıktı :)) Allahım şükürler olsun.. Dilerim isteyen, bebeğini kucağına alma hayali olan herkes bu duyguyu yaşar inşallah... perşembe günü tekrar gideceğim.. dualarınızda bana yer verin, inşallah bebeğim sağlıklı gelişir.. Allahım inanamıyorum....
masallahhh canım masallahh tebrik ederim hayırlı ugurlu olsun:nazar::nazar::nazar::nazar:

nazlieylul nazlieylul canımm çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin meleğini inşallah. Sen de çok rahat ve Güzel bir hamilelik geçirirsin İnşallah :dua::dua::anneadayı:

Doğru söylüyosun canım çocuklarla gerçekten zor oluyor.olmadı watsapptan falan bi yaz bakalım yazdığını görecekler mi
Ulaştım sonunda canım dört buçuk gibiydi. Asistan açtı. Doktor muayenede what sap tan yazın ben aklımda tarihleri tutamam dedi ararım sonra sizi diye attim ama dönüş olmadı çok sinir oldum şeytan diyor git başka doktora da işte kafama göre bulamıyorum

Back
X